Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Franjo Tuđman, Snowcrash, tomyrijeka and 3 Guests are viewing this topic.

Quote from: Bobic on 26.08.2025, 16:34
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 26.08.2025, 16:09Traženjem krila po Manchester Unitedu i dolaskom igrača Bournemoutha dokazuje da se DRSa više ništa ne pita i da njegov posao već radi neka druga osoba.
A tko zna..mozda ga DRS ajmo rec vec godinama prati, u tekici mu je skupa sa Majkicem, Slavkom Bogojevicem i Spikicem..

Siguran sam jer za pojačanja sa otoka moraš uglavnom letiti, a svi znamo kakav je on sa letenjem 💸💸💸

K
Quote from: aahzinho on 26.08.2025, 16:36
Quote from: KadOkrenemSe on 26.08.2025, 16:33A tko tebi garantira da dinamu nece opast budzet kad ih uzdrmamo par godina za redom :bo:
Ne moramo mi imat 50 ko dinamo ali dosta je da dinamo ima 25 ko mi... a oni s tim nece znat

Vidit ćemo dalje s ovom novom upravom. Na račun tržišta, sponzora i neke stare reputacije škole nogometa imat će veći budžet od nas još dugo vremena.
Možda neće biti više 50, jer LP neće biti redovita, ali ispod 35 oni neće padati.
Tko zna, možda mi narastemo do te cifre, ali to je već u sferi gatanja iz kave...

Sigurno vise nece bit stav sve je na prodaju... Znaci i vise ce se trazit za igraca jer nam se nece zurit zatvarati budzet

Bar se nadam svemu ovom sta pricam  :neretljak:

Quote from: KadOkrenemSe on 26.08.2025, 16:37Sigurno vise nece bit stav sve je na prodaju... Znaci i vise ce se trazit za igraca jer nam se nece zurit zatvarati budzet

Bar se nadam svemu ovom sta pricam  :neretljak:

Sve će biti na prodaju unutar grupacije.

Nadam se da je Galešić zadnji kojeg smo morali prodati u dinamo. Nek slijedećih 100 godina oni skupljaju naše otpatke.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

26.08.2025, 17:06 #1908 Last Edit: 26.08.2025, 20:22 by Snjesko
Dobro nemojmo previse poletjeti jer tko visoko leti...

Ako sljedecih 13 godina bude imalo uspjesnije od prethodnih, ja potpisujem odmah.
A to znaci 3 titule, i 7 (mininalno svake druge godine) Europa i kup.

D
Ne treba letiti, to su sve golobradi momci koji mogu biti i flip i flop..imaju dvije noge kao i nasi u hrvatskoj sa malo boljim uvjetima zivota.. engleska repka nam je musterija sjetimo se ;)

M
Ima jedna duga stvar,kad domaci talenti Jagusic ili primjerice Krivak,Zvonarek vide da u Rijeku dolazi neki talent iz Man Utd-a, po meni radije ce se odluciti doci, uz paricu naravno.

K
Quote from: oggy on 26.08.2025, 15:15netko mora ostati jer prjedsednik nemoze biti stranac,a onda je logicno da ce ostati misko barem na nekoj papirnatoj poziciji
Zašto ne može biti stranac? Preskočio sam ro negdje.

R
Bio je prije zakon da stranac ne može bit predsjednik kluba. Dal je sad isto tako neznam

Ako je građanin EU, nema diskriminacije.

Amer i Englez se naravno ne računaju.
#degenerik

K
26.08.2025, 17:27 #1914 Last Edit: 26.08.2025, 17:28 by Kostrena
Trener je stranac, igra 4231, i u agenciji njegovoj je još jedan Hrvat koji je bio povezivan s nama
Isto tako se nadam da će se konačno ostvarit da dovedemo za glavnog skauta Nizozemca koji zna prepoznati igrače, a trebao je već doći kod nas, ali nije bilo para, nego se kupilo Pericu

K
Quote from: SandroB on 26.08.2025, 15:50@Kostrena ; svaka čast na izvorima. Ti si altro che insider. Imam i ja čovjeka vrlo bliskog vrhu, ali na konkretna pitanja me uljudno otpili i ne želi (valjda ne smije) o tome  ;)
Moj izvor odlazi iz kluba, tako da šta je bilo bilo je, uskoro

D
Quote from: Kostrena on 26.08.2025, 17:30
Quote from: SandroB on 26.08.2025, 15:50@Kostrena ; svaka čast na izvorima. Ti si altro che insider. Imam i ja čovjeka vrlo bliskog vrhu, ali na konkretna pitanja me uljudno otpili i ne želi (valjda ne smije) o tome  ;)

Damire jesi to ti, priznaj

Quote from: Kostrena on 26.08.2025, 17:27Trener je stranac, igra 4231, i u agenciji njegovoj je još jedan Hrvat koji je bio povezivan s nama
Isto tako se nadam da će se konačno ostvarit da dovedemo za glavnog skauta Nizozemca koji zna prepoznati igrače, a trebao je već doći kod nas, ali nije bilo para, nego se kupilo Pericu

Pozdrav, pretpostavljam da se radi o Victoru Sanchezu

Quote from: Kostrena on 26.08.2025, 17:30
Reci mu da zaljepi mikrofon u žvakaću i raskelji ju ispod stola, opet cemo imat informacije

F
Koja lijepa riječ  :svakacast: Vratila me u djetinsvo, kad su moje none sa Torette tako govorile. Moji roditelji su malo manje upotrebljavali tu frazu, a ja skoro nikako  :nisamja:
FORZA FIUME