Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Snowcrash, Franjo Tuđman, Kifamenn, Boy1da and 4 Guests are viewing this topic.

Quote from: Z9 on 01.09.2025, 10:48Što očekujemo?
Ma ništa posebno... samo da u klubu svatko radi svoj posao.

Da imamo analitičare koji znaju analizirati, fizioterapeute koji znaju liječiti, kondicijske trenere koji znaju dizati formu... ne samo one koji imaju volju i želju, nego i – zamisli ovo ludilo – znanje.

Da igrači igraju na pozicijama koje znaju, a ne da svaki tjedan gledamo neki reality show "Tko želi biti bek danas?".

Znači, ništa spektakularno – samo čisti sociološko–sportski eksperiment: Rijeka kao ozbiljan klub. Eto, probajmo jednom i to.

To, i popravit odnose s javnošću. Da ljudi znaju o čemu se radi. A ne davati izjave u šiframa. To je više u domeni marketinga...
Ri Or Die

Kako to sad funkcionira u klubu, pregovori su u tijeku ali nista nije podpisano i sluzbeno(barem po NL-u)

Victor Sanchez za nase pojmove placanja nece biti jeftin, mozda i najskuplji ikad trener/igrac sa placom od 1 mil godisnje, toliko je navodno trazio u Olimpiji za produzenje.

Fruk, Jankovic, Radeljic, Zlomislic nitko nije prodan, dali im je obecan svima novi podebljani ugovor?

Tko to sada odobrava kada je klub u vlasnickom limbu. Npr Misko je jos uvijek 70% vlasnik pa su odluke predpostavljam jos uvijek njegove ali sta ako ovi odustanu ipak nakon dugih pregovora?

A onda ce Lambo na bubanj, stajetuje.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Došlo je vrijeme, da se danas u Rijeci može osigurati egzistencija.

Ri Or Die

S
Quote from: Deni323 on 01.09.2025, 14:18Kako to sad funkcionira u klubu, pregovori su u tijeku ali nista nije podpisano i sluzbeno(barem po NL-u)

Victor Sanchez za nase pojmove placanja nece biti jeftin, mozda i najskuplji ikad trener/igrac sa placom od 1 mil godisnje, toliko je navodno trazio u Olimpiji za produzenje.

Fruk, Jankovic, Radeljic, Zlomislic nitko nije prodan, dali im je obecan svima novi podebljani ugovor?

Tko to sada odobrava kada je klub u vlasnickom limbu. Npr Misko je jos uvijek 70% vlasnik pa su odluke predpostavljam jos uvijek njegove ali sta ako ovi odustanu ipak nakon dugih pregovora?

Bolje bi bilo da ih Miško odkanta nego da sami odustanu.  ;D 

K
Negdje sam pročitao da je Olimpiji tražio 700k, što je bolesna cifra, za njih i za nas

-
Quote from: Kostrena on 01.09.2025, 14:29Negdje sam pročitao da je Olimpiji tražio 700k, što je bolesna cifra, za njih i za nas
Kod nas će za 150k iz ljubavi

Kao i Dantas....
Ri Or Die

J
A i fruk se hvalio novim ugovorom

Quote from: Deni323 on 01.09.2025, 14:18Kako to sad funkcionira u klubu, pregovori su u tijeku ali nista nije podpisano i sluzbeno(barem po NL-u)

Znam da se pred 2 tjedna sjelo i podebljalo Radeljiću i to pošteno iako još nema objave da je potpisao!
SPORTSKI ODLAZI!

B
Quote from: Kostrena on 01.09.2025, 14:29Negdje sam pročitao da je Olimpiji tražio 700k, što je bolesna cifra, za njih i za nas

Nema te cifre koja se neda smanjiti uz dobru porciju škampa i žlahtine, samo da taj dan ne pada kiša :neretljak:

V
Quote from: Johnson on 01.09.2025, 14:43A i fruk se hvalio novim ugovorom

A i za janka se pisalo ako me bude prodan da ce produzit

K

Slovenski mediji su baratali cifrom od 1m eura godisnje

Quote from: KadOkrenemSe on 01.09.2025, 14:51

Koja god od ove dvije cifre bila istinita, riječ je o klasičnom ultimatumu. Znao je da neće to dobiti i lagano se povukao.

K
Quote from: KadOkrenemSe on 01.09.2025, 14:51

Još gore, jbte kako ćemo mi to platit ako ovi preuzmu 30%
Možda da popust na more i na to što ako bude dobar ga uzmu u Bournemouth ali...