Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Snowcrash, Franjo Tuđman, Kifamenn, Boy1da and 4 Guests are viewing this topic.

K
ipak se ne zaboravlja kako je prvi ekskluzivno objavio, da je Rijeka prodala Kramarića u Chelsea za nešto više od 2 mil. eura.  :svakacast:

I
Quote from: aahzinho on 08.09.2025, 11:31
Quote from: ispod stijena on 08.09.2025, 08:40I sa te tri pijadete Vranić više kuži nogomet i linije kretanja igrača od teoretičara sa FMa.

Između te tri pijadete je završio i MBA na Bledu, pa ima dubinsko razumijevanje poslovnih procesa privatnih investicijskih fondova. Zato i može sa sigurnošću tvrditi da Harry Redknapp donosi kadrovske odluke kod nas u klubu.

Pričamo o razumijevanju nogometa,  ne poslovnim procesima privatnih investicijskih fondova.

Tu je više riječ o disleksiji nego Bocconiu i Bledu.

D
Klub nije objavio ništa jer najvjerojatnije ne smije. Ali ako vas izjeda neki crv sumnje, pa dajte pogledajte modus operandi Rijeke ovog ljeta. Nismo prodali niti jednog igrača. Spržili smo na odštetu Fruka koliko nismo sve zajedno u Miškovoj eri, višegodišnji ugovori, trener sa iskustvom čija plaća ne košta malo..

Rekao bih da je klub djelima odgovorio na glavno pitanje - je li ušao novi kapital?

A postotci, novo rukovodstvo, ustroj škole, Kantrida, pojačanja itd. Pitanje je samo vremena kad ćemo dobiti odgovore. I opet i kad novi vlasnici i klub izađu sa objavom škola će biti ovakva/onakva, Kantrida će se izgraditi za dvije godine bla bla, tek će vrijeme pokazati hoće li to zaista biti tako. Strpimo se svi i nadajmo se najboljem.

Ja vjerujem ekipi ovdje što je napisala da je sve rješeno. Postupci kluba to prate. I što se mene tiče, guštam u iščekivanju i službene objave  :neretljak:

08.09.2025, 12:29 #2658 Last Edit: 08.09.2025, 12:30 by aahzinho
Quote from: ispod stijena on 08.09.2025, 11:57Pričamo o razumijevanju nogometa,  ne poslovnim procesima privatnih investicijskih fondova.

Ja sam komentirao rad "novinara" koji je objavio ovaj članak.

Ne znam koji dio njegovog ranijeg nogometnog iskustva i razumijevanja nogometa mu je omogućio da objavi ovu provjerenu i 100% potvrđenu informaciju. Tako nešto se ne može iščitati iz opta statistika i sofascore brojki. To se ipak mora oldschool izvući iz guzice.

Tu je više riječ o cherry pickingu tema, informacija i mišljenja, nego o disleksiji.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

D
Ne znam mozda sam propustio jesu bar objavili negdje stožer ? Rekli su neki dan, danas do kraja dana.. valjda je i to tajna informacija.. ispričavam se ako sam propustio

Quote from: deo123 on 08.09.2025, 12:29Ne znam mozda sam propustio jesu bar objavili negdje stožer ? Rekli su neki dan, danas do kraja dana.. valjda je i to tajna informacija.. ispričavam se ako sam propustio

nigdje nista :svakacast:

S
08.09.2025, 13:08 #2661 Last Edit: 08.09.2025, 13:09 by Snowcrash
Quote from: ispod stijena on 08.09.2025, 11:57
Quote from: aahzinho on 08.09.2025, 11:31
Quote from: ispod stijena on 08.09.2025, 08:40I sa te tri pijadete Vranić više kuži nogomet i linije kretanja igrača od teoretičara sa FMa.

Između te tri pijadete je završio i MBA na Bledu, pa ima dubinsko razumijevanje poslovnih procesa privatnih investicijskih fondova. Zato i može sa sigurnošću tvrditi da Harry Redknapp donosi kadrovske odluke kod nas u klubu.

Pričamo o razumijevanju nogometa,  ne poslovnim procesima privatnih investicijskih fondova.

Ne, krenuo si pisati o glasinama oko kupovine kluba.
Sad, po tvojem, Vranićevo razumijevanje nogometa dozvoljava mu da širi potpuno nepotvrđene glasine oko zamjene trenera od strane grupacije koja je iskazala interes za kupovinu dijela kluba.

Štaviše, razumijevanje nogometa, omogućuje mu da je toliko vidovit da pusti info o tome da je savjetnik Bournemoutha, osobno izabrao novog trenera za Rijeku.

Ja nudim okladu tebi ili Vraniću (velikom poslovnom magu i nogometnom znalcu), da Redknapp nikad nije imao, niti neće imat nikakve veze s kadrovskim riješenjima u našem klubu.

I
Oprosti, ali ja tu nisam doveo Vranića u jednadžbu , niti sam odgovarao tebi.

Odgovarao sam Azinhu pod pretpostavkom da je aludirao na mene kada je spomenuo Vranića.

Nikad nisam stavio Vranića u rečenicu o točnosti informacija, nego kako interpretira ono što se događa na terenu i eventulanim potezima Kata oko igrača i igre.

Mene, baš ono iskreno boli patka tko kadrovira u toj grupaciji, da li je to Harry ili neki Barry, meni je sasvim svejedno. Kao i da li će me taj pozdraviti na ulici, odgovoriti na mail ili pobrisati komentar.
Briga me samo kako će izgledati na terenu i posljedično tome na tablici. Znači ono nogometno. Isključivo.

S
08.09.2025, 14:26 #2663 Last Edit: 08.09.2025, 14:34 by Snowcrash
Quote from: ispod stijena on 08.09.2025, 13:15Oprosti, ali ja tu nisam doveo Vranića u jednadžbu , niti sam odgovarao tebi.

Odgovarao sam Azinhu pod pretpostavkom da je aludirao na mene kada je spomenuo Vranića.

Nikad nisam stavio Vranića u rečenicu o točnosti informacija, nego kako interpretira ono što se događa na terenu i eventulanim potezima Kata oko igrača i igre.

Mene, baš ono iskreno boli patka tko kadrovira u toj grupaciji, da li je to Harry ili neki Barry, meni je sasvim svejedno. Kao i da li će me taj pozdraviti na ulici, odgovoriti na mail ili pobrisati komentar.
Briga me samo kako će izgledati na terenu i posljedično tome na tablici. Znači ono nogometno. Isključivo.

Pisao si o glasinama o kupovini kluba, o 25%, o praćenju aviona...Veze upis nije imao s izgledom na terenu ili rezultatima.
Obriši upis, ako ne želiš reakcije na njega.

Ja sam se samo nadovezao na listu gluposti koja se objavljivala - notornom izmišljotinom Vranića.
Pa si krenuo branit Vranića, a čovjek je zadnji koji išta zna o prodaji kluba.

F
Quote from: david_ri on 08.09.2025, 12:19Klub nije objavio ništa jer najvjerojatnije ne smije. Ali ako vas izjeda neki crv sumnje, pa dajte pogledajte modus operandi Rijeke ovog ljeta. Nismo prodali niti jednog igrača. Spržili smo na odštetu Fruka koliko nismo sve zajedno u Miškovoj eri, višegodišnji ugovori, trener sa iskustvom čija plaća ne košta malo..

Rekao bih da je klub djelima odgovorio na glavno pitanje - je li ušao novi kapital?

A postotci, novo rukovodstvo, ustroj škole, Kantrida, pojačanja itd. Pitanje je samo vremena kad ćemo dobiti odgovore. I opet i kad novi vlasnici i klub izađu sa objavom škola će biti ovakva/onakva, Kantrida će se izgraditi za dvije godine bla bla, tek će vrijeme pokazati hoće li to zaista biti tako. Strpimo se svi i nadajmo se najboljem.

Ja vjerujem ekipi ovdje što je napisala da je sve rješeno. Postupci kluba to prate. I što se mene tiče, guštam u iščekivanju i službene objave  :neretljak:

Na sve tvoje navedeno, ja bih nadodao posjet Papi Amerikancu. Mislim da to nebi bilo moguce bez Američke veze. Neznam, mozda grijesim (da se odmah ogradim, i izbjegnem daljnja naklapanja i o ovoj crkvenoj temi 🙂)

Quote from: ispod stijena on 08.09.2025, 13:15Oprosti, ali ja tu nisam doveo Vranića u jednadžbu , niti sam odgovarao tebi.

Pa nego što je gornji članak nego interpretacija poteza kata oko igre (točnije trenera koji ima utjecaj na igru)?
I kad neki novinar to iskonstruira kao članak, onda ću poprilično sumnjati u sve njegove daljnje interpretacije.
Sve 5, slobodno ga koristi kao izvor informacija, ali ne vidim po čemu je relevantniji od bilo kojeg drugog novinara/izvora informacija tu na forumu.

K
Quote from: Fiume e basta on 08.09.2025, 14:33
Quote from: david_ri on 08.09.2025, 12:19Klub nije objavio ništa jer najvjerojatnije ne smije. Ali ako vas izjeda neki crv sumnje, pa dajte pogledajte modus operandi Rijeke ovog ljeta. Nismo prodali niti jednog igrača. Spržili smo na odštetu Fruka koliko nismo sve zajedno u Miškovoj eri, višegodišnji ugovori, trener sa iskustvom čija plaća ne košta malo..

Na sve tvoje navedeno, ja bih nadodao posjet Papi Amerikancu. Mislim da to nebi bilo moguce bez Američke veze. Neznam, mozda grijesim (da se odmah ogradim, i izbjegnem daljnja naklapanja i o ovoj crkvenoj temi 🙂)

Kaže DRS da je Dalić veza

Nije jednostavno doći do njega, uspjeli smo preko poznanstava, najviše je pomogao Zlatko Dalić.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/rijeka-odgodila-utakmicu-iz-jos-nevidenog-razloga-najvise-nam-je-pomogao-izbornik-dalic-15620406

I
Quote from: Snowcrash on 08.09.2025, 14:26

Pisao si o glasinama o kupovini kluba, o 25%, o praćenju aviona...Veze upis nije imao s izgledom na terenu ili rezultatima.
Obriši upis, ako ne želiš reakcije na njega.

Ja sam se samo nadovezao na listu gluposti koja se objavljivala - notornom izmišljotinom Vranića.
Pa si krenuo branit Vranića, a čovjek je zadnji koji išta zna o prodaji kluba.

Nisam.

Ni ti ni kolega Aazinho ne znate citati sa razumijevanjem.

Quote from: ispod stijena on 08.09.2025, 16:27Nisam.

How yes no...

S
08.09.2025, 16:48 #2669 Last Edit: 08.09.2025, 16:49 by Snowcrash
Quote from: ispod stijena on 08.09.2025, 16:27Nisam.

Ajde objasni meni i kolegi Aazinhotu kako tvoj upis ispod nije isključivo o prodaji kluba i informacijama koje su kolale i kolaju?

"Ja npr nisam navikao da me lažu.
Oko čega me uopće mogu lagati, a da ne lažu sami sebe!?

Pratili su se avioni?
Pa... pisali su se i upiti stranim novinarima. To nema veze sa ničim osim sa osobnim angažmanom ili željom za informacijom.
Komunikacija unutar kluba? Potpuni amateri?
Aha...
Objasni mi ti to , ukoliko se slažemo da su Crni vitezovi ozbiljna organizacija (čak i vrhunski organizirana prema navodima pojedinih forumaša), koja je logika da oni kupuju ili preuzimaju neku apsolutno amatersku družinu?
Ili im je u cilju "ubiti" se od posla da amaterizam svedu na profesionalizam?

Na kraju krajeva, mi tu imamo kupca i prodavatelja.
A gdje au to javno ti kupci izašli ili obznanili pojedinačno svim navijačima u grupaciji da dobivaju još jednog brata/sestru!?
Ili smo i to tu na forumu doznali kako neki njihov DV kaže kako se radi o 25% sto je dijametralno suprotno od informacije koja je tu govorila i potpunom preuzimanju.
"