Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Na tren sa se zabrinio. Junior? Pioniri? Prva momčad? Jer uleti mi ova vijest na FB-u:

Samo jednu riječ su falili - nije Rujevica nego Rugvica.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

R
Možda će ispasti kao da se budim iz zimskog sna i da je ovo već detaljno raspravljeno na starom forumu, ali do danas nisam znao za ovo:

https://hns-cff.hr/news/25207/uefa-kaznila-rijeku-i-osijek-zbog-krsenja-zahtjeva-financijskog-nadzorasolventnosti/

Zna li se o čemu se radi, kakve su to nepodmirene obveze? Ima li možda šanse za nekakvu žalbu budući je prvostupanjsko? Čini mi se glupo ostati bez 450 milja eura samo tako, nije baš kikiriki. A da ne spominjem rizik od isključenja iz eurokupova, iako pretpostavljam da će se to riješiti na vrijeme.

Koliko pamtim, to su kazne za probijanje rokova za uplatu odšteta, ne za neisplaćena dugovanja. Odnosno u trenutku kad je UEFA izbacila tu kaznu (tj nije kazna već nam neće isplatiti nagradu za ispadanje u Konferencijskoj ligi), već je sve bilo podmireno, ili barem definirani rokovi i modeli isplate.

A istovremeno smo imali potraživanja od transfera Murića u Konyaspor od 3 milijuna eura, što se i dalje vidi u financijskom izvješću ako se ne varam.

Dakle ništa preozbiljno, ali mene već malo neću reći brine nego uznemiruje što u fin. izvješću imamo dugovanje prema Franku. Očito je to sve čisto i nema zamjerke jer ga često zivkaju na intervjue, ali malo bode u oči.
#navodninavijač

M
12.05.2023, 18:11 #33 Last Edit: 12.05.2023, 18:16 by moreplovac
Ma mislim da je i klub izdao priopćenje u vezi

No panic

M

O

Neka nađu investitora i neka prodaju tih 30 posto ozbiljnom investitoru , a ne ovi šta mi imamo od toga, apsolutno NIŠTA. Dat ćemo lovu za ti i šta ništa.
Totalni debilizam.

M
Ja ću kupit, bit ću u vlasničkoj strukturi kluba kojeg volim.
Pa mi niko neće moći reći: kupi si klub ......

To!
Kupi si klub: evo... jesam!  ;D

Ali iskreno, kpuio bih jednu ili par dionica ali da dobijem pravi vrijednosni papir. Ono konkretno i materijalno. Pa u okvir i na zid. Jedna za doma, jedna za na posao, jedna za u auto. Da imam ljubavnicu i njoj bi kupio dionicu!  :nisamja:

O
 Gradu i Marku Filipoviću fali love, pa moraju izvući odnekuda, a klub ih uopće ne zanima neka prodaju svih 30 posto.

M
Quote from: Orpat on 18.05.2023, 21:49Gradu i Marku Filipoviću fali love, pa moraju izvući odnekuda, a klub ih uopće ne zanima neka prodaju svih 30 posto.
To će prodat kad se za nas budu licitirali potencijalni budući vlasnici

Quote from: Vado Magnar on 18.05.2023, 20:05To!
Kupi si klub: evo... jesam!  ;D

Ali iskreno, kpuio bih jednu ili par dionica ali da dobijem pravi vrijednosni papir. Ono konkretno i materijalno. Pa u okvir i na zid.
Jedna za doma, jedna za na posao, jedna za u auto. Da imam ljubavnicu i njoj bi kupio dionicu!  :nisamja:
Nema toga, ali ne sumnjam da bi već naš trust mozgova na ovom forumu nešto smislio i uobličio.  ;)
Što se tvojih razloga i ideje o lokacijama vrijednosnog papirića tiče dijelim 110% tvoje mišljenje.
BTW Ja da imam ljubavnicu tražio bih neku čiji je muž tovar pa da takav poklon svojom simbolikom dobije još više na vrijednosti.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

A gle... vrlo je jednostavno:
Da nam ponudi klub dionicu za 100-200€. Ali da dođe u obliku onih old school dionica sa slikom Kantride, ili nekim velikanom ala Radaković i da uz to zaista imaš neki mizeran udio u klubu koji ti omogućuje da svako toliko dobiješ neki formalni izvještaj iz kluba mislim da bi dosta ljudi kupilo tako što, dalo nešto novaca klubu i simbolički se dalje vezalo za klub.
Muž od ljubavnice ne bi to cijenio, ali ima dobre razloge da te ionako ne cijeni.  :neretljak: