Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Basso, beetlebum, at72, Buranorth, kircipijanci, Inkinr, Monarh, fox, deo123, Filipovix, Fiume e basta, Ri-SVID and 17 Guests are viewing this topic.

Mislim da ne bi ta autoironija dobro legla u momentu di se nameces kao The Shit u ligi, a posebno nakon sto si se etablirao kao #2 i zbacio jednog drzavotvornog.

Mozda da su devedesete i plesemo oko osmog mjesta. A i drustvena klima je sve nabrijanija, nije bas za auto-prc.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

M
Moje mišljenje  nije svatko za svaku šalu.

U ovoj bari šala na svoj račun se shvaća kao slabost ne vrlina.

Možda da inspirirani frizerskim stilom našeg predsjednika napravimo sljedeći brend.

Rujevica - ježeva kućica.
Slogan - poći ću s vama jer volim šalu, želim vidjeti Rijeka na pokalu!

Klub je trenutno, a i vec jedan dobar period, organizacijski i operativno u jednom velikom ku..cu. I to se sad reflektira na probleme s trenerima, momcadi, rezultatom. I nece se tako brzo rijesiti.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

F
23.09.2025, 08:05 #3064 Last Edit: 23.09.2025, 08:11 by frane merikan
što se bude više odgađalo rješavanje situacije oko prodaje kluba duže ćemo biti u krizi...

u klubu "silenzio stampa"......Mišković se pravi gluh i ništa ne vidi....

DSR daje izjave gdje jedva zna složit rečenicu.....

od Sancheza se očekuje da presloži ekipu sa tri treninga i dvije odigrane tekme....

zna li se možda tko u klubu za što trenutno odgovara? Mišković? DSR?

politika od 2017 godine je "svi su na prodaju" , "budimo optimistični", "stavimo roza očale" ......"imamo odlične igrače"......"što bi te vi htjeli, ne mogu ulaznice biti jeftinije"......"nogomet se igra i sutra, neki put pobjediš, neki put izgubiš"..."suci su ljudi od krvi i mesa"......u ovih nekoliko izjava sublimirana je cijela politika vođenja kluba koja se svodi na dilentatizam, nepostojeći PR.....lošu sportku politiku... klimanje glavama velikom gazdi  svih struktura u klubu.......

nadam se novim gazdama čim prije i potpunom resetu kluba te postavljanje profesionalaca na sve pozicije u klubu........ljudima kojima će biti zadatak raditi maksimalno  profesionalno, koji će predlagati rješenja....koji će komunicirati sa navijačima a ne biti zatvoreni na brdu Rujevice.....

dok imamo ovakvu vlasničku strukturu i posljedično kadrovsku politiku od prodavačice karata na blagajni do direktora kluba i stručnog stožera koprcati ćemo se kako znamo i umijemo sa stalnim improvizacijama....tako se ne vodi klub....

Z
ako se klub ne proda do zime MIšković da i ostane će se dugo izvlačiti iz sranja koje su zakuhali ne radeći ništa.

Jedina gora situacija od trenutnog silenzio stampa u klubu bi bilo da Mišković izađe pred kamere i nešto kaže.

Nakon njegovih bisera o skupim vatrogascima, titulama koje su trošak zbog premija, euro skupinama koje su čisti financijski gubitak, jeftinim ulaznicama i navodnim navijačima, suludo je očekivati nekakvu smislenu izjavu koja će smiriti javnost.

Vjerojatno bi izjavio takvu glupost da bi cijeli grad gorio mjesec dana.

Klub će se prodati kad se proda. U međuvremenu skupiti zalihu praxitena, normabela i jačih antipsihotika i nastaviti raspredati o igri i taktici. Sve ostalo je za sobu u žutoj kući sa mekanim zidovima i košulju koja se kopča straga.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

S
Jučer sam čuo prvu novost u vezi prodaje kluba; zgrozilo me. Čak mi nije jasno kako se takva vezija nije već pojavila, barem ovdje, gdje smo svašta već ispucali.

Čovjek koji mi je prije mjesec dana poslao poruku "klub je prodan", jučer mi kaže "zapelo je... Volpi se umiješao... traži svoj dio".

Ovo mi je toliko zajebano, da jednostavno ne razumijem, a volio bih i da ne vjerujem u takvu priču.

Ako je s Volpijem dogovorena otplata duga, odnosno njegovog uloga u cijelu priču i to ide nekom dinamikom, otkud sad ovo?!?

Ne ulazim u dubioze i muteža zbog čega je uopće dogovorena otplata duga Volpiju (2012. se nije govorilo da on posuđuje novac), nego ne razumijem ovaj trenutak... i kako to da novi vlasnici nisu prve sekunde znali za takav deal.

Ako je ova priča jedna u nizu laprdanja, moja isprika. Ne bih volio nikoga uznemiravati; jednostavno, tako sam jučer čuo, zabrinuo se i zapravo pitam cijenjeni forum ima li netko istu informaciju.

To sa Volpijem spominje se i na snet forumu.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

S
Quote from: SandroB on 23.09.2025, 12:57Jučer sam čuo prvu novost u vezi prodaje kluba; zgrozilo me. Čak mi nije jasno kako se takva vezija nije već pojavila, barem ovdje, gdje smo svašta već ispucali.

Čovjek koji mi je prije mjesec dana poslao poruku "klub je prodan", jučer mi kaže "zapelo je... Volpi se umiješao... traži svoj dio".

Ovo mi je toliko zajebano, da jednostavno ne razumijem, a volio bih i da ne vjerujem u takvu priču.

Ako je s Volpijem dogovorena otplata duga, odnosno njegovog uloga u cijelu priču i to ide nekom dinamikom, otkud sad ovo?!?

Ne ulazim u dubioze i muteža zbog čega je uopće dogovorena otplata duga Volpiju (2012. se nije govorilo da on posuđuje novac), nego ne razumijem ovaj trenutak... i kako to da novi vlasnici nisu prve sekunde znali za takav deal.

Ako je ova priča jedna u nizu laprdanja, moja isprika. Ne bih volio nikoga uznemiravati; jednostavno, tako sam jučer čuo, zabrinuo se i zapravo pitam cijenjeni forum ima li netko istu informaciju.
Nebih se iznenadio, nadam se da ce Misko isplatiti Volpija I prodati klub napokon. Ovo je samo muka

D
Quote from: SandroB on 23.09.2025, 12:57Jučer sam čuo prvu novost u vezi prodaje kluba; zgrozilo me. Čak mi nije jasno kako se takva vezija nije već pojavila, barem ovdje, gdje smo svašta već ispucali.

Do mene je došla info (3. ruka pa neću ni navoditi "navodni" izvor) da Volpi i čak još neki njegov pajdaš drže tipo 25 % kluba i zbog toga drže klub u mat poziciji jer ne žele prodati isto Vitezovima, a Vitezovi sa druge strane žele sve ili ništa. Informacija mi je došla 1 dan prije nego je i Ižak u jednom tekstu objavio da se Volpi u zadnje vrijeme previše i bespotrebno spominje u riječkim kuloarskim krugovima oko trenutnih događanja u klubu.

Nisam povjerovao u navedeno, ali me Ižak motivirao da probam i sam malo istražiti.

Nažalost Teanna Ltd. je registrirana u UK i njihov companywall ne prikazuje tako detaljnu strukturu vlasništva već samo pod "osobe sa upravljačkim pravima" navodi tko su:

https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/11092496/persons-with-significant-control

Prema gore navedenom, svaka od kćeri Mišković vlasnica je 25% i više. Uz grad sa svojih 30%, maksimalni postotak trećeg udjela jest 20% koji pretpostavljam ne bi ovdje bio prikazan jer njime ta treća strana nema upravljačka prava.

Nažalost za udjele kćeri Mišković stoji samo "more than 25% and less than 50%". Znači realno može biti i da svaka ima svojih 35% i uz grad sa 30% cijela priča ne drži vodu.

Ako netko zna može li se na neki način detaljnije provjeriti struktura vlasništva inozemnte tvrtke to bi rasvjetlilo drži li ova priča vodu ili ne.

23.09.2025, 13:28 #3071 Last Edit: 23.09.2025, 13:29 by D2
To što vidiš je stanje njihove firme i nema veze s udjelom vlasništva HNK Rijeke, to što su ti upisane njih dvije na taj način znači da svaka ima 50% vlasništva Teanne.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Neću ni pokušat pohvatati sve konce ove priče, jer mi je previše toga nepoznato. Ali nekako mi se čini da smo daleko od onoga što navijački vapaj "nek' Ameri konačno preuzmu" priželjkuje kao nekakav kraj krize i clean start. Što bi moglo značiti i produbljenje krize. Jer u sportskom smislu ovo ne vodi u dobrom smjeru.

Ovo s Volpijem je netko drogiran pustio patku na koje se sirotinja naložila, a vrlo je lagano provjeriti da je uz amen grada vlasništvo prebačeno na Teannu Ltd.

Tako da, to može vjerovati samo francuska sobarica.
Taj "info" star je mjesec dana
SPORTSKI ODLAZI!

Mozda je Lisac tihi partner u Teanni  :bo:
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è