Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Kifamenn, Infopoint, BoroZvijer and 5 Guests are viewing this topic.

S
Quote from: SandroB on 24.09.2025, 19:40Kako je već netko napisao, DRS se zajebo. Mislio je da razgovor za neki mali slavonski portal neće odjeknuti. Da se možda neće u našim krajevima ni pojaviti  :)  ... Dobit će po labrnji garant...

Nadam se da neće dobit po labrnji nego otkaz.

Najnelogicnije kod svega oko DRS mi je - ako oces imat covjeka u savezu kod sebe, stavi ga u klub na poziciji za savjetnika za cetke i metle ili nesta takvo, pro forme. A strucni posao SD daj nekom krstenom.

S druge strane, tko zna jel imaju on i Nini ikakve ovlasti osim kad salablaste s nekim klincima iz odredjenih regija.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

J
Nemaju ovlasti, to su operativci. Jedine ovlasti su im odjebat ove što ih vuku za rukav s nekim igračima.

25.09.2025, 11:03 #3123 Last Edit: 25.09.2025, 11:07 by Vado Magnar
Quote from: Boy1da on 25.09.2025, 10:53S druge strane, tko zna jel imaju on i Nini ikakve ovlasti osim kad salablaste s nekim klincima iz odredjenih regija.
Kako zaista izgleda dovođenje igrača nije previše jasno. Rekao bih da se jedno govori za "publiku" a drugo radi. Često se isticalo da Mišković, DRS, Čulina, SJ i trener zajedno dogovaraju transfere. Ali ne čini se da je tome tako. Jer nerijetko vidimo da trener nešto traži pa dobije nešto treće. Pa onda vidimo da Mišković dovede neku igračinu niotkuda. Ili dovede Juncaja.
Rekao bih da su DRS i Čulina operativci. Rješavaju papire ali ne odlučuju. Sigurno predlažu igrače, a to čini i trener. Možda imaju odriješene ruke za neke manje transfere, ali iskreno - sumnjam. Zadnju riječ u bilo čemu iole bitnom čini se da ima Mišković.

Edit: Johnson me preduhitrio u svom kratkom ali jasnom postu.

Quote from: frane merikan on 25.09.2025, 10:14sad sam išao malo prčkat po katastru....vlasnici terena gdje je stadion Rujevica su "Stadioni Kantrida"......tako da, tu je sve čisto....ima masu manjih graničnih parcela ali nisam tu dalje gledao...znači, info je bila kriva...sorry forumaši ako sam vas zaveo...
Miško je morao kupiti terene prije gradnje, tereni su bili privatni i oko vlasništva nad terenima se na prošlom forumu pričalo zanimljive priče. Mislim da je i na ovom pred malo izašla jedna zanimljiva priča o odabiru baš Rujevice za kamp i naslanjala se dijelom na te stare priče.
Svakakvih priča ima, a neke su toliko prozirne da se ne trebaju ni prokuhavati zbog zamućenosti.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

J
Ma sve je jasno. Nemaju ovlasti pa nemaju ni odgovornosti. U našem klubu jedino je palikuća odgovarao za loš kadar.

Quote from: Vado Magnar on 25.09.2025, 11:03
Quote from: Boy1da on 25.09.2025, 10:53S druge strane, tko zna jel imaju on i Nini ikakve ovlasti osim kad salablaste s nekim klincima iz odredjenih regija.
Kako zaista izgleda dovođenje igrača nije previše jasno. Rekao bih da se jedno govori za "publiku" a drugo radi. Često se isticalo da Mišković, DRS, Čulina, SJ i trener zajedno dogovaraju transfere. Ali ne čini se da je tome tako. Jer nerijetko vidimo da trener nešto traži pa dobije nešto treće. Pa onda vidimo da Mišković dovede neku igračinu niotkuda. Ili dovede Juncaja.
Rekao bih da su DRS i Čulina operativci. Rješavaju papire ali ne odlučuju. Sigurno predlažu igrače, a to čini i trener. Možda imaju odriješene ruke za neke manje transfere, ali iskreno - sumnjam. Zadnju riječ u bilo čemu iole bitnom čini se da ima Mišković.
Nije to nitko nepoznat i skriven iza tipkovnice isticao na nekom forumu već je to ne jednom rekao Mišković u raznim interviewima koji su se dotakle te teme dovođenja i odlaska igrača. Znači tu priču nitko sa strane nije izmislio. To ne znači da nije i nema igrača koji su dovedeni ili otišli mimo te priče.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 25.09.2025, 11:17
Quote from: Vado Magnar on 25.09.2025, 11:03Kako zaista izgleda dovođenje igrača nije previše jasno. Rekao bih da se jedno govori za "publiku" a drugo radi. Često se isticalo da Mišković, DRS, Čulina, SJ i trener zajedno dogovaraju transfere. Ali ne čini se da je tome tako. Jer nerijetko vidimo da trener nešto traži pa dobije nešto treće. Pa onda vidimo da Mišković dovede neku igračinu niotkuda. Ili dovede Juncaja.
Nije to nitko nepoznat i skriven iza tipkovnice isticao na nekom forumu već je to ne jednom rekao Mišković u raznim interviewima koji su se dotakle te teme dovođenja i odlaska igrača. Znači tu priču nitko sa strane nije izmislio. To ne znači da nije i nema igrača koji su dovedeni ili otišli mimo te priče.  8)

Da. To je on više puta rekao, ali jasno je tko zaista odlučuje.

25.09.2025, 12:30 #3128 Last Edit: 25.09.2025, 12:32 by NdockytovaLinijaKretanja
Ide lagana cenzurica ponovno.
Ok, nije u redu javno izlaziti sa imenima prezimenima ali "vrijeđanje" jednih se briše, vrijeđanje drugih se pušta.
Dakako da je pobrisan komentar u vezi titlova, namjerno sam ga screenshotao jer sam pretpostavio da će biti pobrisan komentar.
Dosta je bilo comfort zone što se igrača tiče, ali i što se našeg PR sektora tiče. Raditi malo ekipa, ako vam se neda vjerujem da ima puno mladih i sposobnih ljudi kojima bi bio zadovoljstvo barem titlove raditi.

EDIT: Komentari su sa nedavno objavljene presice prije Istre.

Vračam presice Copitelija, Gatusa i Canavara. Dinamo je koristio titlove, Osijek i Hajduk su koristili prevoditelja jer su pričali dotični na materinjem jeziku.
Šta ćemo ekipa? Mi smo prvaci, osvajači duple krune, oćel' poso?

Nekad se radilo.
Obzirom da se u RI vjerovatno više priča talijanski nego engleski, mislim da su titlovi potrebniji nego što su nekad bili.

S
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 25.09.2025, 12:52Nekad se radilo.
Obzirom da se u RI vjerovatno više priča talijanski nego engleski, mislim da su titlovi potrebniji nego što su nekad bili.

Zamisli kako je Sanchezu, kad novinar pita Zlomislića pitanje na Hrvatskom i ovaj odgovara, a trener qrca ne razumije.
Mislim da je to prioritetnije sredit, jer bi trener morao znati šta mu kapetan govori na presici.

Mislim da su se tih stvari dotakli u svlačionici, neznam na kojem jeziku, ali jesu sigurno.
Nemam ništa protiv ovakvog stila presica, ali imam veliki problem oko lijenosti i stavljanja titlova, ja razumijem engleski savršeno i imam problema sa Sanchezovim engleskim, mogu misliti kako je ljudima koji nabadaju engleski ili ga uopće neznaju.

O
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 25.09.2025, 13:32Mislim da su se tih stvari dotakli u svlačionici, neznam na kojem jeziku, ali jesu sigurno.
Nemam ništa protiv ovakvog stila presica, ali imam veliki problem oko lijenosti i stavljanja titlova, ja razumijem engleski savršeno i imam problema sa Sanchezovim engleskim, mogu misliti kako je ljudima koji nabadaju engleski ili ga uopće neznaju.

Postoji opcija na YouToube da generira titlove, kome treba neka uključi?

Ne razumijem problem.

M
a kako je tek nama domacima, ja ove istocno od crikvenice nis ne razumen pa mi nikad nisu ponudili titlove...homo si lepo prec na engleski i mir va kuce -