Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

I
Prije svega, s guštom čitam svaki tvoj post Bitara ne samo s navijačke već i s profesionalne strane! Ne nalazim ni jedan zarez s kojim se ne slazem.
Mogu reći da je velika šteta što klub nije prepoznao potencijal dizanja prihoda i poboljšanja PRa općenito kroz tebe i tvoj tim ako ga imaš.
Ostaje samo nada da će se priča sa futsalom razviti na taj nivo da će netko iz kluba zaključiti: mi smo ludi ako ovo ne dovedemo kod sebe!
Samo bravo!

B
Dječaci, hvala vam na dobrim željama!

Što se tiče HNK Rijeka, šta ću vam prodavati priče - da netko iz kluba nazove, javit ću se na poziv. Javio sam se i prošli put.

Ali iskreno, meni je samo bitno da stvari funkcioniraju, ma tko god ih radio.
Jer kad stvari funkcioniraju, onda su i navijači sretniji i mirniji, a kad su navijači sretni i mirni, onda sam i ja sretan i miran, jer vašu navijačku energiju uvijek nosim u sebi i osjećam - još nisam načisto jel to prokletstvo ili blagoslov.  :bo:

A što se tiče HMNK Rijeka, dao sam nekakav set svojih ideja i zapažanja, i to je zasad sve što mogu zbog nedostatka vremena - pa ćemo vidjeti u kojem će to smjeru ići.

Sugestije o razglasu i lightu su uvažene, a upravo razgovaramo o kupovini merchandisea kluba u Kini, o čemu sam već pričao u prošlim postovima - kao model nabave robe po povoljnijim cijenama.

Valja i pohvaliti klub s vremena na vrijeme.  :nisamja:

Pohvala na mailu članovima. Od poziva na utakmicu, predstavljanja pogodnosti i par linkova na prigodne produkte. Nije puno, ali je srcu drago.
Malo spama, ali bar je to naš domaći spam.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
Bournemouth prvi u Premier ligi.

O
Umro Šćulac , počivao u miru.