Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

david_ri, MaČaĆeToMane, ri001, DirkVanHoojidonk and 8 Guests are viewing this topic.

A zašto se ne bi Sanchezu ispunjavale želje? Nije osvojio prvenstvo, nije najveći trener Rijeke i sve.. ali skoro smo prošli Strasbourg i dobili smo Spartu Prag, igrali X sa Shakhtarom

Pokazao je trenerski potencijal i neke taktičke ideje koje još nismo vidili od naših šrot trenera.

Zašto se podrazumijeva da će Kek imat puno bolji kadar nego Sanchez?

Mislim i dalje da bi najpametniji potez bio ostanak Sancha uz par pojačanja.

Volio bi vidit tog trenera za kojeg je osvajanje kupa s ovim kadrom nešto manje od ogromnog uspjeha.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

S
Quote from: Snjesko on Today at 14:41...
Jel normalno da "savjetnik" odnosno voditelj omladinske skole javno djeli lekcije treneru?
Jel normalno da nas SD izajvljuje to sto izjavljuje pred finale?
Jel normalno da Sanchez ode na 3 dana i da ga se napadne preko svih medija i na kraju i predsjednik?
Jel normalno da ti igraci besplatno potpisuju za rivala i da to bude javno obznanjeno prije kraja sezone?
Neke stvari se Miskovicu ponavljaju prema kraju sezone gdje se ekipa raspadne i to nije slucajno i nije jednokratni incident. Trebalo bi se tu u uredima zapitati zasto je tako.

...
I da zakljucim, svemu unatoc, ova sezona je za mene iznimno, iznimno uspjesna i svatko tko tvrdi suprotno ocito prati neki drugi klub. Dabogda svake godine bili konkurentni u 1/8 finala konferencijske lige!

Prvi bold: bravo, imaš plus od mene.
Unatoč drugom boldu: pretjerao si s "iznimno, iznimno uspješna".

@Snjesko pa naravno da ništa od tog nije normalno

Nije normalno ni da se Miško kesi na dodjeli medalja, nije normalno ni da se igračima skandira "šampioni" nakon glatkog poraza u finalu, nije normalno da se nitko nije bunio na to šta smo u 23. minuti ušli na stadion, a u Engleskoj se odgađaju utakmice po sat vremena i to kad samo gosti kasne a tu je bila riječ o utakmici finala kupa gdje smo ravnopravni s protivničkim navijačima..

Možda će rezultati i financije patit, ali bit će manje ovakvih ponižavanja i sramoćenja jednom kad Miško ode iz kluba, a ja se nadam čim prije.

I
Quote from: vMario87 on Today at 16:10@Snjesko pa naravno da ništa od tog nije normalno

Nije normalno ni da se Miško kesi na dodjeli medalja, nije normalno ni da se igračima skandira "šampioni" nakon glatkog poraza u finalu, nije normalno da se nitko nije bunio na to šta smo u 23. minuti ušli na stadion, a u Engleskoj se odgađaju utakmice po sat vremena i to kad samo gosti kasne a tu je bila riječ o utakmici finala kupa gdje smo ravnopravni s protivničkim navijačima..

Možda će rezultati i financije patit, ali bit će manje ovakvih ponižavanja i sramoćenja jednom kad Miško ode iz kluba, a ja se nadam čim prije.

Bit ce, cisto iz razloga sto cemo postati sesti klub u drzavi i vise niti necemo imati prilike igrati finala da bi se uopce seciralo sto tocno nas predsjednik radi i kako se postavlja.

Ne, nego će doć netko sa više samopoštovanja od Miškovića.

I nemojte sa tim iluzijama da bi se bez Miška borili za ostat u ligi.. hvala mu šta je digao klub na višu razinu, ali dalje se itekako može bez njega

Ako se Varaždin može borit s nama, onda možemo i mi s dinamom, pa makar jednom u 5 godina.

I
Today at 16:20 #3740 Last Edit: Today at 16:23 by Istegnuće kralježnice
Quote from: vMario87 on Today at 16:17Ne, nego će doć netko sa više samopoštovanja od Miškovića.

I nemojte sa tim iluzijama da bi se bez Miška borili za ostat u ligi.. hvala mu šta je digao klub na višu razinu, ali dalje se itekako može bez njega

Ako se Varaždin može borit s nama, onda možemo i mi s dinamom, pa makar jednom u 5 godina.

Ne bismo se borili za ostanak u ligi, cisto iz razloga sto bismo iz nje vec odavno ispali. Ocito neki zaboravljaju gdje smo bili u ozujak 2012

Jbt pa Varaždin će drugu godinu zaredom igrat Europu, a Osijek će (valjda) jedva ostat prvoligaš..

Jedni nemaju nikog, a drugi imaju bogatog vlasnika i europski stadion..

Valjda će klub koji naplaćuje ulaznice za istok po 70 eura bit pri vrhu HNLa.. ne vjerujem da ti za to treba vlasnik milijarder

Quote from: Istegnuće kralježnice on Today at 16:20Ne bismo se borili za ostanak u ligi, cisto iz razloga sto bismo iz nje vec odavno ispali. Ocito neki zaboravljaju gdje smo bili u ozujak 2012

Da, na diobi 12. mjesta sa Interom, s kojim bi igrali majstoricu jer smo bili izjednačeni po svim tada relevantnim kriterijima, a lošiji klub bi ispao u 2. ligu.

A o ozbiljnosti Dugopolja i koliko je tu Miško igrao ulogu dovoljno govori da ni 15 godina kasnije nijednom nisu pokazali ambiciju za ulazak u HNL.

Ne nasjedajte na tovarsku verziju povijesti.

Odlaskom Miškovića Rijeka ne prestaje postojati nit će ispast u ŽNL, ali će finala Kupa i Europe postati ipak povremeni bljesak, a ne pravilo kao dosad.
#navodninavijač

I
U redu, u pravu si. Klub je bas plovio u dobrom smjeru prije miskovica. Isto kao i na pocetku tisucljeca kada smo se s pomorcem borili za ostanak u ligi 12. Dvije sezone osvajanja kupa pod jezicem su bile iznimka, a ne pravilo. Godine prije toga i poslije toga su rijeku dovele do toga da postane brod koji tone. Ali da, ulaznice od 70 eura kada se na tribini skupi 1000 ljudi kao onomad na kantridi ce ucinit cuda za nas proracun.

I
Today at 16:34 #3744 Last Edit: Today at 16:38 by Istegnuće kralježnice
Quote from: TIR on Today at 16:32
Quote from: Istegnuće kralježnice on Today at 16:20Ne bismo se borili za ostanak u ligi, cisto iz razloga sto bismo iz nje vec odavno ispali. Ocito neki zaboravljaju gdje smo bili u ozujak 2012

Da, na diobi 12. mjesta sa Interom, s kojim bi igrali majstoricu jer smo bili izjednačeni po svim tada relevantnim kriterijima, a lošiji klub bi ispao u 2. ligu.

A o ozbiljnosti Dugopolja i koliko je tu Miško igrao ulogu dovoljno govori da ni 15 godina kasnije nijednom nisu pokazali ambiciju za ulazak u HNL.

Ne nasjedajte na tovarsku verziju povijesti.

Odlaskom Miškovića Rijeka ne prestaje postojati nit će ispast u ŽNL, ali će finala Kupa i Europe postati ipak povremeni bljesak, a ne pravilo kao dosad.

Ajde nemoj. Znamo svi kako smo izgledali te sezone. Na jedvite jade smo ostali u raspaloj ligi, ali valjda bismo bez miskovica iduce sezone pronasli novu energiju i uspjeli ostati u ligi 12 koja se kratila na ligu 10?

Uostalom, te smo sezone ostali na diobi 12. mjesta s interom, da. Bismo li uopce financijski mogli izdrzati tu sezonu da nam nije uletio svjezi volpijev kapital ili bismo putem karlovca i ostalih koji nisu zavrsavali svoje sezone zbog dugova prema bogu i vragu? Bismo li bili na diobi 12. mjesta da nam s miskovicem nisu pokriveni dugovi i dosli neki igraci? Cak i ta dioba 12. mjesta se shvaca olako, a isto se odbija priznati i da je za tu diobu zasluzan upravo miskovic

Quote from: Istegnuće kralježnice on Today at 16:32U redu, u pravu si. Klub je bas plovio u dobrom smjeru prije miskovica. Isto kao i na pocetku tisucljeca kada smo se s pomorcem borili za ostanak u ligi 12. Dvije sezone osvajanja kupa pod jezicem su bile iznimka, a ne pravilo. Godine prije toga i poslije toga su rijeku dovele do toga da postane brod koji tone.

I sve je to bila Rijeka, kao i ova danas. Manje uspješna svakako, ali funkcionalan klub koji je itekako imao svoju gledanost, praćenost i popularnost.

Ne znam čemu sad te priče, šta mislite da će Mišković bit vlasnik još 50 godina, i nakon njega će doći Anna Mišković pa njeno dijete itd itd? Neće, jbg jedan dan će dignut sidro, doć će netko drugi i bit će kako bude. Nema smisla bacat se u sve moguće scenarije.

Al uvjeravam svakoga tko misli da će nakon njegovog odlaska biti isključivo dobre stvari - varate se, i to grdo. Malo zaguglajte kakve "face" kupuju nogometne klubove, u koje svrhe, i kako se ponašaju prema navijačima koje zateknu. Sve vrvi od mafijoza iz ove ili one branše za utjecaj i veze, investicijskih fondova koji gledaju kako izmust zadnji cent i preprodat, i raznih Arapa kojima je klub igračka jer imaju beskonačno para. Ideje da ću bit ponosniji kad gazda s drugog kontinenta ne bude pljeskao Dinamu kad uzme trofej su priče za malu djecu. Prvo i osnovno jer se neće nikad dogodit, jer u sportu čestitaš boljem i gledaš kako ga pobijedit sljedeći put. A ne kuješ osvetničke planove minutu pred dodjelu medalja na terenu.
#navodninavijač

D
Quote from: kircipijanci on Today at 12:18
Quote from: LenRi on Today at 12:13
Quote from: kirac_87 on Today at 11:51Kod keka Pavic ulazi zadnjih 10 minuta.

Povratak na tvornicke, ni malo mi se ne svida ideja keka kao trenera.
Tako je, ljudi zaboravljaju da Kek nije trener za razvijati i davati šanse mladim igračima, također Kek ne gaji ofenzivnu igru, dapače on je defanzivni trener.
Ne znam dal ste slušali podcast mislim da ga je Weitzer pitao zašto nije koristio mlade grače pa je naveo umjesto koga da ih stavi jer je konkurencija opaka a i sam je sebe oprao i rekao da je tad bio mrgud i tvrdoglav ali s vremenom je shvatio i da se ljudi mijenjaju, tako da mislim da bi mu Pavić itekako igrao

Meni su isto najbolje sjele te neke njegove izjave u zadnjih par podkasta gdje je sam za sebe rekao da je omeksao, i da je nekad bio pretvrd i natmuren

Quote from: Istegnuće kralježnice on Today at 16:32U redu, u pravu si. Klub je bas plovio u dobrom smjeru prije miskovica. Isto kao i na pocetku tisucljeca kada smo se s pomorcem borili za ostanak u ligi 12. Dvije sezone osvajanja kupa pod jezicem su bile iznimka, a ne pravilo. Godine prije toga i poslije toga su rijeku dovele do toga da postane brod koji tone. Ali da, ulaznice od 70 eura kada se na tribini skupi 1000 ljudi kao onomad na kantridi ce ucinit cuda za nas proracun.

Ne znam jesil bedast il se praviš bedast.

Dal shvaćaš šta znači ono moje "hvala mu šta je digao klub na višu razinu, ali dalje možemo i bez njega"

Stabilizirao je klub i izvukao ga od raspadanja, pa to ne znači da kad ode da će klub opet potonut.

Zašto bi Rijeka kao drugi najuspješniji klub i klub iz trećeg najvećeg grada propala? Pa neće postavit Marka Filipovića za predsjednika kluba ili nešto još gore.

Pa nije Mišković oil money vlasnik koji baca milijune u klub za nove igrače da mi sad propadnemo njegovim odlaskom.

Jedini vjerojatni minus koji će se dogodit njegovim odlaskom je da će bit još veće rezultatske oscilacije od sezone do sezone jer je on bio dosta odgovoran vlasnik bez puno riskiranja iako je u zadnje 2 sezone i tu reputaciju pokvario.

D
Today at 16:49 #3748 Last Edit: Today at 16:51 by deo123
Isuse postoje jos uvijek ljudi koji vide jaku Rijeku bez Miskovica. Fantasticno.. uz sve ove lokalpatriote, sponzore, fantastičnu političku mrežu i sposobne predstavnike vlasti, stvarno ne trebamo brinuti za budućnost kluba ako Damiru dopizdi..

Kad vidim kako suvereno Rijeka napreduje kao okolina, stvarno mozemo biti bezbrizni...

Pojma nemaju ljudi koliko privatnog kapitala ide u HNK.. al dobro, poznato je da nas narod shvati kako je nesto bilo dobro tek kad to propadne i nestane

I
Quote from: vMario87 on Today at 16:45
Quote from: Istegnuće kralježnice on Today at 16:32U redu, u pravu si. Klub je bas plovio u dobrom smjeru prije miskovica. Isto kao i na pocetku tisucljeca kada smo se s pomorcem borili za ostanak u ligi 12. Dvije sezone osvajanja kupa pod jezicem su bile iznimka, a ne pravilo. Godine prije toga i poslije toga su rijeku dovele do toga da postane brod koji tone. Ali da, ulaznice od 70 eura kada se na tribini skupi 1000 ljudi kao onomad na kantridi ce ucinit cuda za nas proracun.

Ne znam jesil bedast il se praviš bedast.

Dal shvaćaš šta znači ono moje "hvala mu šta je digao klub na višu razinu, ali dalje možemo i bez njega"

Stabilizirao je klub i izvukao ga od raspadanja, pa to ne znači da kad ode da će klub opet potonut.

Zašto bi Rijeka kao drugi najuspješniji klub i klub iz trećeg najvećeg grada propala? Pa neće postavit Marka Filipovića za predsjednika kluba ili nešto još gore.

Pa nije Mišković oil money vlasnik koji baca milijune u klub za nove igrače da mi sad propadnemo njegovim odlaskom.

Jedini vjerojatni minus koji će se dogodit njegovim odlaskom je da će bit još veće rezultatske oscilacije od sezone do sezone jer je on bio dosta odgovoran vlasnik bez puno riskiranja iako je u zadnje 2 sezone i tu reputaciju pokvario.

Ja ne znam imas li ti stvarno 21 godinu kao sto ti na profilu pise (nije namjera podbadanja, smatram da smo svi na forumu ravnopravni i da pusemo u isti rog), ali ako imas onda se neces sjecati 2005. i 2006. godine kada smo "bili na vrhu svijeta". Po odlasku jezica, trebale su dvije godine da klub pocne životariti. Stvarno ne znam sto ti to znaci "stabilan klub" kada govorimo o HNL-u i koliko ti mislis da taj deus ex machina model gdje se sve samo od sebe nekako poklopi moze funkcionirati. I ja ne znam mislis li ti stvarno da milijuni eura godisnje koji idu u nas proracun padaju s neba ili ih netko prvo treba ubaciti u klub.