Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Podsjećam da je madam prezidente Osijeka nedavno dala opomenu i praktički pokušala uručiti izvanredni otkaz voditelju PR-a i legendi kluba Mihiću, te je tek nakon ozbiljnih intervencija među kojima je bilo i HND, od toga odustala. Navodno jer je objavio rezultat poraza od Paksija u prijateljskoj.

Tako da polako s laskanjem :nisamja: To čak ni naši ne rade.
#navodninavijač

Boli me kurac šta je bilo i šta oni rade iza zavjesa. Mene kao navijača Rijeke zanima šta izlazi van, a to šta izlazi van je u najmanju ruku sramota.

Pogledajte/ poslušajte ovo pa usporedite sa ovim našim.

Pa eto kažem ti ja šta izlazi van, to nije ništa iza kulisa rađeno; to da su pred mjesec dana morali intervenirati svi vezani uz Osijek, HUZN i tko sve ne, jer je predsjednica koja je svježe naslijedila skorašnjeg bjegunca i frendića bivšeg mađarskog premijera htjela pod svaku cijenu potjerat lika koji tamo radi 26 godina, jer je objavio da su izgubili u prijateljskoj utakmici. To šta prozivaju novinare imenom i prezimenom je prema relevantnosti pandan Milanovićevoj "znam kako vam je, i meni je pukla cijev u kupaonici". :nisamja:

I ja se slažem da se atmosfera čini zdravijom tamo, ali onda se otvara pitanje zašto se Sučić vratio u Rijeku...
#navodninavijač

L
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 21.08.2026, 16:27Boli me kurac šta je bilo i šta oni rade iza zavjesa. Mene kao navijača Rijeke zanima šta izlazi van, a to šta izlazi van je u najmanju ruku sramota.

Teško da će se kod nas išta mijenjati dok je Kek tu, zapravo je sve i krenulo sa Kekovim prvim mandatom i bacanjem slušalica uživo u eteru kod pokojnog Korada. Nakon toga se je počelo paziti da ne bi netko postavio ikakvo škakljivo pitanje Keku, te je ta praksa nastavljena i kod drugih trenera.

S
Quote from: LenRi on 21.08.2026, 16:33
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 21.08.2026, 16:27Boli me kurac šta je bilo i šta oni rade iza zavjesa. Mene kao navijača Rijeke zanima šta izlazi van, a to šta izlazi van je u najmanju ruku sramota.

Teško da će se kod nas išta mijenjati dok je Kek tu, zapravo je sve i krenulo sa Kekovim prvim mandatom i bacanjem slušalica uživo u eteru kod pokojnog Korada. Nakon toga se je počelo paziti da ne bi netko postavio ikakvo škakljivo pitanje Keku, te je ta praksa nastavljena i kod drugih trenera.

Pamtim incident s Kekom na PSK, ali on je bio telefonski, nije bilo bacanja slušalica u studiju. Je li ovo tvoje provjereno?

Quote from: TIR on 21.08.2026, 16:32Pa eto kažem ti ja šta izlazi van, to nije ništa iza kulisa rađeno; to da su pred mjesec dana morali intervenirati svi vezani uz Osijek, HUZN i tko sve ne, jer je predsjednica koja je svježe naslijedila skorašnjeg bjegunca i frendića bivšeg mađarskog premijera htjela pod svaku cijenu potjerat lika koji tamo radi 26 godina, jer je objavio da su izgubili u prijateljskoj utakmici. To šta prozivaju novinare imenom i prezimenom je prema relevantnosti pandan Milanovićevoj "znam kako vam je, i meni je pukla cijev u kupaonici". :nisamja:

I ja se slažem da se atmosfera čini zdravijom tamo, ali onda se otvara pitanje zašto se Sučić vratio u Rijeku...
Mislio sam na van sadržaj koji klub izbacuje, a ne osobne probleme ili ne znam šta, šta me kao navijača ne zanima.
Želim vidjet zdrav klub koji napreduje, a ne koji je sve gori po tim pitanjima.
A to što se tiče prozivanja, vani presice u najvećim klubovima, novinar kad uzme mikrofon u ruku prvo se predstavi i kaže za koji medij radi pa onda sve drugo.

D
21.08.2026, 16:48 #4101 Last Edit: 21.08.2026, 16:49 by deo123
Novinari za početak dodju na press Osijeka. U Rijeci ako je press u subotu skoro svi novinari uključujući RRI kazu pa di bas subota..nije tu samo do kluba..
Doci ce Povh sigurno i to je to.  Ostali samo ako im je u smjeni i ako im se da. A tek ovaj mit sa Koradom i Kekom.. koliko su ta dvojica boca ispili eee

I nisam apsolutno nigdje spomenuo da se treba provocirat ili postavljat ne znam kakva pitanja.
Poanta prvog posta je bilo pohvaliti kako sve djeluje europski za razliku od nas koji djelujemo totalno kontra od toga.
Vidi se da žena vodi klub kakve god probleme ona imala, pazi se na ono šta na prvu djeluje trivijalno ili ne znam šta, ali je zapravo jako bitno.
Matea i Anna, vrime je...

L
Quote from: SandroB on 21.08.2026, 16:42

Pamtim incident s Kekom na PSK, ali on je bio telefonski, nije bilo bacanja slušalica u studiju. Je li ovo tvoje provjereno?
Na to sam mislio, Kek se naljutio na Koradovo pitanje i poklopio slušalicu.

M
 ;D poklopio mobitel

Što nije i neki naš dobio pedalu jer je nakon utakmice s Dinamom napisao Smiješan penal ili tako nešto?

Ma daj to je sve proračunato, isto kao što je na jednoj presici nedavno spomenuo nešto u stilu "oćete li vi meni postaviti neko pitanje pa da se malo i nećemo slagati".
Isto pitanje se može složiti na više načina, kod naših je pravilo "trava zelena" a ne "nebo je žuto a sunce je blu".

S
Quote from: LenRi on 21.08.2026, 16:51
Quote from: SandroB on 21.08.2026, 16:42

Na to sam mislio, Kek se naljutio na Koradovo pitanje i poklopio slušalicu.

Nije. Pretjeruješ, ili ti je prepričavao netko sklon pretjerivanju. Bilo je napetosti i laganih povišenih tonova, ali nikakvog trganja studijskih slušalica, poklapanja telefona ili sličnoga nije bilo.

Korado mi je tada obrazložio što je svemu tome prethodilo i znam samo da je Kek ispao lagani medvjed. Ništa strašno, malo mu puk'o film, pa je iscenirao problem prije, odnosno na početku razgovora. Razgovor je okončan u miru.

A to što je prethodilo... malo više detalja ima, ne mogu i neću o tome.

Quote from: TIR on 21.08.2026, 16:22Podsjećam da je madam prezidente Osijeka nedavno dala opomenu i praktički pokušala uručiti izvanredni otkaz voditelju PR-a i legendi kluba Mihiću, te je tek nakon ozbiljnih intervencija među kojima je bilo i HND, od toga odustala. Navodno jer je objavio rezultat poraza od Paksija u prijateljskoj.

Tako da polako s laskanjem :nisamja: To čak ni naši ne rade.

Gospon "simpatičan penal" te demantira.  :novine:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

21.08.2026, 17:54 #4109 Last Edit: 21.08.2026, 17:55 by Fornax
Quote from: aahzinho on 21.08.2026, 17:44
Quote from: TIR on 21.08.2026, 16:22Tako da polako s laskanjem :nisamja: To čak ni naši ne rade.

Gospon "simpatičan penal" te demantira.  :novine:

Epic FAIL, druže admine.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.