Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Kifamenn, Infopoint, BoroZvijer and 5 Guests are viewing this topic.

Quote from: LenRi on 22.09.2024, 11:00Dajmo mu vremena, ovo što smo do sada vidjeli je vrlo obećavajuće.

Što smo do sada vidjeli od njega? Koja je taktička razlika između njega i prethodnika, osim što više grli igrače?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Čak ih i manje grli sada od kad je prvi trener.   :)

K
Razlika je u press konferenciji. Sopić je živcirao novinare sa debilnim odgovorima a Đale navijače sa debilnim odgovorima

L
Quote from: aahzinho on 22.09.2024, 14:32
Quote from: LenRi on 22.09.2024, 11:00Dajmo mu vremena, ovo što smo do sada vidjeli je vrlo obećavajuće.

Što smo do sada vidjeli od njega? Koja je taktička razlika između njega i prethodnika, osim što više grli igrače?

Za sada su bolje reakcije za vrijeme utakmice, npr.protiv Dinama ubacuje fruka i stavlja Jankovića na krilo. Nakon par minuta je shvatio da je to loše rješenje te uvodi djuahru i vraća Jankovića u sredinu.
Već te reakcije s klupe prihvaćam kao mali plus u odnosu na prethodnike.

K
A ne minus jer je to uopće napravio?
Dvije strane medalje.
Neka čovjek radi u miru ali nema od toga ništa, to je jasno ko dan

L
Quote from: Kostrena on 22.09.2024, 16:18A ne minus jer je to uopće napravio?
Dvije strane medalje.

Ne bih se složio, mislim da je za trenutne ambicije kluba sasvim dovoljan Đalović. Čisto sumnjam da može toliko srozati igru da nam bude upitno četvrto mjesto na kraju sezone.

K
Quote from: LenRi on 22.09.2024, 16:23
Dvije strane medalje.

Ne bih se složio, mislim da je za trenutne ambicije kluba sasvim dovoljan Đalović. Čisto sumnjam da može toliko srozati igru da nam bude upitno četvrto mjesto na kraju sezone.
Slažem  se, ako nam je ambicija biti 4 onda imamo savršeni stožer, ali nam je onda nekoliko igrača višak (Perica, Gojak, Andrić)

K
Aj napisat ću kad pitam, ali ako je kolega s tribine koji radi na aerodromu ovdje neka se javi

S
Quote from: LenRi on 22.09.2024, 16:23
Dvije strane medalje.

O Đaloviću sve najbolje kao čovjeku i bivšem igraču, ali ako klub svoje ambicije gradi na treneru bez ikakve kvalifikacije, neiskusnom i očito strateški nedoraslom, onda bismo o klubu mogli sve najgore. Neću, jer je to jednini klub kojeg imam, ali... nije dobro. Jedina nada mi je na galamu, juriš, dobru vibru i jake individualne poteze gurati, gurati, ne posrnuti i skupljati bodove, pa... nek' nas iznenade. Ali da je stručno vođeno i da se temeljem toga imamo čemu nadati - ne.

R
Djale ima priliku iz sljedece utakmice pokazati je li zasluzio sansu ili nije ...I Sibenik I Hajduk se nece doci nadogravati vec ce stati u block I cekati svoju sansu, njima I bod super...kako cemo mi izgledati sa posjedom na postavljenu obranu ce reci dosta toga o Djaletu.
Tip je sa njima od pocetka, vec je proslo dosta od kada je preuzeo klupu, nije da mu treba mjesec dva za prilagodbu ...pitanje je kako sada ti treninzi izgledaju I da li se radi sta na tome

S
Ma da... većina vas ovdje tvrdi kako zaslužuje šansu, treba mu dati priliku, vidjet ćemo je li on...
Nažalost, malo ljudi prepoznaje problematiku i drži do jedinog relevantnog - taj čovjek nije trener. Vodi ekipu samo srcem i zrnom iskustva i onoga što ima u glavi, isto kao što bi pola ovog foruma uložilo svoje srce i ništa više.

Normalno da ja kao navijač sanjam 30 pobjeda u nizu i da mu želim najbolje rezultate... ali kad-tad naletit ćemo na novu Olimipju, jer će na njihovoj strani biti znalac i strateg. U nadmudrivanju Đale nema nikakvih šansi.

L
Quote from: SandroB on 22.09.2024, 18:27Ma da... većina vas ovdje tvrdi kako zaslužuje šansu, treba mu dati priliku, vidjet ćemo je li on...
Nažalost, malo ljudi prepoznaje problematiku i drži do jedinog relevantnog - taj čovjek nije trener. Vodi ekipu samo srcem i zrnom iskustva i onoga što ima u glavi, isto kao što bi pola ovog foruma uložilo svoje srce i ništa više.

Normalno da ja kao navijač sanjam 30 pobjeda u nizu i da mu želim najbolje rezultate... ali kad-tad naletit ćemo na novu Olimipju, jer će na njihovoj strani biti znalac i strateg. U nadmudrivanju Đale nema nikakvih šansi.

Pa šta nije rečeno da trenutno na hnsovoj akademiji polaže za licencu? Složit ćeš se da većina nas ipak trenutno ne polaže ništa u hns-u.

R
Quote from: SandroB on 22.09.2024, 18:27Ma da... većina vas ovdje tvrdi kako zaslužuje šansu, treba mu dati priliku, vidjet ćemo je li on...

Pa ne mozemo reci da nije trener, možemo smatrati da nije dovoljno strucan ili iskusan ali reci da nije trener je malo pre kriticno I podcjenjujuce
Covjek je zadnj3 godine pomocni trener,  pohodi HNS academiju itd ...sada je li dovoljno strucan ili dobar za Rijeku I prvu ekipu e o tome bi se dalo

M
Jeli ikad ikoga vodio?
Pitam bez zlobe. Juniore,kadete, bilo koga?
Nadanja su da je pokupio nešto dobro dok je bio pomoćni, a naučio iz lošeg,a ne naučio loše.
Imaš Rožicu koji je taktički jak, ali on je po nekoj šabloni  nakon 6 mjeseci (plus minus) izgubi svlačionicu i nanize brdo poraza, licencama unatoč.

Ne pametujem, nemam pojma kako se postaviti, jedino što znam da je Đale trener Rijeke i ima moju podršku.

R
Quote from: moreplovac on 22.09.2024, 19:02Jeli ikad ikoga vodio?
Pitam bez zlobe. Juniore,kadete, bilo koga?
Nadanja su da je pokupio nešto dobro dok je bio pomoćni, a naučio iz lošeg,a ne naučio loše.
Imaš Rožicu koji je taktički jak, ali on je po nekoj šabloni  nakon 6 mjeseci (plus minus) izgubi svlačionicu i nanize brdo poraza, licencama unatoč.

Ne pametujem, nemam pojma kako se postaviti, jedino što znam da je Đale trener Rijeke i ima moju podršku.

Nije ali u HNL ili HNS je najvaznjje biti na pravom mjestu u pravo vrijeme... evo Olic recimo,  po cemu je on zasluzio biti izbornik mlade repke ... gledam snimku sa Farskim Otocima ... mogli su nas rabiti koliko sansi su napravili
Tog Olica su rusi stavilu na klupu ali su shvatilu nakon 2 mjeseca kakvu su gresku napravili...jos jedan koji se skolovao u HNS I uz Dalica ... #famili
#zajednosmorijeka

Olic vs Djale  .... isti kuki drugo pakovanje

Treneri jesu ali koliko su dobro vrijeme ce pokazati