Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

beetlebum, deo123, Filipovix, Fiume e basta, Ri-SVID, JeremiePingpong, david_ri, Brzina92 and 19 Guests are viewing this topic.

K
Quote from: LenRi on 23.09.2024, 15:45Protiv Hajduka nam sudi čulina
A žena?

Onaj nas je dao na arbitražu, ovaj nam arbitrira. Poezija.
#degenerik

23.09.2024, 17:23 #467 Last Edit: 23.09.2024, 18:58 by D2
Quote from: Fornax on 23.09.2024, 16:19Onaj nas je dao na arbitražu, ovaj nam arbitrira. Poezija.
Pošto se već po nti put u zadnje vrijeme ponavlja, iako smo i taj dio već bili prošli.
Antonini nas nije dao na arbitražu. Da, prijetilo se putem managera da će to učiniti, ali do arbitraže i prijave nije došlo. Križman je pak dao klub na arbitražu i otišao bez odštete u Istru, a Čulina je sve izgladio s klubom i nastavio igrati. Nisam 100% siguran koliko, ali se na njemu bilo nešto sitno i zaradilo.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Sranje, iako je to nemoguće, pripremimo se na suđenje upitnog kriterija. Možemo se samo nadati da će utakmica sama po sebi biti OK bez njega.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
Sjećam se ovog gola Culine u dresu Rijeke.
Netom sto je ušao sa 16 metara protiv Zagreba čini mi se.
I postavi sve junak do junaka

Quote from: D2 on 23.09.2024, 17:25
Sranje, iako je to nemoguće, pripremimo se na suđenje upitnog kriterija. Možemo se samo nadati da će utakmica sama po sebi biti OK bez njega.
Koji god dođe biti će suđenje upitnog kriterija jer mi nemamo poštenog i pravednog suca.Upitno je uvijek u Shitu gdje većina naših prvoligaša najebe podobnim suđenjem za njih.Tu kod nas sude kao Zebec u nedjelju.
Volim grad koji teče

R
Ma.samo da nw sudi kao Bel u maksu ili skoljci,  penali za analize Uefe , mi seremo po Francuzu a mozda lik svima dajw sanse da se uvijeri tko moze a tko ne moze ...za Bel vodi sa greskama ...najgori sudac kola

L
Quote from: Ro-Ro on 23.09.2024, 19:29Ma.samo da nw sudi kao Bel u maksu ili skoljci,  penali za analize Uefe , mi seremo po Francuzu a mozda lik svima dajw sanse da se uvijeri tko moze a tko ne moze ...za Bel vodi sa greskama ...najgori sudac kola

Pa ako se ne varam baš je Čulina sudio na Poljudu kad je poklonio dva penala hadjuku

S
Quote from: ispod stijena on 23.09.2024, 17:31Sjećam se ovog gola Culine u dresu Rijeke.
Netom sto je ušao sa 16 metara protiv Zagreba čini mi se.
I postavi sve junak do junaka

Protiv Osijeka.

R
Quote from: LenRi on 23.09.2024, 19:35
Quote from: Ro-Ro on 23.09.2024, 19:29Ma.samo da nw sudi kao Bel u maksu ili skoljci,  penali za analize Uefe , mi seremo po Francuzu a mozda lik svima dajw sanse da se uvijeri tko moze a tko ne moze ...za Bel vodi sa greskama ...najgori sudac kola

Pa ako se ne varam baš je Čulina sudio na Poljudu kad je poklonio dva penala hadjuku

Je istina  ;D

23.09.2024, 21:11 #475 Last Edit: 23.09.2024, 21:11 by muchichero
@Momo9 ca ti povedas? fali nan malo neutralni pogled s komentatorske  :) 
Zivi za taj osjecaj...

Quote from: IvyFiume on 23.09.2024, 21:17

Ovi sa juga nisu stali sa kmečanjem po portalima od kada su objavili da će sudac biti Čulina, kojega je po njima očito "namjestio" i platio Mišković - da pokradu Hajduka & naslov jesenskog prvaka lige 🤡

Treba im netko objasnit da se ne radi o Antoniniu (ni gospođi).

Quote from: ispod stijena on 23.09.2024, 10:21
Quote from: MaČaĆeToMane on 23.09.2024, 09:35
Quote from: Kostrena on 23.09.2024, 08:46Nešto se opet kuha oko prodaje kluba, kaže izvor da Miško slabo dijeli info o tome ali da će do kraja godine vjerojatno klub imat nove vlasnike, i nije Stihl.
Da bi stranci trebali biti na svim glavnim pozicijama
Naravno ako Miško ne počne zajebavati ljude opet
Jel netko još šta čuo o tome?

Pisao sam vec, do kraja sezone klub mijenja vlasnika 100000%

Pa mi smo prvaci već u studenom!

Što san' van' pisa'. Virujte ljudi! Jema bit razlog zašto je doša ovi srbin, turčin i Perica( ok, on je preko veze jerbo zna Čulinu).

Zato Đalović ko Kek nema nikog ispod 23 godine u ekipi...

Zašto pišeš ko Frane iz Omiša? Trepni ako si otet
SPORTSKI ODLAZI!

A VAR sudac Fran Jović.
Pa se ovi dole bune. Strašno.

Quote from: Vado Magnar on 24.09.2024, 14:43A VAR sudac Fran Jović.
Pa se ovi dole bune. Strašno.
Opet po starom,rade pritisak na sudačku organizaciju ali nikad bas nikad nisu samokritični o suđenje na WC školjci pa i kad se sude sumnjivi penali u 94 i 96 min.protiv nas a divljački nasrtaji na naše igrace nisu sankcionirani.Svaki klub dole suci pod pritiskom orobe a imaju obraza u sve sumnjati.Može,strani suci opet a kako su prošli s njihovim suđenjem lako je proguglati,sve popušili.
Volim grad koji teče