Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

K
07.01.2025, 23:29 #690 Last Edit: 07.01.2025, 23:30 by Kostrena
Rekli su na Tribini da je bilo mjesecima ozbiljnih razgovora sa ljudima iz Stihla, odavno sam pisao, kažu zapelo je oko love.
I oni su htjeli sportskog direktora iz Skandinavije i Sopića za trenera i dalje, i sam je bio na nekoliko razgovora
Dali se nadam prodaji da, dali ima mrvica šanse da će se nešto desiti, mislim da ima

Onda neka vrati te svoje pozajmice,riješi se kostura iz ormara i proda klub te odjebe.

Ali stvarno ne vidim ni jedan motiv Stihla za kupovinom Rijeke. Čak ni nebodere nemogu raditi ;D

K
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 07.01.2025, 23:34Onda neka vrati te svoje pozajmice,riješi se kostura iz ormara i proda klub te odjebe.

Ali stvarno ne vidim ni jedan motiv Stihla za kupovinom Rijeke. Čak ni nebodere nemogu raditi ;D
Mislim da nije Stihl kao tvrtka, nego pojedinci.
Dali neki ulagači ili netko iz uprave a da nisu Stihl prezimena

07.01.2025, 23:41 #693 Last Edit: 07.01.2025, 23:42 by iSpOd StIjEnA 2
Mah,toliko sam ljut na Damira Miskovica trenutno da bi prihvatio i Dragana Primorca za predsjednika kluba.

Toliko me čovjek dotukao. Ali to je moje iskreno i od srca jer mi je jedino i samo važan uspjeh Rijeke. Ja nemam figu u džepu za razliku od nekih trolova

Quote from: Kostrena on 07.01.2025, 23:29Rekli su na Tribini da je bilo mjesecima ozbiljnih razgovora sa ljudima iz Stihla, odavno sam pisao, kažu zapelo je oko love.
I oni su htjeli sportskog direktora iz Skandinavije i Sopića za trenera i dalje, i sam je bio na nekoliko razgovora
Dali se nadam prodaji da, dali ima mrvica šanse da će se nešto desiti, mislim da ima

To je još uvijek aktualno? Mislim prodaja

V
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 07.01.2025, 23:41Mah,toliko sam ljut na Damira Miskovica trenutno da bi prihvatio i Dragana Primorca za predsjednika kluba.

Toliko me čovjek dotukao. Ali to je moje iskreno i od srca jer mi je jedino i samo važan uspjeh Rijeke. Ja nemam figu u džepu za razliku od nekih trolova

Ne pretjeruj sad s ovin telcon.
Nadan se da smo baren jos posteniji od oveh cigani okolo. Ja ne bin da osvajamo ni kup županije jer smo mutni i da nas se riva nego da budemo najbolji ko i kad smo bili.

Na kojoj Tribini se gledalo to s Rijekom? Može link ili barem u kom trenutku pričaju o Rijeci. Izbacili su sad u par dan dosta toga, a jedan video im ima 6h, za to bih stvarno trebao biti mazohist za ić gledati.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
To je bilo onaj maraton od 6 sati i ima za svako pitanje vrijeme

Quote from: Kostrena on 08.01.2025, 08:12To je bilo onaj maraton od 6 sati i ima za svako pitanje vrijeme
Odlično, bacim oko ako su stavili indeks. Muchas gracias.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Kostrena on 08.01.2025, 08:12To je bilo onaj maraton od 6 sati i ima za svako pitanje vrijeme
Neki Kostrena u Q &A: da li predsjednik kojemu je preskupo osvojiti naslov treba ozbiljnije potraziti kupca za klub? Jesi li ti postavio to pitanje 🙂?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
To neki provokator, ja nisam taj  ;D

Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 07.01.2025, 23:34Onda neka vrati te svoje pozajmice,riješi se kostura iz ormara i proda klub te odjebe.

A baš, prvenstvo je vec 'prodao' još prodaj Fruka, Smolčića, Janković i Pašalića bit cemo 4. i bez njih. Riješi sve dugove/pozajmice i prodaj klub. U sezonu 25/26 idemo resetirani s novim vlasnikom i bez D.M.

Mislim da se nitko normalan nebi zalio na ovakav rasplet.

M

Mozda zele napraviti Novu Kantridu u obliku motorne pile, ili bar mjesalice.

Samo što ima jedna sitnica, a to je da Stihl ili tkogod neće ponuditi istu cifru za klub koji u rosteru više nema Fruka, Smolčića, Pašalića i Jankovića (barem 10 milijuna eura neto, realno bliže 15).
#navodninavijač

Quote from: TIR on 08.01.2025, 11:02Samo što ima jedna sitnica, a to je da Stihl ili tkogod neće ponuditi istu cifru za klub koji u rosteru više nema Fruka, Smolčića, Pašalića i Jankovića (barem 10 milijuna eura neto, realno bliže 15).
OK, ali MIškoviću bi trebalo biti svejedno, ako se prije namiri iz tih transfera.
Isti mu je dobio veću lovu za cijeli klub s tim igračima ili manju bez njih, ako je razlika ista. Možda mu je i lakše utopiti klub bez "vedeta", lupam onako usput.