Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Michele Maylender, Primorac, Baross, frane merikan and 8 Guests are viewing this topic.

Quote from: Hasancic on 28.04.2026, 16:32Glupo je i sta su bbb dobili cistu navijacku tribinu dok je nasa podijeljena onim gostujucim pleksijem...naci ni tu klub koji je aktualni osvajac kupa nije imao prednost
Što je tu tako škandalozno?!
Neće valjda šarani na vlastitom stadionu ići mijenjat tribinu za jednu utakmicu?
 :nisamja:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

D
Kapacitet Pampasa je 13005 gledatelja. Dobivamo 25% ili ti 1/4 stadiona za finale  kupa što ispada 3251 stolica.
Inače na pampasu je minimum 5% za navijače ako govorimo o pleksiglasu i HNL utakmicama, što ispada da taj sektor prima oko 650 sjedala.

28.04.2026, 19:35 #3677 Last Edit: 28.04.2026, 19:38 by ri5gile
klub "dobiva" tribinu iza gola, B1, B2,B3,B4, ne znam koliko je kapacitet, centralne tribine idu u slobodnu prodaju, mi smo mislili ubosti centralku prema sjeveru

Dinamo rasprodao cijelu svoju tribinu, za 20 minuta  :o
naš se prodaje još prvi sektor
centralne još nisu otvorili

B
Jbga, radni dan, daleko je, sadašnji rezultati ne obećavaju da imamo neke šanse.
Ima li netko info da li arriva ide sigurno ili samo skupljaju prijave?

L
Quote from: bounce88 on 29.04.2026, 12:43Jbga, radni dan, daleko je, sadašnji rezultati ne obećavaju da imamo neke šanse.
Dapače, ovosezonske utakmice protiv Dinama baš pokazuju da imamo šanse.

Z
Quote from: LenRi on 29.04.2026, 12:50
Quote from: bounce88 on 29.04.2026, 12:43Jbga, radni dan, daleko je, sadašnji rezultati ne obećavaju da imamo neke šanse.
Dapače, ovosezonske utakmice protiv Dinama baš pokazuju da imamo šanse.

hipotetska situacija, da je ova zadnja bila kup, ova zadnja koja je završila 2:2. da su se igrali produžeci  mi bi popušili još 2 gola i izgubili bi 4:2, jedan gol bi dinamo dao sigurno jer smo bili bez Oreča.
u 90. minuta smo uspjeli izvući 2:2, ali da se još igralo ubili bi nas.
Za ostale stoji, ali u ostalima si imao Radelju, Fruka, Barisica, Vignata, a u finalu kupa, pitanje koga ces imati.
Znam da je glupo to pisati i govoriti, ali ne znam od kud bi izvukao i trunku optimizma za finale kupa, od trenera i njegovog odnosa s klubom, do igračkog rostera, do ozljeda i forme, svega.

Žalosno kako loše ide prodaja
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
Di vi to vidite? Što se tiče prodaje na nju utječu i ti članci o odlasku krakatog u četnke. Usavršio seljački klub specijalni rat protiv nas.

B
Quote from: robil on 29.04.2026, 13:11Di vi to vidite? Što se tiče prodaje na nju utječu i ti članci o odlasku krakatog u četnke. Usavršio seljački klub specijalni rat protiv nas.

https://hns.ulaznice.hr/event/14/420/49/QPGQ63

ode i stadion
kod nas još ni prvi sektor nije rasprodan
jedino se nadam da su večinu zapada i istoka podjelili buđovanima, da nisu baš sve navijači Dinama pokupovali  ::)

samo da nebi sada oni počeli kupovati naš sektor

R
Ma to se dijeli zaslužnima kao kad repkica igra. Čim je to u organizaciji saveza znaš da je pošteno

Vidim ostalo jos samo nasa dva sektora...ali generalno gledajuci nes je cudno u tempu prodaje za ostatak stadiona

R
Tako se po forumina žali ekipa kad igraju daličevci kako se sve "proda" za pol minute.