Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Mići_Boškarin, Fiume e basta, Estel, sale1987, kircipijanci and 10 Guests are viewing this topic.

M
Quote from: Zelko Maler on Yesterday at 22:51ako Kekdođe  jako me zanima njegov stožer. Vraća li se i Vjeko Miletić kao pomoćni i Mladen Žganjer kao trener golmana?
Ili Mrčela

S
Today at 00:59 #3781 Last Edit: Today at 01:14 by Snowcrash
Ako se dogodi, moglo bi se dogodit Matjaž Kek na kvadrat.  ;D
Naime, sin, Matjaž Kek jr. mu je bio analitičar u reprezentaciji. Inače 35 godišnji nogometni trener, koji radi kao pomoćni trener u NK Mura, vodio je izuzetno uspješno U19 Mure, a ima i 8 utakmica kao glavni trener.

You cannot view this attachment.You cannot view this attachment. 

Genetski je i siltericu naslijedio.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

K
Quote from: Boy1da on Today at 01:04Genetski je i siltericu naslijedio.
Rodio se sa siltericom ;D

C
Možda cijelo vrijeme taj i jest u planu.A mi mislimo stari...

S
Quote from: Boy1da on Today at 01:04Genetski je i siltericu naslijedio.

Mini me.  ;D

D
Sad kad nam dođu MK Junior za trenera i MK senior za SD..

Z
dolazi li i Matic Crnic?

Florentin Matei ce bit predstavljen na poluvremenu

meni to nije smiješno, eventualno vraćanje Keka je, meni, pokazatelj da svi skupa  nemaju ideju gdje guraju, treba naći novog "Keka"

I
Quote from: ri5gile on Today at 09:18meni to nije smiješno, eventualno vraćanje Keka je, meni, pokazatelj da svi skupa  nemaju ideju gdje guraju, treba naći novog "Keka"

Novi Kek je trebao biti Čabraja ali stari Kek ima veze kod Miška pa ga je zamolio za privilegiju da dođe na posao i kaže Čulini "Dobro jutro šefe".

S
Quote from: ri5gile on Today at 09:18meni to nije smiješno, eventualno vraćanje Keka je, meni, pokazatelj da svi skupa  nemaju ideju gdje guraju, treba naći novog "Keka"

Alternativa je nastavit s praksom "11 trenera u 8 godina".
Međutim, u tome postoji izazov - trenutni predsjednik i vlasnik neće to bit za 8 godina, a zbog zdravlja se više ne smije nervirat sa svakojakim likovima koji su nekako pribavili UEFA licencu.

Today at 09:34 #3792 Last Edit: Today at 09:41 by ri5gile
mmm, da ali ne, Čabraja nije novi Kek, Čabraja je novi Tomić
Rozman ili Sančez su mogli biti novi Kek, nisu, traži dalje, nemoj ići linijom manjeg otpora i dovoditi nove Tomiće

ps
Sada vidio gornji post, kužim, vrijeme ide, svima,  nije ni Kek više mladac
Onako kako je oggy i čohari napisao, Kek preuzima konce u ruke i traži novog "Keka"
Zvuči ok, samo... koliko je to realno

S
Ne kuzim po cemu je taj Cabraja toliko dobar trener? Koji je to veci klub vodio u zivotu da ga mozemo zazivati ili koji rezulatat je napravio? Covjek ima 58g ,nije vise mlad a najveci klubovi su mu Lokomotiva i Vukovar gdje je dobio otkaz.Njega sada usporedjivat sa Kekom koji vodi repku Slo vec koliko,10g ili sta ja znam,osvojio sa Ri i Mariborom prvenstvo,znaci zna kako se to radi i ima iskustva.Zazivaju se svakakvi treneri i cim netko treba doci u Rijeku ,odmah pola foruma kontra udara.Sada ni Kek ne valja
Ja sam mislio da je ovaj Sancho stvarno nesto veliko ,ispalo je kako je ispalo (jadno po mom misljenju od struke i Miska ali to je druga tema).Ja se samo nadam da ce ona dva sportska otici u paketu .
Kojeg to trenera bi vi doveli hipoteteski da mozete ?

Novi Kek je trebao biti Čabraja ali stari Kek ima veze kod Miška pa ga je zamolio za privilegiju da dođe na posao i kaže Čulini "Dobro jutro šefe".
[/quote]

I
Today at 10:38 #3794 Last Edit: Today at 10:39 by Iqteam
Ako se mog upisa tiče, o Čabraji nikada ni slova nisam napisao.
Ni dobar, ni loš, ni gura mlade, ni dobro surađuje, ni ništa.
Napisao sam da je bio opcija, a od svih trenera od Keka naovamo neki rezultat iza sebe su imali Bišćan, Cosmi i Sanchez.
U našem slučaju minuli rezultat nije presudan kod dovođenja.
Za kraj, do sada na ovom forumu ni jedno slovo nije napisano kontra Keka. Ti kažeš "Sada nam ni Kek ne valja" Otkud to?