Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

S
Quote from: Kostrena on 30.08.2025, 18:08Ne vidim smisao u 25% vlasništva kluba.
Šta će oni tu dobiti na kraju dana?
Klub u kojem će slat igrače na posudbu? Pa u Engleskoj imaju 50 takvih.
Lakši pristup Balkanskim igračima? Takvih imaju kod sebe kolko žele
Hoteli, marine vjerujem da ih ne zanimaju
Koliko moramo imati profit godišnje da oni budu zadovoljni sa 25%
Ima mi smisla da svake godine recimo kupuju 25 pa za 3 godine Mišković ode, odnosno to mu je jamac da će ostati još 2 tu

Ali ja i dalje imam info da kupuju klub, osim ako Mišković nije nešto promijenio

Zašto misliš je Miško nešto promijenio? Nije kako mora pristat ako je mislio prodat sve. Možda je Foley promjenio odluku ili nije nikad ni mislio uć kao većinski. Ameri imaju manjinski udio u 2 kluba, očigledno to radi i za njih i za klubove.
Većinsko vlasništvo u 3 kluba, a manjinsko u 2. Možda žele samo izjednačit, ili razpršit kapital (Foley je nedavno prodao dio udjela u Knightsima i nije više najveći dioničar);
Naravno, možda NYT isto nabada i lupili su taj postotak.     

Ja šta sam čuo klub se ne prodaje nego tvrtka Teana LTD, stoga ne znam kako bi došli do tih 30% jedino ako kupe dio firme  :bo:
Zbogom i više se ne vraćaj

Z
glsvno da uđu u klub, a to hoće.

S
Meni se čini logičnije da na nas gledaju kao Moreirense, nego da će se zabavljat s upravljanjem kao s Bournemouth-om.
Enormna je razlika u obraćanju $$$.
Nama je svaki dodatni milijun godišnje dobrodošao. Pa makar morali istrpit Daniela u špici napada.  ;D

K
Bill Folley can't afford to be the majority owner with his other clubs AFC Bournemouth, Hibs and Morenise all potentially qualifying for Europe! 25% is UEFA threshold.

His not going to sacrifice AFC Bournemouth

Another way around it could be part of a consortium, create a new holding company where his a shareholder but not in the  boardroom.

Jel ovo moguće?

40% FC Lorient (Francuska) - 44,5 milijuna funti (34,5 milijuna funti za 33% nego 10 milijuna funti za dodatnih 7%).
Ri Or Die

K
Quote from: Kostrena on 30.08.2025, 18:48Bill Folley can't afford to be the majority owner with his other clubs AFC Bournemouth, Hibs and Morenise all potentially qualifying for Europe! 25% is UEFA threshold.

Another way around it could be part of a consortium, create a new holding company where his a shareholder but not in the  boardroom.

Jel ovo moguće?
okle ovo?

I
Quote from: Kostrena on 30.08.2025, 18:48Bill Folley can't afford to be the majority owner with his other clubs AFC Bournemouth, Hibs and Morenise all potentially qualifying for Europe! 25% is UEFA threshold.

Jel ovo moguće?

Dakle, trebamo sada vjerovati i nekom no name tekstu na losem engleskom?

Ljudi moji, najbolje je da pricekamo sluzbeno od strane kluba a to je vjv ponedeljak. Mene je vec glava zabolila od ovih nagadanja i tekstova

Čisto sumnjam da će reći u detalje, jer će reći da je to poslovna tajna. Ako se dobije? Dobit će se okvirni postotak.
Ri Or Die

Z
sumnjam da će biti nešto previše, kakva je bila objava za Volpija, ne sjećam se baš?

K
Quote from: Zelko Maler on 30.08.2025, 19:07sumnjam da će biti nešto previše, kakva je bila objava za Volpija, ne sjećam se baš?

Mislim da se tesko to moze usporediti :bo:

S
Sve je moguće. U bilo kojem trenutku.
Jer to je korporativna grupacija. Samo izračun maksimalnog profita na kraju dana.
Kako ne znamo šta je na vagi za nas (i općenito ne znamo niti dal je istina šta piše NYT), teško je sad znat dal je deal ok.
I dal će bit prihvaćen.

Quote from: kircipijanci on 30.08.2025, 19:02Ljudi moji, najbolje je da pricekamo sluzbeno od strane kluba a to je vjv ponedeljak. Mene je vec glava zabolila od ovih nagadanja i tekstova

Ja se pokušavam iskjučit ali mi vrag neda mira i svaki slobodni trenutak dođem poškicat tu.