Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Snowcrash, Caniggia, kircipijanci, Mirko, at72, BIEN_NSK, deo123, Franjo Tuđman and 5 Guests are viewing this topic.

I
Quote from: Kostrena on 31.08.2025, 18:20

Evo jedna od poruka

Sure as fuck can't spell Moreirense.

Vidjet ćemo tko je bio u pravu  :D.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

B
Samo nije bas da Moriense nema europski potencijal, pogotovo ako krenu napredovat. Prije njih vidim u europi nego Bournemouth.
Portugalska liga se vrti oko 6-7 mjesta u Europi (6 ili 5 europskih pozicija), vodeca trojka (Benfica, porto, sporting) znacajno odskace, ostali- nije toliko jaka liga-malo zna odskocit Braga ili Vitoria ali ne redovno. I ostatak lige nije nimalo u skladu sa glamurom vodecih (pogledajmo kako Djuro dominira), a I varazdin-St Clara je bilo poprilicno gusto. Dali smo i Galovica tamo u osrednji klub pa je bio prvotimac.
Ako imaju sportskih ciljeva tamo,ne vidim previse problema da Moriense uzme 4-6. poziciju u Portugalu uskoro.

K
Nema mi smisla to previše i dalje. Pogotovo da ovoliko dugo traje bez promjene vlasnika.

K
31.08.2025, 18:44 #2224 Last Edit: 31.08.2025, 19:06 by KadOkrenemSe
Quote from: Bobic on 31.08.2025, 18:43Samo nije bas da Moriense nema europski potencijal, pogotovo ako krenu napredovat. Prije njih vidim u europi nego Bournemouth.
Portugalska liga se vrti oko 6-7 mjesta u Europi (6 ili 5 europskih pozicija), vodeca trojka (Benfica, porto, sporting) znacajno odskace, ostali- nije toliko jaka liga-malo zna odskocit Braga ili Vitoria ali ne redovno. I ostatak lige nije nimalo u skladu sa glamurom vodecih (pogledajmo kako Djuro dominira), a I varazdin-St Clara je bilo poprilicno gusto. Dali smo i Galovica tamo u osrednji klub pa je bio prvotimac.
Ako imaju sportskih ciljeva tamo,ne vidim previse problema da Moriense uzme 4-6. poziciju u Portugalu uskoro.

Slazem se, zato mi ovo nekako slabo vodu drzi

Ocito merikanac jos nije naucio kako red bull funkcionira :bo: , nije bas da se neda preveslat uefa

K
Quote from: Deba on 31.08.2025, 18:49Ocito merikanac jos nije naucio kako red bull funkcionira :bo: , nije bas da se neda preveslat uefa
Možda zato stoji toliko, možda mu DRS objašnjava kako da kupi 70  i izbjegne Uefu

Quote from: Kostrena on 31.08.2025, 18:51
Quote from: Deba on 31.08.2025, 18:49Ocito merikanac jos nije naucio kako red bull funkcionira :bo: , nije bas da se neda preveslat uefa
Možda zato stoji toliko, možda mu DRS objašnjava kako da kupi 70  i izbjegne Uefu

Ako mu on objasnjava onda ce ovaj brzo odustat :svakacast: ... Mozda mu jedino uvali komplet zimskih

Ovo je za kiklopa u rangu Nives C.  :neretljak:

K
Vidit ćemo Nepresušan vs New York Times  ;D

Pozdrav iz tamnice. Nemam nikakvih informacija, a da imam, nebi ih ni napisao.
Inače imam izvor iz prve ruke, nikakva druga treća peta, ali neću više nikog maltretirati da bi piskarao po forumu.
Smanjite senzacije i ne očekujte puno jer ne očekujem niti ja.
SPORTSKI ODLAZI!

K
Druže, reci na koju pametnu, jel bilo sapuna 😆

D
Quote from: MaČaĆeToMane on 31.08.2025, 19:53Pozdrav iz tamnice. Nemam nikakvih informacija, a da imam, nebi ih ni napisao.
Inače imam izvor iz prve ruke, nikakva druga treća peta, ali neću više nikog maltretirati da bi piskarao po forumu.

Ako imas izvor iz prve ruke, a ovo si napisao, onda si sve rekao.
Kurcina.
Samo ne znam gdje su fulale sve ostale informacije iz prve ruke

31.08.2025, 20:06 #2233 Last Edit: 31.08.2025, 20:07 by MaČaĆeToMane
Quote from: DirkVanHoojidonk on 31.08.2025, 20:03
Quote from: MaČaĆeToMane on 31.08.2025, 19:53Pozdrav iz tamnice. Nemam nikakvih informacija, a da imam, nebi ih ni napisao.

Ako imas izvor iz prve ruke, a ovo si napisao, onda si sve rekao.
Kurcina.
Samo ne znam gdje su fulale sve ostale informacije iz prve ruke

Sve prema uputama, šta da ti kažem  ;D
Ako sretnem koga trebam prije objave kluba, napisat ću.
Ako ne, saznat ćete od kluba.
SPORTSKI ODLAZI!

I
Koje je ovo kino.

Jedan kontaktira novinare, drugi baca papiriće na semaforu kroz otvoren prozor, treći se lomi da natukne nešto točno i pri tome baca na glavu.

Nemojte se ljutiti dečki , ali ...

Nije to sve u životu, opustite se 😉