Klub

Started by Fornax, 13.04.2023, 17:30

Previous topic - Next topic

Boy3006, strad and 13 Guests are viewing this topic.

Quote from: Krkan on 09.10.2025, 11:36A u ovo boldano bi povjerovao tko? Ti?

Pa bi onda krenule priče kako "Gazda " navijače radi budalama, piša im u facu, laže...

Jedino ako ga je DRS našao na tržištu guma.

Pa i ovako radi navijače budalama. Ili ti vjeruješ da je DAA našao preko nigerijskog "Halo Bing, kako brat..." ?
Mogao je bar reći da je struka to odlučila, kao kad je šutnuo Sopića i stavio Đaleta. Bar bi djelovalo profesionalnije.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 09.10.2025, 15:42Ako takvu bolikurčinu emitira javno prema navijačima/potrošačima, onda me strah pomisliti kakav je u privatnoj/poslovnoj komunikaciji

Garantiram drukčiji, normalniji i s puno više razumijevanja.

Nijedan vlasnik kluba nema neku korist od navijača (koliko god to čudno zvuči). Čak da ni nema navijača, klub tehnički gledano može poslovati. I kako se god ponašao, koliko god malo ili puno pričao, koga god zaposlio, kako god poslovao, neće nikad udovoljiti svima. I zato mu je manje bitno da pazi na korektnost i logičnost svake izjave.
#navodninavijač

K
Šta nisu navijači 12.igrač?
Svi nogometni klubovi na svijetu imaju korist od navijača, na ovaj ili onaj način

S
Quote from: aahzinho on 09.10.2025, 15:46

Pa bi onda krenule priče kako "Gazda " navijače radi budalama, piša im u facu, laže...

Pa i ovako radi navijače budalama. Ili ti vjeruješ da je DAA našao preko nigerijskog "Halo Bing, kako brat..." ?
Mogao je bar reći da je struka to odlučila, kao kad je šutnuo Sopića i stavio Đaleta. Bar bi djelovalo profesionalnije.

Ganska je, a ne Nigerijska veza, a taj "mladi poslovni čovjek" (iz vrlo bogate obitelji) jest u familijskoj vezi s Danielom. U svakom slučaju, obe obitelji pripadaju plemenu "Akan" iz Gane.
E sad, mi ne znamo koliko je "mladi poslovni čovjek", bez obzira na ostale aktere (klubove, managere itd.) - utjecao na odluku Daniela, možda je upravo on bio jezičac prevage za napustit Englesku i pristat na posudbu u no-name klubu i no-name državi.

Inače, zašto misliš da bi ti vlasnik kluba trebao reć kako je prodao Andiju Vukčevića baš u meksički FC Juarez? Ako te zanima kako, pogledaš tko je vlasnica, a tko njen muž. Onda povežeš osnovni posao kojim se bavi gospodin muž, i zaključiš da rade zajedno poslove u naftnoj industriji i da ga Miško poznaje barem 20 godina.

Kao i u svakoj ultra bogatoj branši, krug ljudi koji kolo vode je vrlo mali.

Puno je lakše Miškoviću (čak da ni ne vodi Rijeku) doći do bilo kojeg vlasnika nogometnog kluba nego bilo kome iz naroda. Zato jer ima par stepenica manje u tim krugovima u odnosu na mene i šjora Aboubacara.

Ne treba nikog čuditi kad se na taj način povežu ljudi koji dijele sličan background, pogotovo kad su u pitanju takve old-school industrije gdje networking igra ogromnu ulogu.
#navodninavijač

K

Pa ponudio si isto rješenje. U stvari, još lošije ukoliko forumaš Snowcrash govori istinu, a onda Miško nije lagao.

S
09.10.2025, 19:32 #3336 Last Edit: 09.10.2025, 19:34 by Snowcrash
Quote from: Krkan on 09.10.2025, 18:02

Pa ponudio si isto rješenje. U stvari, još lošije ukoliko forumaš Snowcrash govori istinu, a onda Miško nije lagao.

Postoji ogromna vjerojatnost da su Abubakar, Abu Bakar ili Abu Bakr (ko zna šta je Miško izgovorio i kako je "kućni" zapisao) i Adu-Adjei iz istog "Akan" plemana.
Postoji bitno manja vjerojatnost da su u familiji, jer su "Abubakari" 100% islamizirani Akani, a Adu-Adjei uglavnom pokršteni Akani. 
Abu Bakr je inače prvi islamski calif i bliski suradnik proroka Muhameda. Iako u doslovnom prijevodu znači "otac mlade deve", obično označava prvorođenog, prvog nasljedinka ili vođu klana.
Adu-Adjei je tradicionalno Akan prezime (prije islama ili kršćanstva) i u doslovnom prijevodu znači "deseti (zadnji) sin rođen u ponedjeljak".
Doduše, Daniel je malo zakasnio, pa je rođen u utorak, pa zbog toga ima krščeno ime (middle name) - Kwabena (utorak).
------------
Daniel Utorko Desetko Ponedeljko bi se morao dobro slagat s Devetkom.  ;D   

Piše dole da na forumu ima ukupno 88.308 postova.

Ovaj gore je u top 3. Znam da smo tu samo takav trust mozgova, al jebes mi sve ako sam ocekivao genealogiju i etimologiju africkog tetka koji nam je preporucio napadaca.

:svakacast:
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Klasični sindrom reprezentativne pauze.

R
Quote from: Snowcrash on 09.10.2025, 19:32
Quote from: Krkan on 09.10.2025, 18:02

Postoji ogromna vjerojatnost da su Abubakar, Abu Bakar ili Abu Bakr (ko zna šta je Miško izgovorio i kako je "kućni" zapisao) i Adu-Adjei iz istog "Akan" plemana.
Postoji bitno manja vjerojatnost da su u familiji, jer su "Abubakari" 100% islamizirani Akani, a Adu-Adjei uglavnom pokršteni Akani. 
Abu Bakr je inače prvi islamski calif i bliski suradnik proroka Muhameda. Iako u doslovnom prijevodu znači "otac mlade deve", obično označava prvorođenog, prvog nasljedinka ili vođu klana.
Adu-Adjei je tradicionalno Akan prezime (prije islama ili kršćanstva) i u doslovnom prijevodu znači "deseti (zadnji) sin rođen u ponedjeljak".
Doduše, Daniel je malo zakasnio, pa je rođen u utorak, pa zbog toga ima krščeno ime (middle name) - Kwabena (utorak).
------------
Daniel Utorko Desetko Ponedeljko bi se morao dobro slagat s Devetkom.  ;D   
Da je vratit nekako Nediljka Labrovića. Pol tjedna bi pokrili.

Quote from: Snowcrash on 09.10.2025, 16:40Inače, zašto misliš da bi ti vlasnik kluba trebao reć kako je prodao Andiju Vukčevića baš u meksički FC Juarez? Ako te zanima kako, pogledaš tko je vlasnica, a tko njen muž. Onda povežeš osnovni posao kojim se bavi gospodin muž, i zaključiš da rade zajedno poslove u naftnoj industriji i da ga Miško poznaje barem 20 godina.

Ne mora on meni niti ikome tu na forumu ništa reći. Ne mora odgovarati nikome osim sebi. Ako želi može prodati pol igrača i zakucati klub u 2. ligu iduće sezone jer će mu tako troškovi biti niži. To je njegovo pravo kao vlasnika i mi se tu nemamo što petljati. Kupiti pretplatu, popiti pivu na stadionu i biti kuš. A ako nam se išta u načinu vođenja kluba ne sviđa, možemo si kupiti svoj klub pa ga voditi kako bi mislili da treba.
Samo ne znam što smo onda natukli skoro 90K postova samo na ovom forumu oko toga, kad smo izgleda beskorisni i Mišku i klubu.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

S
Jesmo li zabilježili negdje da je otišao Ivan Vanja Frančišković? Red je red... r.i.p.

S
Quote from: aahzinho on 09.10.2025, 22:44
Quote from: Snowcrash on 09.10.2025, 16:40Inače, zašto misliš da bi ti vlasnik kluba trebao reć kako je prodao Andiju Vukčevića baš u meksički FC Juarez? Ako te zanima kako, pogledaš tko je vlasnica, a tko njen muž. Onda povežeš osnovni posao kojim se bavi gospodin muž, i zaključiš da rade zajedno poslove u naftnoj industriji i da ga Miško poznaje barem 20 godina.

Ne mora on meni niti ikome tu na forumu ništa reći. Ne mora odgovarati nikome osim sebi. Ako želi može prodati pol igrača i zakucati klub u 2. ligu iduće sezone jer će mu tako troškovi biti niži. To je njegovo pravo kao vlasnika i mi se tu nemamo što petljati. Kupiti pretplatu, popiti pivu na stadionu i biti kuš. A ako nam se išta u načinu vođenja kluba ne sviđa, možemo si kupiti svoj klub pa ga voditi kako bi mislili da treba.
Samo ne znam što smo onda natukli skoro 90K postova samo na ovom forumu oko toga, kad smo izgleda beskorisni i Mišku i klubu.

Vlasnik, predsjednik i navijač nikad više neće bit u toj kombinaciji i tako karakterno odražavat identitet našeg kraja.   
A to šta mi tučemo postove, navijamo i nerviramo se možebitnom poslovno-socijalnom neoptimalnom kombinacijom iz prve rečenice...
To ostaje kao svjedočanstvo nekog vremena, neke ere u životu kluba.

S
Quote from: SandroB on 09.10.2025, 23:05Jesmo li zabilježili negdje da je otišao Ivan Vanja Frančišković? Red je red... r.i.p.

Dodano u "Sjećanja".

Rijeka smo mi i vi nikakvi Shar...khm predsjednici