SHNL 30. kolo: Dinamo - Rijeka, subota 18.04.2026, 16:00h

Started by Iqteam, 15.04.2026, 09:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Quote from: Deba on 18.04.2026, 18:18Ja mislim da bi novi james bond trebao biti misic :svakacast:  :svakacast:

Ugovor u FNC-u odmah, lomi glavom, laktom, nogama svakog.

Mišić je zaštićeniji od Livaje
SPORTSKI ODLAZI!

Ne mozemo raspravljat o objektivnosti suca kad on ne daje tamo zuti Godi, kad nakon toga lakat Gode u DAA ne sudi ni faul, kad gleda na metar kako Misic gazi Copa i kaze igraj dalje.
To sto je sudio 2 penala za Rijeku, a sta je trebao? Pa oba su cista, kod drugog je bilo pitanje jel zaleđe, kako nije, penal. To sto je sudio 2 penala za Rijeku je znaci da je sudio dobro i da nije ostetio Rijeku.

Quote from: Zaggy Rijeka on 18.04.2026, 18:35Nisu nam dali.... A ovaj sudac je nešto najlošije šta sam vidio....rijetko netalentiran
kad mu vidiš ono lice ogavno sve je jasno, pa jesi li vidio oči one? Vampir jebote.

D
Sve u svemu premija.
 Ima i pluseva i minuseva. Pedercici ocito mogu igrati kad im se igra i kad im je zanimljivo. Obrana nam je opet u fazama humoristična a u fazama Murinjov Inter. Prema naprijed pravu šansu i gol ocito mozemo napraviti svaka dva do tri mjeseca. Sreća da je ovaj pomeo Adua jer mi se cini da se usrao gola i prilike.

Sve u svemu super, koštati ce nas ovaj bod lako moguce trećeg mjesta ali ca je tu je. Idemo dalje.

V

D
Nas najvise jebe sto mi nemamo napadaca..
Mi stvarno nemamo napadaca..
Nekog tko ce nekad nesto zabit pa makar iza nagurao 10 debla

D
Quote from: DirkVanHoojidonk on 18.04.2026, 18:43Nas najvise jebe sto mi nemamo napadaca..
Nemas ti ni taj famozni build up, osim ako oni zajebu pa mi brzo u tranziciju. Fali igrac jedan na jedan.. nemamo ga

Quote from: kompleksasi87 on 18.04.2026, 18:43

Dragi moji, ovo vam je zaleđe

Lp
Crta ti baš nije u ravnini s linijom šesnaesterca.
Volim grad koji teče

I
18.04.2026, 18:48 #189 Last Edit: 18.04.2026, 18:49 by Istegnuće kralježnice
Quote from: DirkVanHoojidonk on 18.04.2026, 18:43Nas najvise jebe sto mi nemamo napadaca..

Imamo ajdejia. Stavi iza njega xavia, iniestu, messija i busquetsa iz najboljih dana i to ti je igrac za 20 golova po sezoni. Toliko malo mu fali.

Quote from: kompleksasi87 on 18.04.2026, 18:43

Dragi moji, ovo vam je zaleđe

Lp
Čekaj, kreten ne vidi da je povukao liniju u krivo, čak i ako je trenutak upućivanja točan (a čisto sumnjam) u to jer se upućivanje ne vidi.

Još plavih trolova na forumu, kao naši nam nisu dovoljni.

M
Da je situacija za naš prvi penal obratna pisali bi o našem igraču da je igrač debil i da je čisti penal.
Po meni neoprezan start i mogućnost ozljeđivanja. Faul,k tome penal.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/je-li-rijeka-ostecena-protiv-dinama-pogledajte-sto-je-misic-napravio-u-kaznenom-prostoru-20260418
A ovo? Iskreno nisam to ni skužio.

Još jednom ću gledat tekmu pa ću hladnije glave prokomentirat.
Ali dobri smo, Sancho dobro postavlja protiv otvorenih, ali zatvoreni nas jebu.

Gledaj purgerskog debila koji radi račun na tuđem forumu da bi to napisao..

I još besramno stavi taj nick
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

K

R