SHNL 30. kolo: Dinamo - Rijeka, subota 18.04.2026, 16:00h

Started by Iqteam, 15.04.2026, 09:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Beljo isčupa dres Majstoru  i kita

Quote from: market67 on 18.04.2026, 16:15ALI KAKO OVO NIJE ZUTI PICKA MU MATERINA

info@nk-rijeka.hr pa nek proslijede pitanje klupskim predstavnicima u savezu
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

L
Solidno stojimo na terenu, šteta ove greške Legba, imam dojam da nam fali malo više kvalitete prema naprijed da nešto probamo utrpati.

F
Nazalost meni Dinamo djeluje dosta potcjenjivacki dozirano :bo:

Quote from: fox on 18.04.2026, 16:57Nazalost meni Dinamo djeluje dosta potcjenjivacki dozirano :bo:
Ajmo malo više sebe cjeniti, ne samo za ovu utakmicu nego općenito u životu, općenito kao kraj I ljudi smo previše tako nastrojeni, ajde manje  :bo: i više  :neretljak:

R

D
Pa da
Oni vode ne znaju kako
Mi bi zabili nemamo s cim

R
Ne ozbiljno gnk je kita ali mi sa ovom ekipom nismo favoriti ni protiv Vukovara

I šta sad napravit? Ja ponavljam po stoti put, ovo nije do trenera. Rijeka jako dobro takticki stoji i izgleda na terenu, lako dolazi napred, ali jednostavno nema pojedinacne kvalitete napred, plus svaku utakmicu komicne pojedinacne pogreske nazad.

To nikakav trener ne moze rijesit, to je do DRSa.

Kad imamo rukometnog umjesto nogometnog golmana.
Volim grad koji teče

Quote from: Snjesko on 18.04.2026, 17:02I šta sad napravit? Ja ponavljam po stoti put, ovo nije do trenera. Rijeka jako dobro takticki stoji i izgleda na terenu, lako dolazi napred, ali jednostavno nema pojedinacne kvalitete napred, plus svaku utakmicu komicne pojedinacne pogreske nazad.

To nikakav trener ne moze rijesit, to je do DRSa.
Jasta. Sve je do DRSa. Sanches je tu potpuno nevin. On ni nije trener i zašto ga uopće ljudi pozivaju?

Pardon. Sanches je zaslužan ako Rijeka stoji dobro.

Čini mi se da su ljudi ovdje oduševljeni VSovim videom, koliko mu plješću i dižu spomenike. Pa dobro kakav mu je to Denis da je toliko oduševljenje njizizi?

Quote from: fox on 18.04.2026, 16:57Nazalost meni Dinamo djeluje dosta potcjenjivacki dozirano :bo:

Zašto bi nebitni Osijek gazili do 7:0, a Rijeku pošteđivali?
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Vidi ovo smeće Zajca, #5 lakrdija moment danas

K
Quote from: Zaf on 18.04.2026, 17:08Jasta. Sve je do DRSa. Sanches je tu potpuno nevin. On ni nije trener i zašto ga uopće ljudi pozivaju?

Pardon. Sanches je zaslužan ako Rijeka stoji dobro.

Čini mi se da su ljudi ovdje oduševljeni VSovim videom, koliko mu plješću i dižu spomenike. Pa dobro kakav mu je to Denis da je toliko oduševljenje njizizi?

Snjesko je sve dobro rekao i sve stoji... Mislis da bi ikoji drugi trener s ovom extra limitiranom ekipom ista napravio? Nebi

D