SHNL 31. kolo: Varaždin - Rijeka, srijeda 22.04.2026, 17:45

Started by m, 20.04.2026, 14:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Evo nam i drugo gostovanje zaredom, nakon što smo prvo preživjeli, pa i skoro pobijedili.

Čeka nas ozbiljna, dobro vođena ekipa koja je jedna od rijetkih uz nas pokazala da se i sa skromnijim budžetom mogu ostvariti dobri rezultati ako se novac pametno investira. Mi dolazimo osakaćeni kao nikad ove sezone - sve "kreativno" što imamo u ekipi je ili ozlijeđeno ili kartonirano (Dantas, Fruk, Radeljić, Vignato, Barišić).

Kladionica bi ovdje rekla čista jedinica, ali ne zaboravimo da je ovo još uvijek ekipa prvaka. Otpisali su nas i u Maksimiru pa su čupali bod. Da sam Sanchez, stavio bih sva tri napadača unutra i gađao ih dugim loptama pa nek' nešto skuhaju, a nazad tvrdo i čvrsto, predvođeno Majstorovićem :)

Dat sve od sebe i izvući bilo kakav pozitivan rezultat!
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

J

L
Kladionice kažu da smo mi favoriti 2,30 na nas

K
   Zloma ( :jbg: )

Lasickas Majstor Devetak Bodetić
          Pavic ndockyt
 Rukavina. Gojak. Legbo
             DAA

K
Idealna prilika da se rotacijski igrači pokažu. Pogotovo to mislim na Morchiladzea i Rukavinu.

Pavic mi se dopao u ovo malo minuta i nadam se da će imat sve veću minutažu

S
Sanchez je na pressici rekao da neki mladi nisu dostupni radi registracije/pravila.. na kog je mislio?

N
Quote from: Radeljic enjoyer on 21.04.2026, 20:24Sibi, samateh i pfeifer na klupu i nek uđu

Radeljiću, ostavi mi Grobničan na miru!  >:(

U Coppi sam složio najsporiji vezni red u povijesti nogometa :nisamja:

Eventualno neki iz doba Alispahića ili Salčinovića može stati u istu rečenicu, ali i tad smo imali nekakvu vrstu krila koje je bilo manji propuh od aktualnih pa se moglo pokrit. :)
#navodninavijač

S
Quote from: TIR on 22.04.2026, 11:19U Coppi sam složio najsporiji vezni red u povijesti nogometa :nisamja:

Eventualno neki iz doba Alispahića ili Salčinovića može stati u istu rečenicu, ali i tad smo imali nekakvu vrstu krila koje je bilo manji propuh od aktualnih pa se moglo pokrit. :)

Stavio si Kitina na drugog stopera?  :o

Najrealnija postava??
You cannot view this attachment.

B

K
Gojak ide na 10-ku kao sta je igro u u torinu :svakacast:

Desno ce igrat Morchiladze ili Rukavina

K
Quote from: TIR on 22.04.2026, 11:19U Coppi sam složio najsporiji vezni red u povijesti nogometa :nisamja:

Otvaranje sezone 2022 protiv gorice Lepinjica Liber Mudrazija.