SHNL 31. kolo: Varaždin - Rijeka, srijeda 22.04.2026, 17:45

Started by m, 20.04.2026, 14:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Da je došao prije do nje ode on s njom u gol aut, ali za to treba imat mrvu inteligencije ( ne samo Zloma nego vecina golmana)

D
Ne znam vise dokle...sad smo na 15tak bodova by zloma..

Valjda cemo uloviti to četvrto u pm

Ako se u klubu ne zivciraju necu ni ja oko Zlomislica.  ;D

Šteta , stvarno smo dobro izgledali..
alkoholom protiv droge

Damn, neka netko provjeri komentatora, mislio sam da ce ga srce od srece i orgazma kad je sudjen penal..
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

C
Odveo nas u prolaz protiv Omonie i donio bod u Osijeku.A odnio bodova i bodova.Daj ga više miči s gola.Jebeš mi mater ako neću još početi vjerovati u onu priču da ima problema s vidom.S mozgom ima.Ovo golman koji je u utakmici i prati riješava.

Todorović mora na gol i to iduće kolo da se privikne do finala kupa
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

S
Victor je kriv. Treba nama Toplak ili cabraja. Igrali bi bunker I ovo se nebi desilo

Pretpostavljam da sad slijedi neki crveni...
#degenerik

D
Quote from: Boy1da on 22.04.2026, 18:58Damn, neka netko provjeri komentatora, mislio sam da ce ga srce od srece i orgazma kad je sudjen penal..

Pa u odnosu varazdin i Rijeka svi navijaju za maloga da bude treci.

Zasto je ovaj jos na golu...ja ne kuzim

L
Govor tijela poslije gola je sviraj kraj. Nimalo želje, ništa inata... Tužna ekipa

S
Quote from: Pesimista on 22.04.2026, 18:57Ako se u klubu ne zivciraju necu ni ja oko Zlomislica.  ;D

Šteta , stvarno smo dobro izgledali..

Iz aviona se osjeti utakmica na kojoj mi gol možemo dati samo slučajno. Nemamo Tavaresa ili nekog sličnog koji može pobjeći. Jebeš ti ovo "dobro izgledali" kad smo bolesno neučinkoviti. Ako ne utrpamo nešto slučajno, ovo je fijasko. I da... znam 'ko nam sve nedostaje. I znate šta ću vam reć? Za te izostanke me onako dobro boli kurac.

D
dobro smo ih stisnuli
ali napadaca nigdje
a dva su na terenu

F
Mislim da imamo najgori napadački trojac lige

I
Kada smo kod napadaca, za Jurica me zaboli ona stvar jer od njega ionako nitko nije imao nikakva ocekivanja, a Cop je, znamo to svi, penzioner otkako je dosao ovdje. Ali kada bi Adjeiu, navodno nasem velikom potencijalu, kojega ce neki ovdje besramno usporedivati s Ivanovicem, sve karakteristike koje cine napadaca bile dvostruko bolje nego sto trenutno jesu, tek bismo tada mogli govoriti o prosjecnom HNL napadacu. Ovo je jad i bijeda.