Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Snjesko, SamoMesarskiNogomet, Brijest, Idemo, corke and 8 Guests are viewing this topic.

A
Ni Samateh nije na popisu...Inače slovi kao nevjerovatan talent, ali po pričama jako sebičan, sve sam i ako baš mora , onda dodaje samo onom svom kompanjonu iz Afrike...

16 - Vešligaj, Grulović
17 -
18 - Kovač
19 - Kitin, Pavić, Thaqi
20 - Marić

Zanimljivo ni riječi o Butiću, Murici, Valinčiću...
#navodninavijač

V
I za muricu govore da je ogroman talent

K
Jutros u 9.00 među putnicima nije bilo Šimuna Butića, Tornikea Morchiladzea i Alasana Samateha. Razlozi: jedan vjerojatni odlazak i dvije ozljede.

Butic bi trebao u Cesku, ova dva ozljeda

Quote from: Vavik vjerna Kirija on 24.06.2026, 11:51I za muricu govore da je ogroman talent

Decki sa KMNM podcasta su bili jednom pokazali video za utakmice gdje je zabio golcinu  :svakacast:
Samo da ne bude, nama ne treba pa za 2, 3 godine preko Istre i Belupa igra u dinamu  :jbg:

N
Quote from: Ri-SVID on 24.06.2026, 13:09
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 24.06.2026, 11:51I za muricu govore da je ogroman talent

Decki sa KMNM podcasta su bili jednom pokazali video za utakmice gdje je zabio golcinu  :svakacast:
Samo da ne bude, nama ne treba pa za 2, 3 godine preko Istre i Belupa igra u dinamu  :jbg:

Murica je za svoju starosnu dob izvrstan vezni igrač koji igra u oba smjera. Veliki potencijal koji je u Grobničanu odigrao odličnu polusezonu i stekao vrijedno seniorsko iskustvo sa 17 godina, no Rijeka ga želi isprobati na višoj razini od 2. NL, tako da će vjerojatno u 1. NL negdje na novo kaljenje.

Ima još igrača koji su bili kod nas u Grobničanu i kod kojih sam vjerojatno subjektivan jer sam ih gledao iz vikenda u vikend, ali i Pfeifer koji je nažalost ozlijedio koljeno, golman Jurčević, Talib Sibi, Draguzet su igrači za koje bih volio da su u krugu prve ekipe radije nego li svi Morchiladzei i ini ovog svijeta.

Quote from: Navodni navijač on 24.06.2026, 13:22
Quote from: Ri-SVID on 24.06.2026, 13:09

Murica je za svoju starosnu dob izvrstan vezni igrač koji igra u oba smjera. Veliki potencijal koji je u Grobničanu odigrao odličnu polusezonu i stekao vrijedno seniorsko iskustvo sa 17 godina, no Rijeka ga želi isprobati na višoj razini od 2. NL, tako da će vjerojatno u 1. NL negdje na novo kaljenje.

Ima još igrača koji su bili kod nas u Grobničanu i kod kojih sam vjerojatno subjektivan jer sam ih gledao iz vikenda u vikend, ali i Pfeifer koji je nažalost ozlijedio koljeno, golman Jurčević, Talib Sibi, Draguzet su igrači za koje bih volio da su u krugu prve ekipe radije nego li svi Morchiladzei i ini ovog svijeta.

Mora igrat, to stoji. Mogli su ga bar prikljucit pripremama, pogotovo sto nam kadar bas i nije nesto krcat.
Ne vidim ga na starnicama kluba ni pod igracima na posudbi? Samateh je tamo  :bo:

Posudba u 1.NL je goli k
Taj do 22. neće debitirati za seniore Rijeke kao ni mnogi juniori. Ne znam kakve to mi debile imamo, naravno imaju i drugi ali kod nas je centrala. Ili ih guraj ili raskidaj, oslobodi dečke da nađu klub a ne da se nadaju pa završe s 24 godine u prvom ozbiljnom seniorskom klubu kad će više teško ozbiljnu karijeru napraviti

U principu radimo igrače za 1.NL, savršen model za to imamo...
Nevjerojatno i sramotno
Dovedi Morčiladzija i nekog crnca iz uzbekistanske lige, bolje njih gurnut i napravit nekome uslugu
SPORTSKI ODLAZI!

O
ice jedan dio klinaca u muru na posudbu oni dosta igraju s ovim mladima,kad smo vec najavili suradnju s njima

A tko ih bude gore trenirao? Opatijac Junior je pomocni, ne?

Edit:

Mitja Morec, izgleda. Lil Kek bude liaison. A i Kreilach ima onu funkciju koordinatora za plejere na posudbi.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

S
Opatijac jr. vriijedi u Sloveniji za najvećeg talenta za rad s mladim igračima.
On je vodio U19 Mure u sezonama 22/23 (drugi dio sezone) i 23/24.
U sezoni 23/24 su završili 2. u prvenstvu (iza Maribora). Obično su igrali 4-2-3-1 ili 4-3-3, s jako discipliniranom obranom, brzim tranzicijama i vrlo visokom realizacijom (30 utakmica, 77 : 43 gol razlika, 63 boda).
---------
Mitja Morec je trener agresivnog stila, dijete Mure, kao mlad igrač prošao je školu Sturma, vodio je drugoligaški i prvoligaški klub u Bundesligi. Njeguje austrijski gegenpressing, veliku količinu trke i stalnu agresiju prema naprijed, uz to voli igrat s 3 iza pa prima prilično golova (to bi znalo svima ić na živce a tvrdoglav je).
Sve zajedno je nešto kao "Mura na prekmurski pogon", a uzor je Sturm, i njihov rad s mladim igračima.   

25.06.2026, 09:46 #1166 Last Edit: 25.06.2026, 09:47 by MaČaĆeToMane
28 dana do prve europske utakmice, imamo

Golman ?
Oreč, Majstorović, lijevi stoper, Devetak?
Pavić Barco Dantas
Desno krilo?
Lijevo krilo?
Puljić

Dakle, ako uzmeš da je Devetak dovoljno dobar imaš 7 igrača koji su kvaliteta za prvih 11 ovog kluba. Fali mi Vignato i Barisic jer nisam siguran kad ce oni biti 100% spremni. Čubelić nije bio uvijek starter u Belupu i nisam oduševljen transferom, znao je dobit i totalno glupe crvene kartone.
Nemamo ni neke unutarnje rezerve da bi mogli za njima posegnuti. Ne sjećam se ove situacije, ok, znam da igračima traju ugovori do 30.06., ali ako 01. i 02.07. ne potpiše makar 4,5 igrača bit će ovo jedna duga sezona koju ni Kek neće moći spasiti
SPORTSKI ODLAZI!

Broj potvrđenih dolazaka na današnji dan, bez povratnika s posudbi:

Slaven - 4
Rijeka, Hajduk, Gorica - 2
Dinamo - 1
svi ostali - 0

Dodatno, mi smo uz Hajduk i Slaven jedini klub koji je dogovorio prodaju igrača uz neku odštetu.
#navodninavijač

E
Šaranić Istra

S
Quote from: MaČaĆeToMane on 25.06.2026, 09:4628 dana do prve europske utakmice, imamo

Golman ?
Oreč, Majstorović, lijevi stoper, Devetak?
Pavić Barco Dantas
Desno krilo?
Lijevo krilo?
Puljić

Dakle, ako uzmeš da je Devetak dovoljno dobar imaš 7 igrača koji su kvaliteta za prvih 11 ovog kluba. Fali mi Vignato i Barisic jer nisam siguran kad ce oni biti 100% spremni. Čubelić nije bio uvijek starter u Belupu i nisam oduševljen transferom, znao je dobit i totalno glupe crvene kartone.
Nemamo ni neke unutarnje rezerve da bi mogli za njima posegnuti. Ne sjećam se ove situacije, ok, znam da igračima traju ugovori do 30.06., ali ako 01. i 02.07. ne potpiše makar 4,5 igrača bit će ovo jedna duga sezona koju ni Kek neće moći spasiti
Ovo je strasno tanko, pogotovo Orec i Dantas mogu I otici.