Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Snjesko, SamoMesarskiNogomet, Brijest, Idemo, corke and 8 Guests are viewing this topic.

Z
znači radi se na dovođenju dva krila, a još se i Vignato ozlijedio i Rukavina ima polako status kakav je bio očekivan. Morchiladze je ozlijeđen i ako ne prođeš pripreme kod Keka, teško će on unutra.
Bit će zanimljivo.

B
I dalje je to sve nekako mlitavo.. stvarno sam se nadao su Kek, DRS & Co. odradili već odavno dogovore sa nekim igračima za pozicije gdje smo tanki

O
iduci tjedan bi trebalo krilo sletjeti ako se nesto ne promjeni do tada,a nebi me cudilo da dode i koji kekov igrac iz slovenske repke. Ovaj bi trebo biti iskusniji,a pregovara se i s nekim klincem budemo vidjeli kako ce se zavrsiti vec su neki bili na korak pa je propalo u zadnji cas.

Z
Šimun Butić u Muru, posudba.

Quote from: oggy on 02.07.2026, 13:32iduci tjedan bi trebalo krilo sletjeti ako se nesto ne promjeni do tada,a nebi me cudilo da dode i koji kekov igrac iz slovenske repke. Ovaj bi trebo biti iskusniji,a pregovara se i s nekim klincem budemo vidjeli kako ce se zavrsiti vec su neki bili na korak pa je propalo u zadnji cas.

prošli vikend je najavljeno da jedno krilo dolazi ovaj tjedan, danas je petak.

..čitati sa razumijevanjem.. :novine:
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Z
Dominiku Simčiću je istekao ugovor i otišao je u Široki Brijeg.

Z
Quote from: waf on 03.07.2026, 10:21..čitati sa razumijevanjem.. :novine:
ne mogu kućnog čitati s razumijemvanjem. Samo ključne riječi i odma na kraj članka, tamo obično bude info koja me zanima.
Tako da možda sam previdio.

20tak dana do prve europske utakmice, di smo?  :novine:
SPORTSKI ODLAZI!

A tu negdje s Rudesom, lipi moj Ćaćke
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

F
Quote from: MaČaĆeToMane on 03.07.2026, 13:3520tak dana do prve europske utakmice, di smo?  :novine:
Sako leto ista štorija  :)

K
Bit će to sve dobro,bez nervoze  :neretljak:

K
Ma krila sigurno dolaze čim je Butic otisao na posudbu. U suprotnom bi ga ostavili i koristili alibi da razvijamo mlade igrace

Quote from: Fiume e basta on 03.07.2026, 14:03
Quote from: MaČaĆeToMane on 03.07.2026, 13:3520tak dana do prve europske utakmice, di smo?  :novine:
Sako leto ista štorija  :)

i kakvi smo bili ove sezone? četvrti  :bo:
varaždin nas je nadigrao  :bo:
a nas dijeli samo bolji sportski direktor do boljih rezultata, ništa više, ništa manje
SPORTSKI ODLAZI!

I
03.07.2026, 15:20 #1288 Last Edit: 03.07.2026, 15:21 by Istegnuće kralježnice
Quote from: kirac_87 on 03.07.2026, 15:14Ma krila sigurno dolaze čim je Butic otisao na posudbu. U suprotnom bi ga ostavili i koristili alibi da razvijamo mlade igrace

Pa imamo krila. Rukavina, Gojak koji je to vec igrao prosle sezone, Legbo i Vignato za tamo cca dvije sezone kada se u potpunosti oporavi. Sto ti vise treba.

S
Quote from: Istegnuće kralježnice on 03.07.2026, 15:20
Quote from: kirac_87 on 03.07.2026, 15:14Ma krila sigurno dolaze čim je Butic otisao na posudbu. U suprotnom bi ga ostavili i koristili alibi da razvijamo mlade igrace

Pa imamo krila. Rukavina, Gojak koji je to vec igrao prosle sezone, Legbo i Vignato za tamo cca dvije sezone kada se u potpunosti oporavi. Sto ti vise treba.

Krilo (osim Gojaka) koje može zabit gol. Fruka nema više, tko će nadomjestit njegovu realizaciju?