Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

duke and 9 Guests are viewing this topic.

Ako, necemo previse diskriminirat po godinama, ima jedno krilo bez kluba koje bi nam moglo pomoc na godinu-dve i koje Kek dobro pozna...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

K
Evo i za Barca se raspituju

🚨👀 Cádiz are interested in signing Alfonso Barco from Rijeka.

The Spanish club are monitoring the Peruvian midfielder and could make a move during the summer transfer window. No official bid has been submitted yet.

Quote from: Fiume e basta on 05.07.2026, 16:03Hvala Bogu, sutra počinje tjedan kad cemo moc rec da nam sljedeci tjedan stižu dva krila  :neretljak:
Već slabije spavam....

Ispravljeno  :nisamja:

O
Quote from: Boy1da on 05.07.2026, 18:10Ako, necemo previse diskriminirat po godinama, ima jedno krilo bez kluba koje bi nam moglo pomoc na godinu-dve i koje Kek dobro pozna...
Benjamin Verbic ?

S
Quote from: Zelko Maler on 05.07.2026, 15:51Zamjena slobodan igrac : Luka Tunjic - Player profile | Transfermarkt https://share.google/SS2hNZjnmgAwofnbF

Tunjić navodno ima ozljedu mekog tkiva prepone koja uključuje rupturu mišića aduktora koji se nalaze na unutarnjoj strani bedra.
Navodno je potrebna operacija, navodno je trenirao i igrao ozlijeđen i došlo do afere, jer kad je napokon odbio igrat, klub ga optužio da je glumi ozljedu da bi otišao kao slobodan igrač. Angažirao je odvjetnike, i sad je slobodan, ali moje je mišljenje da je zaista povređen i treba operaciju.

O
Quote from: Snowcrash on 05.07.2026, 19:13
Quote from: Zelko Maler on 05.07.2026, 15:51Zamjena slobodan igrac : Luka Tunjic - Player profile | Transfermarkt https://share.google/SS2hNZjnmgAwofnbF

Tunjić navodno ima ozljedu mekog tkiva prepone koja uključuje rupturu mišića aduktora koji se nalaze na unutarnjoj strani bedra.
Navodno je potrebna operacija, navodno je trenirao i igrao ozlijeđen i došlo do afere, jer kad je napokon odbio igrat, klub ga optužio da je glumi ozljedu da bi otišao kao slobodan igrač. Angažirao je odvjetnike, i sad je slobodan, ali moje je mišljenje da je zaista povređen i treba operaciju.
ovakve volimo cim je spreman za rehabilitaciju nas je

K
Quote from: KadOkrenemSe on 05.07.2026, 18:39Evo i za Barca se raspituju

🚨👀 Cádiz are interested in signing Alfonso Barco from Rijeka.

The Spanish club are monitoring the Peruvian midfielder and could make a move during the summer transfer window. No official bid has been submitted yet.

Ovo je na germanijaku prenio Sučić, uz oštre tonove prema DRS i Čulini

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/rijeka-uskoro-ostaje-bez-jos-jednog-igraca-zeli-ga-cadiz/164020

"Na konkretne poteze Paris FC-a glede Tonija Fruka se i dalje čeka, interes je svakako ozbiljan, ali možda bi se isto tako mogli malo intenzivnije u ovaj prijelazni rok uključiti Rijekin sportski direktor i njegov pomoćnik budući da Rijeka svoju prvu utakmicu u novoj sezoni igra za manje od 20 dana, a kadar s kojim raspolaže Matjaž Kek u ovom trenutku ne može garantirati ni gornji dom prvenstvenog poretka."

"Na Kvarneru je, barem zasad, nekako mirno, ali inertnost društva s 'prvog kata' uskoro bi mogla opasno naljutiti glavnog trenera koji se sigurno neće zadovoljiti prosječnim pojačanjima, prosječnim ambicijama i prosječnim poslovima. Pobjede u prijateljskim utakmicama su dobar početak, ali ta slavlja ionako ne znače ništa. Prave odgovore dat će Europa i prvenstvo, a do tih utakmica nije ostalo puno vremena. Matjaž Kek neće se zadovoljiti obećanjima ili čekanjem posljednjih dana prijelaznog roka. Ako uskoro ne dobije igrače koji mogu podići kvalitetu momčadi, teško je očekivati da će svoje nezadovoljstvo dugo zadržati unutar četiri zida. "

I kućni zaziva pojačanja u jutrošnjem članku:

https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/kek-je-jamstvo-discipline-rada-i-reda-u-jasno-definiranom-nacinu-igre-ali-bijelima-trebaju-i-pojacanja/

Pritisci lagano počinju, moglo bi se uskoro čuti "pričao sam sa Kekom i Srećkom i svi imamo isto mišljenje o njihovom radu"  :novine: 

Ja vjerujem da Kek nije na ovo pristao, ali zar je pristao ne imati ekipu za prvu europsku utakmicu?  :bo:
SPORTSKI ODLAZI!

K
Ako ih Kek ne može potjerat, onda su DRS i Čulina stvarno immortal.

Čekam izgovore "sportskih direktora" da je krilo kao top pojačanje skupo i košta u startu 2-3 miliona eura.

Da mi je znati kolke je onda Jakir imao sreće kada je dovodio Jankovica, Marina i Pasalica za besplatno. Ili je ipak za posao SD-a potrebno i nekakvo znanje...

Dobro, necemo sad i Marina zazivat ili ga se prisjecat kao ne znam sta...

Uostalom da sad dovedemo mladog i starog rashodovanog iz Dinama kao tada Marina i Dilavera, opet bi bio crashout pol foruma...

K
Quote from: Boy1da on 05.07.2026, 19:32Dobro, necemo sad i Marina zazivat ili ga se prisjecat kao ne znam sta...

Uostalom da sad dovedemo mladog i starog rashodovanog iz Dinama kao tada Marina i Dilavera, opet bi bio crashout pol foruma...

Možda bi forum crash outo, al bi barem imali kolko tolko pošteno krilo.

Vise koliko nego toliko

Quote"Na konkretne poteze Paris FC-a glede Tonija Fruka se i dalje čeka, interes je svakako ozbiljan, ali možda bi se isto tako mogli malo intenzivnije u ovaj prijelazni rok uključiti Rijekin sportski direktor i njegov pomoćnik budući da Rijeka svoju prvu utakmicu u novoj sezoni igra za manje od 20 dana, a kadar s kojim raspolaže Matjaž Kek u ovom trenutku ne može garantirati ni gornji dom prvenstvenog poretka."

Slažem se s većinom napisanog, ali ovo je ipak malo too much.
#navodninavijač

https://www.transfermarkt.com/noa-gabriel-simic/profil/spieler/744603

Ljevonogo desno krilo hrvatskih korijena iz njemačkog niželigaša. Hmmm kao da smo to već vidjeli  :neretljak:
Ex "Radeljić enjoyer"

K
Quote from: TIR on 05.07.2026, 19:41
Quote"Na konkretne poteze Paris FC-a glede Tonija Fruka se i dalje čeka, interes je svakako ozbiljan, ali možda bi se isto tako mogli malo intenzivnije u ovaj prijelazni rok uključiti Rijekin sportski direktor i njegov pomoćnik budući da Rijeka svoju prvu utakmicu u novoj sezoni igra za manje od 20 dana, a kadar s kojim raspolaže Matjaž Kek u ovom trenutku ne može garantirati ni gornji dom prvenstvenog poretka."

Slažem se s većinom napisanog, ali ovo je ipak malo too much.

Je, ali to prije svega govori o (ne)kvaliteti HNL-a, na što si i ti u više navrata ukazivao.

Kao i obično, europska pretkola bit će pravi lakmus test.