Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Z
29.04.2026, 13:47 #135 Last Edit: 29.04.2026, 13:56 by Zelko Maler
Quote from: SandroB on 29.04.2026, 13:44
Quote from: Zelko Maler on 29.04.2026, 09:40...
na ljeto po Jagušića

Može! Ajmo i po Tonija Silića, Sigura, Solda (Soldota), i Stojkovića. A možda bi nam i Beljo dobro došao, koliko nam štekaju napadači.

čemu takav ton?
Jagušić je dostupan, za posudbu naravno, ovi nisu. MIslim da bi i mali forsirao da ide igrat k nama, bio bi doma, a mogli bi ga trasirati naprijed kao Ivanovića , Frigana, Pašalića i nebrojene druge, njega u Panathinaikosu. Trener ga tamo ne želi.
On bi imao isntat impact u HNL bez gotovo ikakve prilagodbe, u Slavenu je bio dominantan, bio bi i u Rijeci itekako.

Z
Quote from: Orpat on 29.04.2026, 13:26Fruka što prije prodat odmah kad počne prijelazni rok,to mu je zadnja godina ugovora, dakle cijena samo može padat a ne rast jer ako se odmah ne proda ode i on besplatno. Znači ne čekatnjer sad je već kasno.
možda mu iz dinama ponude 100k eura da ostane do kraja ugovora u Rijeci  ;D

S
Quote from: Zelko Maler on 29.04.2026, 13:47
na ljeto po Jagušića

Može! Ajmo i po Tonija Silića, Sigura, Solda (Soldota), i Stojkovića. A možda bi nam i Beljo dobro došao, koliko nam štekaju napadači.

čemu takav ton?
Jagušić je dostupan, za posudbu naravno, ovi nisu. MIslim da bi i mali forsirao da ide igrat k nama, bio bi doma, a mogli bi ga trasirati naprijed kao Ivanovića , Frigana, Pašalića i nebrojene druge, njega u Panathinaikosu. Trener ga tamo ne želi.
On bi imao isntat impact u HNL bez gotovo ikakve prilagodbe, u Slavenu je bio dominantan, bio bi i u Rijeci itekako.

Nisam imao rabijatan ton, nego sam pokušao oslikati koliko je realno krenuti po Jagušića. Nije stvar koliko si ti optimističan, nego si mrvicu precijenio našu ulogu u domaćem nogometu i među tim nadolazećim zvijezdama.

Z
29.04.2026, 14:21 #139 Last Edit: 29.04.2026, 14:21 by Zelko Maler
Quote from: SandroB on 29.04.2026, 14:11
Quote from: Zelko Maler on 29.04.2026, 13:47
na ljeto po Jagušića

čemu takav ton?

Nisam imao rabijatan ton, nego sam pokušao oslikati koliko je realno krenuti po Jagušića. Nije stvar koliko si ti optimističan, nego si mrvicu precijenio našu ulogu u domaćem nogometu i među tim nadolazećim zvijezdama.

ma sve ok, nego, što će Jagušić sijediti u najkritičnijim godinama na klupi bez minute na terenu?
Po meni je sasvim relan, ali treba zvati, angažirati se jbg, tu se vraćan na našeg SD, on će isto reći valjda, maaa jojj nemoguće je njega dovesti.
Ma čak i pusti Jagušića, mi se moramo probuditi na tržištu, kažem opet 4,6m eura  trošak plaća nije toliko malen koliko se čini, moramo bolje od Ndocktyt, Morciladzea, Legba, itd. Takve igrače može dovoditi Varaždin s 2m eura troška plaća, a mi moramo bolje od toga. Za takve igrače ti je dosta 2m eura godišnje.

Benitez je dobio pedalu, Jagušić je masno plaćen i za pretpostaviti je da će zato odraditi ljetne pripreme dolje i započet sezonu. Ako to ne vide tako, prva udavača za posudbu u HNL-u će mu biti Dinamo. Iako, bacio sam oko i posudbe iz Panathinaikosa su gotovo sve u domaćim ligama.

29.04.2026, 14:43 #141 Last Edit: 29.04.2026, 14:44 by Juncaj u 40oj
Quote from: robil on 29.04.2026, 13:37https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/rijeka-bez-europe-financijski-udar-rezovi-i-pad-konkurentnosti-15703314

Ipak ću napisat kako mi suze idu kako se govna brinu za nas
Off topic ali ja ne mogu čitati ove chatgpt clanke, svaka druga rečenica u formatu "to nije samo X, to je Y i Z", pa novinar si čovječe, kako te nije sram.

R
To je "Opet se raspadamo" S09

29.04.2026, 15:48 #143 Last Edit: 29.04.2026, 15:52 by Fornax
QuoteOff topic ali ja ne mogu čitati ove chatgpt clanke, svaka druga rečenica u formatu "to nije samo X, to je Y i Z", pa novinar si čovječe, kako te nije sram.
Indexu je nedavno u tekstu ostao dio gdje ga ChatGPT pita želi li nešto.

Stoka se više nebi udostojila ni pročitat sta im je AI napisao.
#degenerik

S
29.04.2026, 17:13 #144 Last Edit: 29.04.2026, 17:16 by Snowcrash
Quote from: beetlebum on 29.04.2026, 14:28Benitez je dobio pedalu, Jagušić je masno plaćen i za pretpostaviti je da će zato odraditi ljetne pripreme dolje i započet sezonu. Ako to ne vide tako, prva udavača za posudbu u HNL-u će mu biti Dinamo. Iako, bacio sam oko i posudbe iz Panathinaikosa su gotovo sve u domaćim ligama.

Benitez je dobio pedalu? Danas?
Jučer sam pitao kolegu iz Grčke i kaže "transition phase toward dismissal", koliko sam shvatio i oni još razmišljaju o pedali odmah, li na kraju sezone.

Inače u pravu si, u zadnjih 10 godina samo 2x su posudili kupljenog stranca, ali jedan od dvojice je Enis Cokaj, kupljen od Lokse 22, i posuđen Šaranima 24'.
Kolega kaže da je Jagušić imao solidnu malu minutažu i stalno bio u konkurenciji (na klupi), šta da je normalno kod mladih investicija, jer ih prvih nekoliko mjeseci čuvaju od ozljeda.
Kaže da sigurno ne ide nikamo u ljetnom prijelaznom.

B
Nama će povratak Jankovića na kraju biti jedno od zvučnijih pojačanja ovog ljeta. Sad je nakon muke kod nas prošao muku u Slovanu i vjerujem da ga je dobro resetirao sve to skupa nakon propalog transfera.. Novi početak, novo dokazivanje

O
Ja mislim da bi Jankov mogo iznenaditi sad igra redovto uso je u neki ritam proce i pune pripreme,on meni ima nesto vidi se da zna nogomet sad samo treba i druge stvari srediti.sve ovisi kakav ce trener doci kako god bili zivi pa vidjeli.

Janković je posuđen do zime.
Yankov je u punom ritmu, to da.
#navodninavijač

S
29.04.2026, 18:34 #148 Last Edit: 29.04.2026, 18:38 by Snowcrash
Ta Bugarska liga i Loko Sofija je gore za gledat, nego našu drugu ligu. Kako im ide, Lokomotiv bi sa Jankovom mogao ispast iz Lige. Najgore je da se ne ističe ni u klubu ni u ligi.
Ali da, jedini na posudbama uz Simičića s minutažom.

Baš me zanima dal će škartirat Simčića (ističe mu ugovor) i dovest još jednog Morchiladzea?

Najveće pitanje ovog prijelaznog roka je hoće li DRS dahtanjem dovest neko veliko ime koje je zapelo u karijeri ili opet idemo dovoditi samo da popunimo sve.

Nije da ne treba dovest par igrača čisto da imaš širinu ali ako ih već dovodiš tek tako nek budu u21 i po mogućnosti Hrvati zbog novog pravila a ne Morchilaze, Legbo ili Endokit od 23+.