Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

brko, aahzinho, Deyoo, Mirko, Jose-rijeka, kircipijanci and 9 Guests are viewing this topic.

O
Quote from: altair007 on 16.07.2026, 01:38
Quote from: Vado Magnar on 16.07.2026, 00:20Tanko je ovo. Čak je i premalo kvalitetnih igrača za iznjeti prvenstvo. O nekoj borbi na više kolosjeka da ne govorimo. Barišića neće biti do drugog dijela sezone, a tada će biti rekonvalescent. Vignato je više u stacionaru nego na terenu. Gojak i Puljić nisu igrači koji mogu izdržati više od 70 minuta. Imamo jednog pravog štopera i tri igrača kojima je ta pozicija sekundarna (Husić, Barco i Devetak). Brdo nedokazanih klinaca i još veće brdo polupromašaja.

Kek čuda radi, ali i njemu treba dati pravu količinu sastojaka, a ovdje ih je premalo i pitanje je koliko su dobri odnosno kvalitetni ti sastojci.

Čekajmo kraj prijelaznog roka. Sumnjam da bi Kek došao na "majke mi"..
Kraj prijelaznog roka je 9. Mjesec a onda je kasno do tada ćemo ispast iz KL

K
Moreno Zivkovic se spominje..

Zvonarek u Portugal.  :novine:

Quote from: Kifamenn on 16.07.2026, 12:30Moreno Zivkovic se spominje..

MLADI Dinamov stoper Moreno Živković (22) napušta Plave i prelazi u redove Rijeke, potvrđeno je Indexu. Živković će na Rujevicu prijeći u transferu bez odštete, a Dinamo je u ovom poslu zadržao 25% odštete od njegova sljedećeg transfera. Nastavili su se tako odnosi između Dinama i Rijeke, koji su često u posljednjim sezonama razmjenjivali igrače.

https://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-prodao-igraca-u-rijeku/2814266.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0
alkoholom protiv droge

Quote from: Johnson on 16.07.2026, 12:07sin od zivkovica?
poprilično sam siguran,, osim ako mama nije šarala 😁

A sta je s turcinom, prije 4 dana je dosao razgledat kamp i jos nije potpisao. Ocito nista ni od njega

K
Quote from: FranklinTogo on 16.07.2026, 12:53A sta je s turcinom, prije 4 dana je dosao razgledat kamp i jos nije potpisao. Ocito nista ni od njega
Potpisat ce

Gojak je na zadnjoj utakmici protiv Butića i Živkovića na krilu izgledao kao Ronaldinho.
Sve šta sam dotičnog gledao je bilo taman razina za Vukovar.

Z
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 16.07.2026, 13:01Gojak je na zadnjoj utakmici protiv Butića i Živkovića na krilu izgledao kao Ronaldinho.

Živković je u Vukovaru bio kriminalan, ali se sjećam da je u Lokmotivi ili negdje na posudbi bio jako jako dobar.
Dva ekstrema, jebiga.

Quote from: Zelko Maler on 16.07.2026, 13:07
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 16.07.2026, 13:01Gojak je na zadnjoj utakmici protiv Butića i Živkovića na krilu izgledao kao Ronaldinho.

Živković je u Vukovaru bio kriminalan, ali se sjećam da je u Lokmotivi ili negdje na posudbi bio jako jako dobar.
Dva ekstrema, jebiga.

On je prvenstveno desni stoper, dakle alternativa za Majstorovića.
Butić, Puljić, Živković....Vukovar postajemo, samo nam fali legendarni Gurlica...

Zanimljivo nije se išlo na skoro prezimenjaka Rocco prdnem ti u oko Žikovića, kojeg je Salzburg platio 2m Istri dok je imao 16 godina. Potpisao pred koji tjedan za mađarskog prvoligaša nakon 4-5 sezona mučenja u 2. austrijskoj. Još uhodana agencija (Pavić/Janković itd), besplatan, a godinu i pol mlađi od Morena, plus činjenica da nije Dinamo ja volim lik. Al dobro :bo:

Jedino mi ne upada u nedavnu izjavu da se neće dovodit igrači koji nisu bolji od postojećih :nisamja:

od 24/25 sezone, dolasci:
2x Slaven (Ćubelić, Aščić)
1x Vukovar (Puljić + Butić)
1x Gorica (Ndockyt)
1x Osijek (Dantas)
4x Dinamo (Živković, Pavić, Menalo, Rukavina)
1x Lokomotiva (Čop)
2x Istra (Majstorović, Devetak)

Nismo nikad posezali ovako često i duboko prema donjem domu HNL-a u novijoj povijesti.
#navodninavijač

Z
Quote from: TIR on 16.07.2026, 13:18Zanimljivo nije se išlo na skoro prezimenjaka Rocco prdnem ti u oko Žikovića, kojeg je Salzburg platio 2m Istri dok je imao 16 godina. Potpisao pred koji tjedan za mađarskog prvoligaša nakon 4-5 sezona mučenja u 2. austrijskoj. Još uhodana agencija (Pavić/Janković itd), besplatan, a godinu i pol mlađi od Morena, plus činjenica da nije Dinamo ja volim lik. Al dobro :bo:

Jedino mi ne upada u nedavnu izjavu da se neće dovodit igrači koji nisu bolji od postojećih :nisamja:

od 24/25 sezone, dolasci:
2x Slaven (Ćubelić, Aščić)
1x Vukovar (Puljić + Butić)
1x Gorica (Ndockyt)
1x Osijek (Dantas)
4x Dinamo (Živković, Pavić, Menalo, Rukavina)
1x Lokomotiva (Čop)
2x Istra (Majstorović, Devetak)

Nismo nikad posezali ovako često i duboko prema donjem domu HNL-a u novijoj povijesti.

jako dobar PR porez kluba, puste priču od Lešu, i onda je čak i Živković Moreno dobar transfer.
Bez Leša ovdje bi bilo drvlje i kamenje po ovom transferu.

D
Quote from: FranklinTogo on 16.07.2026, 12:53A sta je s turcinom, prije 4 dana je dosao razgledat kamp i jos nije potpisao. Ocito nista ni od njega
Jos je par detalja ostalo za riješiti. Tipo plaća, duljina ugovora, odšteta.. ostalo mu se sve sviđa  ;D

Z
16.07.2026, 13:52 #1828 Last Edit: 16.07.2026, 13:55 by Zelko Maler
MIško: duljina ugovora ti je 3 godine
Turčin: može
Miško : 300k ti je plaća.
Turčin:  godišnje? može
Miško: godišnje? jhahahahahah,  a je bogati mogao si mjesečno reći. Toliko ćeš dobiti ukupno u 3 godine.
Turčin odlazi
Miško pogleda DRS-a, a što sam sad krivo rekao?
DRS: palm face.

A
Sljedeće sezone stoperski par Barišić- Živković...Zvuči jako dobro, oboje mladi, U-21 reprezentativci...Taman se Barišić oporavi do zime, na proljeće hvata formu, Živković se ove godine kali i skuplja iskustvo i sljedeću sezonu imamo top stoperski par...