Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

I
Doći će Dalibor MAtković, Vedran Peteh  i Alen Zidarić, kako se ono kaže, pojačanje u svakoj liniji.

J
06.05.2026, 13:34 #256 Last Edit: 06.05.2026, 13:34 by Johnson
Quote from: TIR on 06.05.2026, 13:20A kada svima u klubu isteknu ugovori, neće nitko moć igrati i gubit ćemo utakmice b.b.

Ipak, 86 igrača dovedenih u posljednjih 10 prijelaznih rokova daje mi nadu da ćemo nekog ovo ljeto i dovesti :)

Upravo to i govorim. Nema straha da ćemo bit slabi, ali je velika šansa da ćemo morati nadoknaditi puno kvalitete. Samo aludiram na komentare zadnjih dana gdje se predlažu kamioni igrača. Nemamo puno mjesta za promašaje. Hoće li to bit ona sezona sa Vučkićem u glavnoj ulozi ili sezona sa Kramarićem, ne zna dragi bog. Da je Fruk otišao ljetos, mi bi trpili Yankova cijelu zimu.
Puno se toga treba poklopit za sklepat jaku ekipu.

Z
prvo sd pa trener pa igrači. Možda Sanchez želi Nikitu Iosifova na krilu, a Kek želi da se Jagušić dovede na posudbu.
To je nebitno sd. Prvo riješiti status Sudara pa trenera. Igrači su sad treći po redu.

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 06.05.2026, 13:23Od koje faze mi počinjem EL ili KL?

Ako osvojimo Kup igramo EL, ako ne onda (vjerojatno) igramo KL.

Pišem vjerojatno jer matematički i dalje postoji šansa da budemo 5. + popušimo Kup a onda igramo.. moru đaponeze u lučici na Kantridi.

Naravno ovaj scenarij se neće dogoditi  :nisamja:
FF

Quote from: altair007 on 06.05.2026, 14:50
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 06.05.2026, 13:23Od koje faze mi počinjem EL ili KL?

Ako osvojimo Kup igramo EL, ako ne onda (vjerojatno) igramo KL.

Pišem vjerojatno jer matematički i dalje postoji šansa da budemo 5. + popušimo Kup a onda igramo.. moru đaponeze u lučici na Kantridi.

Naravno ovaj scenarij se neće dogoditi  :nisamja:

Ma znam to, ali iz kojeg pretkola počinjemo u jednom ili drugom slučaju?
Vjerovatno je netko pisao ali mi promaklo...

KL 2. pretkolo
EL 1. pretkolo
#navodninavijač

Po Kasiesi EL bi kretali od 1. pretkola, a KL od 2. pretkola
Ne garantiram točnost.  :nisamja:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Dakle u slučaju osvajanja kupa, sezona nam službeno kreće od 9.7
Jebenica

Z
Quote from: istria bianco / blu on 06.05.2026, 15:26Iskreno, ne vjerujem da imamo financijski potencijal za Pršira koji bi bio baš pravo pojačanje ili Trontelja.
Pršir će veoma lako slobodnih papira dobiti ugovor 300 + €, pa makar u Olimpiji koja je isto napravila sa Mitrovskim

Olimpija je gotova. Klub je na prodaju, najplaćeniji igrači odlaze. Boromisa je otišao.
Ove sezone su flopali.
Neće tamo biti više velikih ugovora.

Naravno ako ih ne kupi netko bogat ko je voljan uložiti.

M
06.05.2026, 15:37 #264 Last Edit: 06.05.2026, 15:38 by moreplovac
Hoće li novi SD bit Boromisa?
Dynamic duo opet da jase, Sancho + Boro

Z
06.05.2026, 15:43 #265 Last Edit: 06.05.2026, 15:43 by Zelko Maler
lik je dinamovac od glave do pete. Bio je u kombinacijama za SD dinama ( poslušnika Bobana, koji će samo ugovarati liječničke za igrače koje mu Boban kaže), pa je izabran drugi poslušnik Dabac.
Da dođe k nama, stalno bi mu jedno oko bilo škicalo prema Zagrebu i kad će mu biti prilika prebjeći.
Bolje ne.

Edit: a i Sanchez vjerojatno neće biti ovdje.

M
Onda apsolutno ne.

Inače opaska oko Boromise - uspio je u godinu dana od prvaka stvorit momčad koja je 5. i ima 7 bodova zaostatka za europskim mjestima, u Kupu ispali u 1/4 od drugoligaša. Nakon što je prošle sezone složio momčad za knockout fazu KL s budžetom od 10 milijuna eura. Ljetos cca 7 milijuna zarade od prodaja (Florucz, Agba, Ratnik), doduše pitanje kakav je model isplate. Ali u kontra smjeru čak milijun za Mitrovskog čiju je statistiku nadmašio Antonio Marin.

Samo hoću reći, pred godinu dana smo ga svi gledali kao nekakvog mesiju, okupio odličnu ekipu za nikakve pare sastavljenu od trećeligaških igrača, na kraju lagana kajlica i pedala.
#navodninavijač

Ili beginner's luck ili je bilo do trenera 🤔
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

D
06.05.2026, 16:18 #269 Last Edit: 06.05.2026, 16:20 by deo123
Quote from: Boy1da on 06.05.2026, 15:56Ili beginner's luck ili je bilo do trenera 🤔
Tako je i DRS okupio ekipu koja je uzela prvenstvo i kup  ;D . Ili je bilo do trenera  :vijesti:

Zajebavam malo ali ono.. sve se moze svakako gledati.

Meni je bilo dosta apsurdno koju lovu su bacili za Mitrovskog. Ekipa koja je odradila jednu pravu sezonu, par ozbiljnih prodaja i onda umjesto da nastave sličan model, ici na takve iznose