Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Stari grad, Brzina92 and 5 Guests are viewing this topic.

F

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on Yesterday at 19:502 milijuna je odlično za Oreča?  Pa ne živimo u 2003.
Ako su ugrađeni bonusi od bar još 1 milijun i barem 25 posto od slijedećeg transfera je ok.

To mu je tržišna vrijednost i ima još 2 godine ugovora.

Osim ako ne inzistira na odlasku treba pustiti da se još kuha cijena, njegove dionice će ići samo prema gore.

Čekat dok se Barišić vrati i onda ga prodavat.

24 godine ima, šta bi ti?
Odavno smo zaključili i dokazima potkrijepili s iznosima za koje novce se prodaju igrači iz HNLa stariji od 23 što otprilike znači stariji od 21...
S time da za preko 4 milijuna moraju biti napadači/ofenzivni sa zavidnom statistikom

Evo ukrali smo velikog talenta dinamu i hajduku
Netko će reć "slušaj ovog luđaka" , ali takve se gura u prvu već sa 16 - ili jesi ili nisi
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: vMario87 on Yesterday at 12:01
Quote from: Hasancic on Yesterday at 11:56https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/toni-fruk-ekskluzivno-za-dnevnik-nove-tv---954021.html

Tu imas i video

Kakve to veze ima s ičim? Sva trojica bi došla u Rijeku i bez njegovog nagovaranja.

Fruk nigdje nije izjavio da je došao zbog Jakirovića nego samo da mu je to još osnažilo želju za dolaskom..

Nebi nikad. Ti to misliš, ali onaj koji priča je ključ svega.
Jakirović je faca, pravi Hercegovac, kad nešto želi ne pušta. Da je DRS pregovarao bio bi to slobodan pad jedne lijepe priče, a titulu bi osvojili 30.02.
SPORTSKI ODLAZI!

S
Yesterday at 22:34 #2868 Last Edit: Yesterday at 22:36 by Snowcrash
Duje Datković iz Novalje nikad neće bit Tovar.
Otac mu je Marin, igrao je za naše juniore i na posudbi u Orijentu i Novalji kao igrač Rijeke.
Poznatiji, Toni Datković, isto naše škole proizvod, to mu je stric.
Nono mu je predsjednik NK Novalja, pa je ovo i obiteljska naklonost Don presidentea.

Podcjenjujete kapacitete Oreča, nek se proda pa ćemo suditi.
2 milijuna za njega je smiješna cijena.

Yesterday at 23:03 #2870 Last Edit: Yesterday at 23:04 by deva
2M i vozi, a ovog malog švabu Matića što su neki dan doveli u vatru

V
Quote from: Snowcrash on Yesterday at 22:34Duje Datković iz Novalje nikad neće bit Tovar.
Otac mu je Marin, igrao je za naše juniore i na posudbi u Orijentu i Novalji kao igrač Rijeke.
Nono mu je predsjednik NK Novalja, pa je ovo i obiteljska naklonost Don presidentea.

Pa sta nije toni datkovic tovar ? Ili mu je to bratic niko ?

Quote from: Vavik vjerna Kirija on Yesterday at 23:09
Quote from: Snowcrash on Yesterday at 22:34Duje Datković iz Novalje nikad neće bit Tovar.

Pa sta nije toni datkovic tovar ? Ili mu je to bratic niko ?

Toni mu je stric, tovar. A i stari od malog isto.

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on Yesterday at 22:53Podcjenjujete kapacitete Oreča, nek se proda pa ćemo suditi.

Ja sam dojma da je u Rijeci na svojem vrhuncu i da bi 2m bila odlicna prodaja.

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on Yesterday at 22:53Podcjenjujete kapacitete Oreča, nek se proda pa ćemo suditi.
Za Fruka se govorilo +10, bit ćemo sretni ako dobijemo 5-6m.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on Yesterday at 23:27
Za Fruka se govorilo +10, bit ćemo sretni ako dobijemo 5-6m.

Ja mislim da ovo ljeto necemo dobit preko 4...

S
Today at 00:15 #2876 Last Edit: Today at 00:16 by Snowcrash
Quote from: Vavik vjerna Kirija on Yesterday at 23:09Pa sta nije toni datkovic tovar ? Ili mu je to bratic niko ?

Koliko ja znam, svi Datkovići su barem od kadeta bili u Rijeci, i nikad s tovarima veze imali.
Ne sjećam se izjava od nekog od njih da navija za tovare, nije mi spojivo s 8+ godina u klubu.
Po mojem, kako nitko od Datkovića nije imao karijeru ni blizu Vlajlendu, i svi su nogometno odgojeni u Rijeci, šanse da će ovo dijete od 13 godina završit tamo su minimalne.
Na kraju, Kreilach ima ideje o (pre)odgoju u riječkom duhu - neka upre.  :nisamja: 

Ja pak za Tonija nema kakvu vezu s Hajdukom nisam čuo svojevremeno. Mislim da je sve čisto:

QuoteDatković je dvije godine igrao stopera za Lokomotivu, ali nikada dečko iz Metajne sa otoka Paga nije krio da je veliki navijač Hajduka.

"To se znalo, jer u okolici Novalje 99% ljudi navija za Hajduk. Ali profesionalac sam, uvijek sam se borio za svoju momčad. Iako moram priznati da mi je bilo čudno kada sam prvi put zaigrao protiv Hajduka. Sjećam se utakmice, igrali smo u ljeto 2017. na Maksimiru. Izgubili smo 1-3, Hajduk je bio jači".
#navodninavijač