Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Inkinr and 1 Guest are viewing this topic.

Ako postoje neki ozbiljni planovi za njega, onda on iduće sezone MORA biti prvi vratar. Već je sada stariji od Pandura kad je postao prvi golman.
#degenerik

A
Quote from: TIR on 18.05.2026, 10:59Prema svemu sudeći gledajući jučer Todorovića, mi golmana imamo i nećemo tražiti nikog novog.

Prilično hrabra izjava temeljena na jednoj prilično nevažnoj utakmici...Možemo tu uzet u obzir i njegovu utakmicu protiv Vukovara, to su samo dvije utakmice...Ja bi još bio sudržan oko toga da mi ozbiljnog golmana za sljedeću sezonu u njemu imamo...

"Ako je išta standard kod nas, onda je to da bez obzira na prodaje ne trebamo strahovati za poziciju golmana i krila. U slučaju da odu Nedo i Pjaca, vjerujem da će prvi golman postati Zlomislić, a na krilu će već iskopati nekoga tko će biti barem vrlo dobar za HNL." - Upis sa susjednog foruma, 29. svibnja 2024.  :neretljak:

Quote from: AR 147 on 18.05.2026, 13:53Prilično hrabra izjava temeljena na jednoj prilično nevažnoj utakmici...Možemo tu uzet u obzir i njegovu utakmicu protiv Vukovara, to su samo dvije utakmice...Ja bi još bio sudržan oko toga da mi ozbiljnog golmana za sljedeću sezonu u njemu imamo...

Nisam to pisao razmatrajući kvalitete jer ga ne znam dovoljno da puknem takvo nešto. Ali s obzirom da se nitko nije bojao što će jučer dobiti priliku, te što ju je iskoristio u jako pozitivnom tonu na svim relevantnim razinama, daje mi do znanja da neće takvog igrača odbacit samo da bi bio broj dva dogodine. Gledajući povijest, mi pružamo priliku mlađim golmanima bez problema i tu jedinica ne bi smjela biti upitna, pod pretpostavkom da u njemu vide potencijal. Sad dal će nakon 5 kola krenut fulat visoke lopte jbg...

Fun fact, sa ocjenom 7.6 na sofascore, Todoroviću pripada 5. najbolji golmanski nastup ove sezone (HNL + KL), bolje ocjene je imao Zlomislić: Celje (7.8), Varaždin 3:1 kući (7.9), Osijek 0:0 u kolovozu (8.0) i Shakhtar (8.8). :neretljak:
#navodninavijač

F
18.05.2026, 15:53 #349 Last Edit: 18.05.2026, 15:53 by fiorellolaguardia
Quote from: AR 147 on 18.05.2026, 13:53
Quote from: TIR on 18.05.2026, 10:59Prema svemu sudeći gledajući jučer Todorovića, mi golmana imamo i nećemo tražiti nikog novog.

Prilično hrabra izjava temeljena na jednoj prilično nevažnoj utakmici...Možemo tu uzet u obzir i njegovu utakmicu protiv Vukovara, to su samo dvije utakmice...Ja bi još bio sudržan oko toga da mi ozbiljnog golmana za sljedeću sezonu u njemu imamo...
Valjda ga netko gleda na treninzima i moze to procijeniti. Za koji k je doveden iz Srbije i imamo ga na placi ako mu nikada necemo dati 10 utakmica da vidimo moze li ili ne moze. Ako on ne bude taj, valjda ce Kovac ili ce uskociti Nwolokor. Pitanje je hoce li i Zloma otici, ne znam tko ce ga uzeti..

O
Quote from: fiorellolaguardia on 18.05.2026, 15:53

Valjda ga netko gleda na treninzima i moze to procijeniti. Za koji k je doveden iz Srbije i imamo ga na placi ako mu nikada necemo dati 10 utakmica da vidimo moze li ili ne moze. Ako on ne bude taj, valjda ce Kovac ili ce uskociti Nwolokor. Pitanje je hoce li i Zloma otici, ne znam tko ce ga uzeti..

Ako je bila ponuda za Zlomu 2 milijuna eura, kažem ako je bila, trebalo ga je prodat jer on toliko ne vrijedi.

F
Quote from: Orpat on 18.05.2026, 19:58
Quote from: fiorellolaguardia on 18.05.2026, 15:53

Ako je bila ponuda za Zlomu 2 milijuna eura, kažem ako je bila, trebalo ga je prodat jer on toliko ne vrijedi.
Cisto sumnjam da ga Misko ne bi spakirao za te novce.

B
Nosio bi ga Misko na rukama za te pare da su mu ponudili

Z
kakva 2m, ko bi dao 2m za njega. Zloma je imao ponudu 800k ili manje možda čak od nekog iz Francuske, Nantesa mislim.
U tom kontekstu, dvostruka kruna, teško bi ga i ja dao za te novce. Treba uzeti u obzir da tad nije bilo tih kikseva zbog kojih nam je sad toliko pao.

Quote from: Zelko Maler on 19.05.2026, 09:54kakva 2m, ko bi dao 2m za njega. Zloma je imao ponudu 800k ili manje možda čak od nekog iz Francuske, Nantesa mislim.
U tom kontekstu, dvostruka kruna, teško bi ga i ja dao za te novce. Treba uzeti u obzir da tad nije bilo tih kikseva zbog kojih nam je sad toliko pao.
Tu sezonu je završio sa 19 praznih mreža ali i najmanjim brojem obrana po utakmici u HNLu.

Ja se bojim na što će izgledati naša obrana bez Radelje. Moramo dovesti dobru zamjenu i obavezno odmah ispregovarati novi ugovor sa Majstorovićem. Na primjer još mu i obećati ulogu kapetana ako ćemo prodati Zlomu (nadam se da hoćemo)

Quote from: Radeljic enjoyer on 20.05.2026, 17:03Ja se bojim na što će izgledati naša obrana bez Radelje. Moramo dovesti dobru zamjenu i obavezno odmah ispregovarati novi ugovor sa Majstorovićem. Na primjer još mu i obećati ulogu kapetana ako ćemo prodati Zlomu (nadam se da hoćemo)

Majstorović ima ugovor do ljeta 2027.  Sa opcijom produženja za još jednu godinu. U sedmom mjesecu prošle godine je potpisao novi ugovor.

Quote from: Radeljic enjoyer on 20.05.2026, 17:03Ja se bojim na što će izgledati naša obrana bez Radelje. Moramo dovesti dobru zamjenu i obavezno odmah ispregovarati novi ugovor sa Majstorovićem. Na primjer još mu i obećati ulogu kapetana ako ćemo prodati Zlomu (nadam se da hoćemo)

Barisic je ne samo zamjena nego upgrade za izdajicu. Mlad, vise ce grist jer zeli napredovat i ima potencijalno ogromni re-sale value.

Jedini minus sto je teze ozljeden trenutno.

Quote from: Deni323 on 20.05.2026, 17:11

Barisic je ne samo zamjena nego upgrade za izdajicu. Mlad, vise ce grist jer zeli napredovat i ima potencijalno ogromni re-sale value.

Jedini minus sto je teze ozljeden trenutno.

Treba nam neko tranzicijski dok ne vratimo Barišića u radnu spremu a i čisto za rotaciju jer ove sezone, a i prošle rotacijski igrači na stoperima su bili nepostojeći (van kratkog perioda gdje smo imali i Radeljića i Majstorovića i Barišića). Ja ne znam je li možda Kitin šugav da ga se nije moglo isprobati bar 2-3 utakmice

Z
Quote from: Silvio Dante on 16.05.2026, 12:53Banovec jučer opet zabio 2 gola, ako sam dobro vidio. Nažalost, oba mu poništilo.
Što ćemo s njim? Neloš igrač za naše prilike. Vrijedan, radan, hitar, pokriva nam deficitarnu poziciju lijevog krila. Gledao sam baš podrobno na Rujevici jer je čitavo prvo poluvrijeme mi doslovno ispred nosa išao. Okej je, startan, unutra, našpanan, defanzivno odgovoran, neku imaginaciju i konkretnost posjeduje. Imajmo na umu da igra, i da je iskočio u ovom prosjeku od Vukovara.
25 godina mu je, ugovor mu vrijedi još godinu dana. I ne znam kako će kod njih to sada ići, hoće li po Šibenikovu scenariju svi biti slobodni, ili će Vukovar ipak na određeni način braniti svoje interese i potraživati nešto? Ali ovo su rijetke sitaucije kad treba reagirati hitro. A ne žaliti poslije kao u slučajevima Pozo, Kavelj. Jer neveliki je rizik zaista, ništa realno ne gubimo.

Banovec je igrač za Keka!
da odlučujem moguće da bi mi bio prvo ljetno pojačanje.
Jasno, ako se ima financija za više i bolje onda ne, ali u limitiranim financijama, on je nama pojačanje.