Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

K
Auuu Puljke dolazi.
Ako se po jutru dan poznaje, bit ce ovo jeben prijelazni rok.

K
Svaka čast njemu, ali njega i Čopa imati skupa u klubu mi se nimalo ne sviđa

Ma čopu se treba zahvalit, dolaskom Puljića apsolutno nema smisla imati 4 napadača od kojih su dva 32+

Quote from: Kostrena on 27.05.2026, 16:41Svaka čast njemu, ali njega i Čopa imati skupa u klubu mi se nimalo ne sviđa
U kojim to kombinacijama Čop ostaje iduću sezonu?

Meni je to van svaki pameti. Treba prijateljski raskinuti ugovor, čovjek je sam svjestan na čemu je.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

D
27.05.2026, 16:53 #484 Last Edit: 27.05.2026, 16:54 by deo123
Ajde napadaca koji daje golove smo riješili. Sad adu ima uz koga napredovati. Copa prebaciti u trenere napadaca i ok.
Mislim da je ovo dobar znak za prelazni rok

A
Quote from: Kostrena on 27.05.2026, 16:41Svaka čast njemu, ali njega i Čopa imati skupa u klubu mi se nimalo ne sviđa

Ma Čop je bivši, to nije uopće upitno...Morao bi i on sam bit svjesan da je njegovo vrijeme prošlo i da više nije za razinu Rijeke...Samo je pitanje oće na posudbu negdje ili neki raskid ugovora...

Quote from: Zelko Maler on 27.05.2026, 10:44@Radeljic enjoyer  kakav je Igor Savić iz Zrinjskog. Bi li on bio dobra zamjena za Petroviča?
Bio bi debeli upgrade posebno ako zadržimo i Barca i Pavića jer za razliku od Petroviča nije trom i ne igra toliko obrambeno. Sve u svemu ako dođe bio bi više nego sretan

T
Mislim da se ovdje precjenjuje potpisivanje Puljića, mozda ja tako pesimisticno gledam zbog primjera Čopa kojeg smo dizali u nebesa pa je zavrsilo kako je zavrsilo, nadam se da ce me pozitivni iznenaditi.

Još od igrača iz BiH bi predložio Matu Stanića i Ivana Pranjića iz Širokog.

Obojici ističe ugovor i ako ih mi ne dovedemo siguran sam da će netko drugi iz HNL-a.

Prije 2 godine slična situacija je bila sa Lukom Mamićem i Franom Maglicom i Varaždin ih je prepoznao

L
Quote from: Radeljic enjoyer on 27.05.2026, 17:44Još od igrača iz BiH bi predložio Matu Stanića i Ivana Pranjića iz Širokog.

Obojici ističe ugovor i ako ih mi ne dovedemo siguran sam da će netko drugi iz HNL-a.

Prije 2 godine slična situacija je bila sa Lukom Mamićem i Franom Maglicom i Varaždin ih je prepoznao

Pa Stanić je već bio kod nas, nije se nešto pokazao

Quote from: TetakMetak on 27.05.2026, 17:43Mislim da se ovdje precjenjuje potpisivanje Puljića, mozda ja tako pesimisticno gledam zbog primjera Čopa kojeg smo dizali u nebesa pa je zavrsilo kako je zavrsilo, nadam se da ce me pozitivni iznenaditi.

Čop je prije svega gospodin. Kad je bilo priče da dolazi rekao je "ili Rijeka ili mirovina". Ako odlazi, a vjerojatno da je, ja bih mu se zahvalio za svaku minutu koju je proveo na terenu

Quote from: LenRi on 27.05.2026, 17:45
Quote from: Radeljic enjoyer on 27.05.2026, 17:44Još od igrača iz BiH bi predložio Matu Stanića i Ivana Pranjića iz Širokog.

Pa Stanić je već bio kod nas, nije se nešto pokazao

Ne kažem da jeste pokazao ista tada, ali u Širokom je postao kompletan igrač i ima odličnu sezonu iza sebe. Sa staklenim Vignatom nama treba netko ko će bit dobar u rotaciji.

I
Quote from: Radeljic enjoyer on 27.05.2026, 17:46
Quote from: TetakMetak on 27.05.2026, 17:43Mislim da se ovdje precjenjuje potpisivanje Puljića, mozda ja tako pesimisticno gledam zbog primjera Čopa kojeg smo dizali u nebesa pa je zavrsilo kako je zavrsilo, nadam se da ce me pozitivni iznenaditi.

Čop je prije svega gospodin. Kad je bilo priče da dolazi rekao je "ili Rijeka ili mirovina". Ako odlazi, a vjerojatno da je, ja bih mu se zahvalio za svaku minutu koju je proveo na terenu

Čop nije upitan. Gospoština, velika gesta kod potpisa i sve.
Upitno je potpisivanje bilo koga od 35 godina.
Puljić ima 33. To je rubno.

Statistika Jakova Puljića pod Matjažom Kekom (31.08.2017. – 06.10.2018.)

Starter (od prve minute): 18 puta

Ušao s klupe: 14 puta

Na klupi (nije ulazio): 11 puta

Izvan zapisnika (tribina/pošteda): 9 puta

Ovo je bila neka druga, po svemu jaca Rijeka, ali je indikativno.
Puljic kao iskusna zamjena za DAA je super opcija i palac gore. To znaci da Cop ide u mirovinu ili ce ga djelomicno isplatit sto je isto OK opcija.
Ali Puljic, narocito u ovoj fazi karijere nije pojacanje.

P
Lajkam puljicev dolazak