Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

..majke ti mile, čovjek u 4 sezone ima dvije asistencije..+ jedna na rujevici.. :neretljak:
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Z
pisali su na drugom forumu da Bugari žele ostaviti Yankova. To bi bio još jedan dobar potez uz Puljića kad bi to dogovorili, a još jedna pljuska sd-u koji "dovodi zamjenu za Fruka" i igrača kojeg je "pratio od junora Ludogoreca"

D
Quote from: Snowcrash on 28.05.2026, 12:24Pustite Matjažu da na miru počne radit i doda na spisak "praćenih duže vrijeme" svoja imena i mišljenja.
Trenutno ne znamo ni šta s igračima pod ugovorom (uključujući i one kojima ističe posudba), i ne znamo koje pozicije Kek vidi kao primarno deficitarne glede svoje igre i ciljeva.
Ako netko zna složit ekipu po miškovoj transfer strategiji, prepoznat igrača ili glumca iz šireg balkanskog bazena, onda je to Kek. 

A službeno ne znamo ni razmislja li Kek o nama haha

Z
Quote from: Snowcrash on 28.05.2026, 12:24Pustite Matjažu da na miru počne radit i doda na spisak "praćenih duže vrijeme" svoja imena i mišljenja.
Trenutno ne znamo ni šta s igračima pod ugovorom (uključujući i one kojima ističe posudba), i ne znamo koje pozicije Kek vidi kao primarno deficitarne glede svoje igre i ciljeva.
Ako netko zna složit ekipu po miškovoj transfer strategiji, prepoznat igrača ili glumca iz šireg balkanskog bazena, onda je to Kek. 

upravo to. Nadam se da je Kek u sve involviran

Pa forum je ovo ljudi moji, ako nećemo komentirati, maštati, zamišljati, šta ćemo? Pisati da je lopta okrugla, da moramo biti hrabri i da idemo utamicu po utamicu?

https://www.transfermarkt.com/matheus-franca/profil/spieler/743597

Odličan igrač samo što ima manu da mu pucaju rebra vrlo lako

Quote from: Radeljic enjoyer on 28.05.2026, 12:46https://www.transfermarkt.com/matheus-franca/profil/spieler/743597

Odličan igrač samo što ima manu da mu pucaju rebra vrlo lako

To je kod nas plus, a ne mana  8)

@TIR ovima što zovu Kalika, a pogotovo nakon zbivanja ove sezone s njim na Rujevici na poluvremenu, treba pa čak i ako su se zezali opaliti ban od barem tjedan dana. 8)  :nisamja:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

28.05.2026, 12:54 #548 Last Edit: 28.05.2026, 12:55 by ri5gile
uz takvog Krovija ja biram kabrio  ;D

ps
Kalik ima istetoviran grb na nozi :-)

Od tovara bi doveo samo Bradarića za LB.. inače je nedostižan, ali ispao je s Veronom iz lige pa nemaju previše izbora

Plaća bi i dalje bila paprena, ali to bi bio veliki kapitalac
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Valjda Kek ima neku svoju tekicu (valjda nećemo koristiti samo onu od DRS-a  :neretljak: )
Sjetio sam se da je bila vjest prije koju godinu da je Maribor doveo bivšeg igrača Liverpoola i našao sam ga.

https://www.transfermarkt.com/sheyi-ojo/profil/spieler/236510

Solidna je sezona iza njega a istekao ugovor

Z
Quote from: Radeljic enjoyer on 28.05.2026, 12:59Valjda Kek ima neku svoju tekicu (valjda nećemo koristiti samo onu od DRS-a  :neretljak: )
Sjetio sam se da je bila vjest prije koju godinu da je Maribor doveo bivšeg igrača Liverpoola i našao sam ga.

https://www.transfermarkt.com/sheyi-ojo/profil/spieler/236510

Solidna je sezona iza njega a istekao ugovor
Od stranaca nadalje dolaze u obzir samo Bosanci, Slovenci, Cenogorci i Makedonci.

Moze i Sveđanin, ali mora imati Makedonake korjenje.
Takoder  i nasi auslanderi

S
28.05.2026, 13:10 #552 Last Edit: 28.05.2026, 13:11 by Snowcrash
Quote from: Zelko Maler on 28.05.2026, 12:33upravo to. Nadam se da je Kek u sve involviran

Ja sa nadam da on i DRS već dahću u telefon zamjeni za Fruka, jer nam je dostupna (još par dana, možda tjedan), a Matjaž je ključan za dovest ga.
Ako napišem ime, otet će ga konkurencija.

Ako su Krovinoviću nudili 280K za novi ugovor, ne bi li time bio jedan od najplaćenijih igrača kod nas? To sasvim sigurno nije zavrijedio i bolje trošiti takvu lovu na druge igrače. Ne vidim po kojim kriterijima bi zaslužio takav ugovor kod nas...

Što se Čopa tiče, svojevremeno je Đale inzistirao na njemu. Moguće da su njegova potraživanja bila prevelika, pa su se dogovorili rastegnuti tu cifru na 2 i pol sezone. Tad bi mi taj njegov ugovor imao više smisla, ali bi to značilo da ćemo ga imati u kadru iduću sezonu sigurno, makar na treningu u nekoj seniorskoj roli, Kreilach style. Svi su pozitivno govorili o njegovoj ulozi u svlačionici, pa to ne bi trebao biti preveliki problem.

A Puljićev dolazak pozdravljam. Rani potpis i solidan rotacijski igrač. Nakon ovakve turbulentne završnice sezone, treba nam par ovakvih dobrih vijesti.
Na zimu ćemo moći procijeniti jel bio pojačanje ili kiks.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

I
Krovinović mi je najbljutaviji igrač SHNLa ohoho vremena.

Teška lignja i alibi igrač