Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Boy3006 and 13 Guests are viewing this topic.

I zato je glup svatko tko je u Rijeci dozvolio da se Bodetić kali u Orijentu do 22 i pol godine i da je i dalje u klubu, a da ga tek čeka dokazivanje. On kasni 2 godine za Rijekin način poslovanja.

Možda da ovo stoji na ulazu u kamp?
Nije Bodetić jedini. Niko Galešić je relativno "kasno" krenuo. Ilinković?! :sta:  Ima ih. Kasnimo, igrači nam stoje po klupi, juniorima, opatijama i orijentima do 21.-22.godine - redovito.
Ili nisu dovoljno dobri - zašto onda stoje?
Ili jesu pa ih se prekasno gura u prvi ekipu.
Naravno u većini su ovi koji nisu dovoljno dobri, mislim da kao i Ilinković i Bodetić spada u tu kategoriju

apropo transfera Fruka i Dantasa - mislim da za obojicu ne možemo dobiti preko 6 milijuna eura, iznosi su slični
Dantas ima brutalan CV, a Fruk ima brutalne brojke iako navodno je totalno nespreman trenutno
SPORTSKI ODLAZI!

M
Today at 16:46 #886 Last Edit: Today at 16:49 by majstorisamora87
Quote from: MaČaĆeToMane on Today at 16:36I zato je glup svatko tko je u Rijeci dozvolio da se Bodetić kali u Orijentu do 22 i pol godine i da je i dalje u klubu, a da ga tek čeka dokazivanje. On kasni 2 godine za Rijekin način poslovanja.

Možda da ovo stoji na ulazu u kamp?
Nije Bodetić jedini. Niko Galešić je relativno "kasno" krenuo. Ilinković?! :sta:  Ima ih. Kasnimo, igrači nam stoje po klupi, juniorima, opatijama i orijentima do 21.-22.godine - redovito.
Ili nisu dovoljno dobri - zašto onda stoje?
Ili jesu pa ih se prekasno gura u prvi ekipu.
Naravno u većini su ovi koji nisu dovoljno dobri, mislim da kao i Ilinković i Bodetić spada u tu kategoriju

apropo transfera Fruka i Dantasa - mislim da za obojicu ne možemo dobiti preko 6 milijuna eura, iznosi su slični
Dantas ima brutalan CV, a Fruk ima brutalne brojke iako navodno je totalno nespreman trenutno
Pa kad nam je škola nogometa od k da oprostite. Iz Bodetićeve generacije jedini je on ostao u Rijeci ili ako tako želite, u prvoligaškom nogometu. Drugi su u drugoj ligi ili nižim ligana, bosni ili se uopće više ne bave nogometom. Odite na Sofu, Rijeka U19, 2022. pa možete vidjeti koliko ih se jos uopće bavi nogometom i gdje. Jednom sam rekao da je lakše kupovat Gruzijce i slicne nego razvijat svoje kao dosta HNL klubova

D
Ja sam iskreno ocekivao još koje ime ovaj tjedan. Početak priprema za par dana a mi suuupljj

Izuzmemo li MLS:

Za Fruka po meni možemo maksimalno dobiti 6m eura. I to mi je nategnuto, bliži sam cifri od 5m eura. Ne ide nam u korist niti činjenica da mu ugovor traje još samo godinu dana. Ne želim ni razmišljati šta ako mu propadne transfer...

Dantas oko 3m eura, sve više od toga bi me iznenadilo.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

A
Quote from: TIR on Today at 10:33Koliku ponudu za Dantasa Rijeka može odbiti? Zanima me mišljenje.
Nadam se da se sve ispod 5 mil odbija

Quote from: TIR on Today at 11:47O čemu vi pričate? Dantas ima 25 i pol godina. Njegove destinacije su Benelux, Portugal, Grčka/Turska ili donji dom liga petice. Malo takvih klubova će kešati 5 milijuna eura na transfer, a još manje na 25 i pol godina starog igrača.

Sori, ali ovo su gluposti..

Spominješ Tursku kao da je riječ o BiH. Pogledaj kakvi transferi se tamo rade. Ne govorim o Osimhenu i 75m eura, nema veze šta tamo igraju Sane, Asensio, Abraham i ostale zvijezde.. samo pogledaj za kakve trube se u Turskoj plaća 4-5m eura i još ih dovode iz liga slabijih od HNLa i to je samo jedna liga i samo jedna opcija.

Olimpija ( :sta: ) je prodala Florucza od 24g za 5 milijuna eura.. em je slabija liga em je imao slabiji statistički učinak kad se u obzir uzmu pozicije koje igraju..

Ja sam kao unutarnji neprijatelj jer sam napisao da smo 2017. pobjedili rezervnu ekipu Milana šta je nepobitna činjenica, a ovdje se piše da je nemoguće dobit mizeriju od 4 milijuna eura za Dantasa.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/hoce-li-hnlovci-napokon-vidjeti-igrace-iz-prve-nl-viktorija-plzen-za-tri-milijuna-eura-kupila-bivseg-igraca-orijenta/162833

"Doduše, kada u HNL-u rade sportski direktori koji otvoreno priznaju da nikada nisu čuli za vratare koji su blizu reprezentacija Slovenije i Srbije ili su već u njima, tada nas to što igrači poput Gbanea, Faala i Davida prolaze ispod radara – ne iznenađuje."

Nimalo suptilno pljucanje  :svakacast: