Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

27.04.2026, 19:38 Last Edit: 27.04.2026, 19:39 by Deni323
Quote🤝 Stjepan Radeljić je novi igrač Dinama.
Dogovor je, postignut još ranije, ali nismo izlazili u javnost dok sve nije bilo potpuno jasno i konkretno.
Kako će vijest uskoro krenuti kružiti i pojavljivati se u medijima, a ova tema je sve aktualnija pogotovo u zadnje vrijeme, smatramo bitnim objaviti, da se zna kako se ne radi o nagađanjima, već o provjerenoj informaciji i završenom poslu.
Izvor: Faze Nouns FB

Ako je ovo istina:

Umjesto legende jos jedan SMRAD u nizu,

umjesto da te pamtimo po osvajanju titule biti ces upamcen kao samo jos jedna IZDAJICA i SMECE koje je otislo u dinamo.

Hvala na svemu do sad, sve najgore od od sada na dalje!

Burek je sa sirom!

Faze Nouns je u pravilu tocan.....
Al dok se ne potvrdi i sluzbeno nada postoji :bo:

K
Quote from: Deni323 on 27.04.2026, 19:38
Quote🤝 Stjepan Radeljić je novi igrač Dinama.
Dogovor je, postignut još ranije, ali nismo izlazili u javnost dok sve nije bilo potpuno jasno i konkretno.
Kako će vijest uskoro krenuti kružiti i pojavljivati se u medijima, a ova tema je sve aktualnija pogotovo u zadnje vrijeme, smatramo bitnim objaviti, da se zna kako se ne radi o nagađanjima, već o provjerenoj informaciji i završenom poslu.
Izvor: Faze Nouns FB

Ako je ovo istina:

Umjesto legende jos jedan SMRAD u nizu,

umjesto da te pamtimo po osvajanju titule biti ces upamcen kao samo jos jedna IZDAJICA i SMECE koje je otislo u dinamo.

Hvala na svemu do sad, sve najgore od od sada na dalje!

Burek je sa sirom!

Svi su vam smradovi, i Jakir kom je obecan novi ugovor bez klauzule koji mu nikad nije donešen na potpis. I radelja kojeg nismo htjeli pustit na ljeto a sad ide za dz.

Gledajte malo siru sliku.

opet moramo raširiti sliku?

K
Ja mu ništa ne zamjeram, i ja bi otišao kod konkurenta na mom poslu da mi ponudi 2x veću plaću. Zamjeram to što smo prošle godine navodno mogli dobit milijun eura + frana topića, koji bi bio zlata vrijedan. A pametnjakovici su to odbili i po ne znam koji put pustili igraca za 0 eura.

D
Ja zamjeram upravi što mu je dala da igra minute iza nove godine bez potpisanog ugovora.

K
Između ostalog ne znam što se srdite, zadnji koji je kod nas bio dobar u Dinamu je Gavranovic. Ostalima karijera krenula nizbrdo :bo:

Quote from: deo123 on 27.04.2026, 19:55Ja zamjeram upravi što mu je dala da igra minute iza nove godine bez potpisanog ugovora.

A to je tek posebna kategorija debilizma, igrac ti ide u rivala i ti ga lagano odrzavas u formi za tog rivala. Rezultati su nam ionako losi, igramo ionako katastrofalno sa njim i bez njega. Na tribinu s njim pa neka ide u dinamo drven a ne u formi.

Pjaca 2.0, slucajno igra lose i nezainteresirano od kada je dogovorio transfer. Igrao bis ti meni nogomet na Playstationu a ne za prvu momcad

K
Normalno, pa šta je netko mislio da se to neće dogoditi?
Mene samo zanima kada se to dogodilo i dali će igrat finale kupa

Quote from: kirac_87 on 27.04.2026, 19:53Ja mu ništa ne zamjeram, i ja bi otišao kod konkurenta na mom poslu da mi ponudi 2x veću plaću. Zamjeram to što smo prošle godine navodno mogli dobit milijun eura + frana topića, koji bi bio zlata vrijedan. A pametnjakovici su to odbili i po ne znam koji put pustili igraca za 0 eura.

Ovakvi narativi o duplo većoj plaći su skroz antinogometni i antinavijački..

Možda je racionalna odluka ić tamo gdje ćeš imat bolju plaću, ali navijanje za nogometni klub je iracionalno, tvrdoglavo razmišljanje.. i nikad nećemo na transfere u dinamo gledat na način "sretno mu, dobro je odlučio"

I ne bi bili prvaci da ga se prodalo prošle sezone jer bi Manev bio u prvih 11, pa bi odluka o prodaji Radeljića bila teški debakl.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Iskorišten maksimum, bez njega nema ni titule, što je tu je. Ide u tekicu (vjerojatno), ni prvi ni zadnji.
#navodninavijač

Nadam se da ce Kitin ili Barco na stopera

27.04.2026, 21:08 #12 Last Edit: 27.04.2026, 21:13 by FranklinTogo
Taj dinamo ko da je barca pa da svi jure glavom bez obzira u dinamo cim ih zove. Kao da ne znaju povijest igraca koji su presli iz rijeke u dinamo i kako su prosli.nema sanse da ga ne zove neki utrecht ili basel ili tako neki klub

A
Quote from: kirac_87 on 27.04.2026, 19:53Ja mu ništa ne zamjeram, i ja bi otišao kod konkurenta na mom poslu da mi ponudi 2x veću plaću. Zamjeram to što smo prošle godine navodno mogli dobit milijun eura + frana topića, koji bi bio zlata vrijedan. A pametnjakovici su to odbili i po ne znam koji put pustili igraca za 0 eura.

Kirac bez ljutnje, ali meni se sere od tog narativa i ja bi išao za duplo veću plaću...E pa ja nebi išao ni za troduplo veću plaću...Zar mu Rijeka, vrijeme provedeno u Rijeci, osvajanje naslova, navijači ,ne znače baš ništa , doslovno će se popišat po svemu tome...Od svih klubova u Europi, on ima samo dva u koji zbog nekog respekta prema svemu u Rijeci , ne smije ić, a to su dinamo i hajduk...Kakav je to čovjek i karakter od čovjeka, jedna obična nula...

Naravno da jure kad ih čeka najmanje 3x više novaca za igru na manje-više istim terenima. Ko da ih boli briga kako su prijašnji prošli, gledaju sebe.

Svi vi koji ste i dalje u navijačkom modu trebate kod ovakvih slučajeva isključiti to u glavi. Igrač Rijeke koji nije rođen u Rijeci nema nikakav značajan sentiment prema klubu ni navijačima. Nisu imali ni prije kad su se lomile noge zbog takvih transfera, a kamoli sad kad su si svi kompići izvan terena. Taj vaš navijački pogled nema temelje u stvarnom svijetu i neće se nikad dogodit da igrač Rijeke neće htjet u Dinamo ako je on uspješniji i bogatiji klub. Točka.
#navodninavijač