Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Basso and 2 Guests are viewing this topic.

K
Kakav liječnički pregled prije nego što mu istekne ugovor bez dopuštenja kluba?

Ajde smirite se malo sa glasinama, ako i na kraju otiđe tamo, ovo je smiješno

Pa to se zna vec neko vrijeme, ali mi smo doveli slicnog ili boljeg, pa nije ni bitno.

Stavit ga sad na klupu je nesto najgluplje sto mozes napravit jer kaznjavas samo sebe.

Neka nam donese kup, a ne sumnjam da ce igrat do zadnje utakmice na 100% jer tako je uvijek i igrao.

Uvijek su odlazili i odlazit ce, nije ni prvi ni zadnji. Izmikat ga dok je tu, a onda neki ACL i svima dobro.

27.04.2026, 21:53 #32 Last Edit: 27.04.2026, 21:54 by Silvio Dante
Quote from: Fornax on 27.04.2026, 21:47A realno... Nakon prelaska Galešića u Dinamo u trenutku kad smo bili jesenski prvak i neporaženi...

Odlazak igrača kojemu istječe ugovor nije stvarno nikakva drama u usporedbi s time.

Kako nije drama jebote?
Čovjek ima s Rijekom još uvijek važeći ugovor. Kao takav nema raditi nikakve liječničke niti bilo kakve kerefeke u aranžmanu drugih klubova.

Nema šanse da je ovo istina. Goli kurac od kluba pod Miškovićevim vladavinom po mnogim pitanjima smo, želim vjerovati da novo dno nije dotaknuto. Kako, šta, kako on misli, kako oni misle da će on odigrati u tom stanju utakmicu finala kupa?

Budite pametni, ovo netko pozadinski vuče i unosi nemir. Uvjeren sam da ni Radeljić kao takav to u ovom trenutku ne bi činio. Nego će gore otići po isteku sezone nakon što pošteno odradi dio etape koji mu je preostao.

Govno je na ljecnickom za klub protiv kojeg ce igrat u finalu kupa.

Pristup ce bit ozbiljan kao i Kovacevicev sa Slaven Belupom predzadnje kolo na maksimiru gdje je 'odmarao' 8 igraca da nebi slucajno ostetio buduceg poslodavca.

Neka trenira s juniorima do kraja ugovora, odstranit ga iz ekipe

K
Nakraju ispada da je jedini selahi imao tretman kakav je zaslužio kada se dvoumio oko potpisa.

Quote from: Snjesko on 27.04.2026, 21:53Neka nam donese kup, a ne sumnjam da ce igrat do zadnje utakmice na 100% jer tako je uvijek i igrao.
Mah, nema šanse, čuvat će noge i izbjegavat žešće duele.

To bih i ja radio na njegovom mjestu. Čemu rizik?
#degenerik

Ja prvi put cujem da netko radi liječnički a nece jos sigurno mjesec dana potpisat za taj klub. Liječnički se radi neposredno prije potpisa ugovora

Izvor za lječnički je novinar koji je blizak sa Dinamom, nije izvor vrelo bosne...
Sa obzirom da su svi portali objavili odlazak, ne vjerujem da bi takve patke bacao...
Znalo se već 6 mjeseci da ide u Dinamo, znalo se da se Mckena prodaje, sad se svi čude...
Ali tajming je nevjerovatan, žalosno...

27.04.2026, 22:05 #38 Last Edit: 27.04.2026, 22:07 by vMario87
Radeljić je ionako ove sezone truba.. jedini problem je šta nemamo na klupi nikoga tko bi mu i u takvoj formi bio dostojna zamjena

Da se Barišić nije polomio ne bi bilo nikakvih problema.

Morat će Radeljić igrat.. i pokazat kakav je čovjek
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Devetka do kraja sezone na stopera, Bodetića i Legba na beka pa makar 9ti završili

A
Quote from: Snjesko on 27.04.2026, 21:53Pa to se zna vec neko vrijeme, ali mi smo doveli slicnog ili boljeg, pa nije ni bitno.

Stavit ga sad na klupu je nesto najgluplje sto mozes napravit jer kaznjavas samo sebe.

Neka nam donese kup, a ne sumnjam da ce igrat do zadnje utakmice na 100% jer tako je uvijek i igrao.

Uvijek su odlazili i odlazit ce, nije ni prvi ni zadnji. Izmikat ga dok je tu, a onda neki ACL i svima dobro.

Da, da , vidimo kako igra zadnjih par utakmica, kao da je duh ušao u njega...Odigrat će isto kao i Pjaca šta je odigrao u borbi za naslov nakon šta je sve dogovorio sa dinamom, pod ručnom...Isto kao i Pilipović u borbi za naslov nakon šta je sve dogovorio sa dinamom...Kao šta je već neko napisao, već viđeno od strane dinama stoti put, to su njihove igrice prije finala, Radeljić nema šta igrat više ni minute...Da želi dat 100 % za Rijeku i da ga briga za Rijeku barem malo , nebi išao u dinamo...Nema tu opravdanja...

S
Ne vidim niti jedan jedini razlog da on vise sekunde odigra za Rijeku, o finalu kupa da ne pricam.

K
Ovaj posao je daaavno ranije završen između njega i dinama.

Nek odradi sve do kraja, sportaš je i profesionalac.neće se čuvat protiv dinama jer mu potencijalno trofej ulazi u CV

P
Devetka nam niki neće zet

Moram i ja nadodat..

Osigurati "egzistenciju" je mogao sigurno negdje vani pa bilo to i neka Kina ili Arabija bubam..

Kad već nastavljaš udarati po HNLu, očito ti je plava boja srcu draga.
Šta nije išao u Hadjuk  :bo:  sigurno bi dobio istu ili sličnu lovu..

Radelja smrad si kao i svi ovi prije tebe koji su isto napravili.