Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Nezelim biti negativac Ali mislim da kupovina nece bas biti, nas najsjajniji dijamant ulazi u zadnju godinu i mislim da se tu necemo opariti. Neka ode na SP I prijelazni rok ce tek onda krenuti. Zasto bih netko platio xy miliona kada ga moze potpisati na zimu predugovorom I dovesti sljedece ljeto muhte. Igracu se moze ponuditi puno veca placa I jos si u plusu jer ga nisi platio nista. Well done Misko

Quote from: Carlopago87 on 02.05.2026, 13:58Isto tako ne razumijem sad neka zgražanja na Radeljiča npr.kad su nama djeca kluba, rođeni Riječani prelazili u rivale a neki zabijali i pobjedničke golove ljubivši tuđi grb pri tom.
Ako upozoravaš na neke dvostruke standarde, omašio si fudbal debelo.

Nekima se donekle progledalo kroz prste (Šarić, Miinović), ali Balaban i Pilipović su među većinom navijača Rijeke persone non grate doživotno.
#degenerik

I
02.05.2026, 15:38 #182 Last Edit: 02.05.2026, 15:47 by Istegnuće kralježnice
Quote from: moreplovac on 02.05.2026, 11:19Prije nego napišem komentar želim reći da nema ništa protiv dovođenja kvalitetnih igrača a da su igrali za dinamo prije,ALI, postoje neke razlike među njima. A slučaj Pjaca još peče. Dečko je purger, dinamovac, neznam šta očekivati od njega, možda bi svom silinom igrao za nas a možda bi pred kraj opet počele igrice njihovih novinarskih vazala.
Možemo to izbjeći, a pogotovo nebih gomilao njihove bivše, kao on u klubu, jedan do dva je dosta.
Karakteri kao što je Gojak su rijetki.
A opet na ovakav moj način razmišljanja se ograničujemo kvalitetnim rješenjima.

A koji nam je to jos dinamov igrac, izuzev pjace, ostavio gorak okus i da nije bio karakter kao gojak, iako ni sam ne znam sto tocno "gojak karakter" podrazumijeva? Tomecak, kramaric, males, krstanovic, andrijasevic, pavicic, jankovic (jako bitan igrac u sampionskoj sezoni bez obzira na trenutno stanje)? Od tih, tomecak i kramaric dinamovci od glave do pete pa su oba ostala upamcena, barem meni, kao dva najdraza karaktera. Ako se pokusavam sjetiti cistih promasaja, to bi bili boras i nesretni rukavina. Jos mi na pamet padaju alispahic i ruben lima kao neka ni vrit ni mimo kategorija. Mozda bismo se opet mogli omastiti s pavicem. Svidjelo se to nekome ili ne, nama su dovodenja iz dinama uvijeka bila veliki plus.

Dinamo razmišlja vratit Pavića, živo me zanima cifra
Europa je jedino mjerilo!

D
Ako ga sad na ljeto uzmu su nas tako magarcima napravili..

L
Quote from: deo123 on 02.05.2026, 20:01Ako ga sad na ljeto uzmu su nas tako magarcima napravili..
Ovisi o cifri, ako je preko pola milijuna onda su oni magarci.

K
Quote from: LenRi on 02.05.2026, 20:05
Quote from: deo123 on 02.05.2026, 20:01Ako ga sad na ljeto uzmu su nas tako magarcima napravili..

Sve ispod 2m su nas namagarcili...

Znaci ti bi ga pustio za 550k i jos bis mislio da si dobro prosao?

Sa danasnjim cijenama igraca to je čunga lunga cifra za ovako potentnog igraca.

Ja ga toj kriminalistickoj organizaciji nebi pustao ni za 5m da ponude. Cisto iz principa i krajnje vrijeme je prestanak poslovanja s njima.

S
Quote from: Deni323 on 02.05.2026, 20:16

Znaci ti bi ga pustio za 550k i jos bis mislio da si dobro prosao?

Sa danasnjim cijenama igraca to je čunga lunga cifra za ovako potentnog igraca.

Ja ga toj kriminalistickoj organizaciji nebi pustao ni za 5m da ponude. Cisto iz principa i krajnje vrijeme je prestanak poslovanja s njima.
Ako se nevaram mislim da je 1.8 m da ga otkupe

A
Puljić rastura u Vukovaru...Bolji od ovakvog Čopa bi sigurno bio...Krizmanić odlična sezona u Grčkoj, nudio nam se i htio doći...Bolji od Husića sigurno, plus nije bila potrebna nikakva odšteta...Ima takvih primjera dosta...

Z
Istra navodno vec dogovorila Puljica, Pajaca iz Lokse, Saranica i Gabrijela Marusica.

klub će na ljeto vjerojatno napustiti 3 najbolja igraca, Radosevic, Loncar i Prevljak.

Radije bi Prevljaka nego Puljica. Odličan je on u Vukovaru ali Prevljak je klasa više

Quote from: Deni323 on 03.05.2026, 08:40Radije bi Prevljaka nego Puljica. Odličan je on u Vukovaru ali Prevljak je klasa više

Nama treba ipak Puljić, sam će ti donjeti bar 9-12 bodova, a Prevljaku trebaju šanse, imam osjećaj da se nebi vidjela razlika od Čopa ili Adua. Puljić vidi rupu na 25 metata i pogodi suprotne rašlje  ;D
Europa je jedino mjerilo!

Z
Puljic mi se cini kao veci znalac s loptom od Prevljaka. Moze i kreirati nesto. Tehnicki potkovaniji.
Prevljak je cista,spica, egzekutor.
Vidjet cemo ko ce biti trener.

Prvo sd pa trener pa igraci.
Prije svega se nadam i ocekujem promjenu sd.

Ističu nam ugovori i Gojaka i Petroviča, Fruk će vjerojatno otići, Dantasa isto možemo prodati, Vignato je svako malo ozljeđen, a za Devetka ne znam šta reći.

Trebamo dovesti veznjake i barem jednog lijevog beka.

Ante Gagula iz Širokog je ofanzivni lijevi bek ima 22 i ističe mu ugovor

https://www.transfermarkt.com/ante-gagula/profil/spieler/1450840

A od veznjaka bila bi šteta da ne dovedemo Pršira besplatno, a za rotaciju da dovedemo možda Emina Durakovića iz Melbourne City-ja koji ima samo 20 i isto mu ističe ugovor.

https://www.transfermarkt.com/emin-durakovic/leistungsdatendetails/spieler/1066862/saison/2025