Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Meni je Skočibušić bio dosta dobar, a Kopunovic je u Rijeci proveo dosta vremena, u gradu Rijeci,međutim u klubu malo. Više je igrao mali nogomet nego veliki.

Jedna opaska, u paketu su stigli Hasancic, Brkic, Bradaric i Hodžić, ne Seferovic.

Inače sada se gleda da se dovode poznata imena ili neki koji su nedavno "eksplodirali" , a prije dovedeš 5,6 likova po špurijusu i kockas se. Mnogo puta je ispalo super.
Danas je možda teže. Istina, i klub je dignuo standarde osvajanjima trofeja

Quote from: deo123 on 07.05.2026, 08:54tako smo rezali vene za Ndockitom dok je trcao brze od nase vezne linije
Tko to?
#degenerik

S
Quote from: moreplovac on 07.05.2026, 15:43Meni je Skočibušić bio dosta dobar, a Kopunovic je u Rijeci proveo dosta vremena, u gradu Rijeci,međutim u klubu malo. Više je igrao mali nogomet nego veliki.

Jedna opaska, u paketu su stigli Hasancic, Brkic, Bradaric i Hodžić, ne Seferovic.

Inače sada se gleda da se dovode poznata imena ili neki koji su nedavno "eksplodirali" , a prije dovedeš 5,6 likova po špurijusu i kockas se. Mnogo puta je ispalo super.
Danas je možda teže. Istina, i klub je dignuo standarde osvajanjima trofeja

Bravo! Upravo se spremao napisati, pa nema potrebe, nakon što sam vidio tvoj ispravak. Inače, kolega je cijelu tu ekipu sasvim solidno "ogolio".

Quote from: Zelko Maler on 07.05.2026, 13:23https://www.index.hr/sport/clanak/rijeka-dovodi-napadaca-iz-prvaka-austrije/2638345.aspx

je li taj lik još aktualan ili je taj vlak prošao?

Momak je bio standardan od kad smo ga mi htjeli dovest. Pokido je prednje križne u 12. mjesecu i od tada ga nema

ako me sjećanje služi, od našeg Zeničkog kvarteta pick su bili Haso i Hođić, druga dvojica pride,  Haso je došao ozljeđen, Bradarić i Hođić ispali blah a Senad Brkić iskoristio situaciju i zabijao ko lud
to inače nisu bili prvi Sanci u Rijeci, prvi je bio Fudo, Fuad Šaivarević, prvi "stranac" NK Rijeke u HNL-u

Quote from: Boy1da on 07.05.2026, 15:39Imam dosadan mega-call pa sam malo cackao po netu, a u svrhu toga da vidim sta ima od HR igraca (ili onih s dvojnim) do 21 godinu, jer cemo morat bar jednog takvog imat dogodine u 11. Iako sam poprilicno siguran da ce taj jedan biti Pavic.

Uglavnom, ima svega i svacega ako zanemarimo ove ocite koje bi htjeli vise manje svi i koji su upitno realni (Zvonarek, Sivalec, Grgic, Soticek itd.). Nisam bas razmatrao ni ove u drugoj ligi, ukljucujuci i posudjenike tipa Kapulice i Zivkovica iz Osijeka, jer zbilja nemam blage. To bi trebao netko redovno skautirat i jako dobro analizirat tko se moze adaptirat, jer je razlika izmedju prve i druge lige majko mila.

Uglavnom, imamo vec opjevane Vrzica, Kavelja, Subotica, Levaka, Knezovica, Pescha, Tunjica, Vonica...njih isto ionako svi dibidusi koji se muvaju po forumima "znaju" vec.

Viktor Damjanic - stoper, lijeva noga, belgijski Leuven. Cudan put - Sibenik, Loksa, Jedinstvo Ub pa Belgija. Tek dosao na zimu, jos im je u B ekipi. Ne smrdi, ne mirise. Morali bi ciljat vise.

Stjepan Davidovic - štrijan, 10ka, Hajduk pa Radomlje pa poljska Korona, odigrao ~50% minuta. Vidi gore za misljenje.

Kristian Mandic - stoper, lijeva noga, ponekad i bek, 18 godina, Nurnberg II. Isto mlaka voda. Doduse, u family sustavu repksssa je u svim kategorijama pa mozda Žarko Rajko ima neki info.

Rocco Zikovic i Oliver Lukic su u Red Bullu/Lieferingu, ali mislim da na njih relativno racunaju. Bar na Lukica.

Po njemackim B-ekipama ima svega i svacega, ali opet - skauting. I ista stvar kao Ivanovic-Sijaric. Jedan je otpocetka u akademiji i B ekipama jake momcadi oznacen kao potencijal, a drugi je preko nekih žnj klubova jedva dobacio do te trece lige. Npr. imas Antonia Verinca koji je isto kao Sijaric dograbio tek do B ekipe Kolna, pa sad relativno dobro trpa u Svicarskoj. Al to je outlier. Ukratko, treba iskopat nekog valjda kao onog malog sta je otisao sad u USG, ali imamo li mi skauting za to? Mda...

Dorian Migalic - evo, desni bek/wingback, akademija Stuttgarta i sad HSV II. Tko sad zna jel mu B ekipa drugoligasa plafon ili tu ima "untapped potential"? Znam tko ne zna...

Leon Lalic - 10ka, bio u Austriji Salzburg, sa 17 ga kupio City Group za 4M EUR i poslao u svoj Lommel u Belgiju. Otada nema statistike da je igrao, niti da je ozlijedjen. Mystery box.

Ljubo Puljic - 18, stoper u akademiji/B ekipi Bayerna. Bio na klupi prve ekipe vec par puta, tako da ako ce mu trazit posudbu, vjerojatno ce to bit veci level od Rijeke.

Filip Pavic - isto kao i Puljic, stoper u Bayernu, ali 16 godina i vec je dobio par minuta u LP kao nagradu.

Marko Soldic - 16, srednji vezni u akademiji Nurnberga, isto vec ulazio par minuta u cvajti za seniore. Tko tu ima prostora i muda se kockat s toliko mladim igracem?

David Vujevic - 20, stoper, Zurich. Minus je sta se vec motaju oko njega Parma, Torino, PAOK...

Nico Vidic - 19, srednji vezni, lijeva noga, Monchengladbach II, u18 reprezentativac Njemacke... Tu bi netko trebao prosetat do Menšengladbaha i procijenit jel tu ima vise potencijala od, recimo, Pavica. Ali tko...?

Boris Matic - 19, desni wingback, Wolfsberger. Dosta standardan za svoje godine, fine brojke. Prije WAC-a prosao akademiju Zvezde, sto bi mogao bit problem, jel...

Aron Babaj - 17, srednji/prednji vezni, na zimu dosao s Kosova u Primaveru Milana, navodno jako zapazen.

Mateo Zelic - 19, lijevo krilo, Freiburg II, 5 golova, 12 asista... Sijaric ili Sijaric?

Matej Malensek - lijevo krilo, 20, lani i na pocetku ove sezone trpao u Sloveniji, otisao u Jablonec u Cesku, skupio minuta za manje od jedne tekme. Zvoni mi da smo ga imali kakti na radaru.

Da ne spominjem cijeli stocni vagon ekipe s nasim drzavljanstvom po primaverama Serie A klubova. Gomile klinaca od 16-18 i to iz Dinama, Hajduka, Rijeke, Osijeka...

Sad, poanta price je da ima svega, a najvise dreka. Nama treba svakako 2-4 legit pojacanja oko kojih onda mozemo gradit i trazit complementary playere. Ali ako oces opet ubost bez ikakvih para Pasalice i Ivanovice, moras ih gledat, pratit i analizirat u ovoj fazi kad su jos nepoznanica, ne kad postanu, jel, Pasalic i Ivanovic. Nece im svima Rajko Marko znat familiju iz Vinkovaca.

Quote from: Radeljic enjoyer on 01.05.2026, 13:34Možda ne tako lagan zadatak, ali ja bi pokušao dovesti Filipa Živkovića iz Osijeka. Sad je na posudbi u Sarajevu u 4 utakmice pokazao više nego Morchilaze u svim utakmicama za nas.

https://www.transfermarkt.com/filip-zivkovic/profil/spieler/1056459

I Antonio Ilić, iz Zrinjskog, je isto zanimljiv naravno ova dvojica imaju po 2 godine još na ugovoru ali dalo bi se nešto ispregovarat

https://www.transfermarkt.com/antonio-ilic/profil/spieler/917857

Quote from: Radeljic enjoyer on 03.05.2026, 11:57...da dovedemo možda Emina Durakovića iz Melbourne City-ja koji ima samo 20 i isto mu ističe ugovor.

https://www.transfermarkt.com/emin-durakovic/leistungsdatendetails/spieler/1066862/saison/2025