Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D
Pasalicu bi dobro dosla spanjolska liga
A Ivanovicu bome kao kec sjela engleska

Z
šotiček je otpisan u baselu.

Kaze Stipic u podcastu da za Butica postoji interes Udinesea  :)

Z

Netko stručan treba svojim potpisom presječi ( a to nije DRS)i odlučiti treba li Butića prodati sad za 1m eura, koliko je odšteta vjerojatno ili ga  treba zadržati u Rijeci i trpiti jer će za godinu-dvije godine postati igrač od 10 golova u sezoni.
Ja u Butiću ne vidim ništa,ali ja to ne mogu procjeniti.

Ja isto ne vidim nista u njemu, prodao bi ga odmah.
Ali ja sam samo navijac bez trenerske licence  8)

Butić ima fizikalije i šut i to je to.

S loptom je na "Vi"
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Na stranu sve i ne želim ulaziti u neke rasprave jer o "malom" ne znam ništa. No jedno je činjenica. Oko njega je na svakoj utakmica barem neka barufa (prilika) i to nije slučajnost. Može netko biti tehnički savršen, graciozan u kretnjama, taktički superioran, ali ako se oko njega ništa ne dešava uzalud mu sve.
Butić ima taj "nos, osjećaj" naći se na pravom mjestu. Kažem ono malo što sam primijetio u njegovim nastupima.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Hajduk ako ne proda Silića, mogli bi raskinut sa Ivušićem ugovor, imam dojam da bi se on kod nas preporodio.

K
Quote from: Deni323 on 26.05.2026, 09:42Kaze Stipic u podcastu da za Butica postoji interes Udinesea  :)

Za milju eura ga ja osobno otpeljam do tamo, i putni troskovi su na moje ime ;D  :neretljak:

K
Butic, i svi Hajdukovi bili tici su dokaz da nam u ekipi MORA bit 2-3 juniora bar u rotaciji. Ako Udinese zeli Butica, za kolko bi utopili Bodetica ili Thaqija da su recimo igrali umjesto Devetka i Morchiladzea?

F
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 26.05.2026, 12:11Hajduk ako ne proda Silića, mogli bi raskinut sa Ivušićem ugovor, imam dojam da bi se on kod nas preporodio.
Sta ce nam on? Kad ce onda ovi mulci napokon dobit sansu?

26.05.2026, 12:41 #401 Last Edit: 26.05.2026, 12:48 by NdockytovaLinijaKretanja
Quote from: fiorellolaguardia on 26.05.2026, 12:34
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 26.05.2026, 12:11Hajduk ako ne proda Silića, mogli bi raskinut sa Ivušićem ugovor, imam dojam da bi se on kod nas preporodio.

Ne možeš uć u sezonu sa dva mulca na golu, to je potencijalno samoubojstvo.
Vjerovatno će Hajduk prodat Silića i Ivušić će biti jedinica, ali šta god, treba nam provjereni golman, pa nek klinci brane u kupu.

P.s Todorović je na treningu dobio gol sa centra od Sancheza...Trening, nebitno, ali golmana se ne razvija ko druge igrače iz polja, to vam je valjda jasno...
Naši mulci na golu nemaju seniorske sezone u niti jednom klubu bilo kojeg ranga. Ove tri utakmice šta je branio ove sezone nisu dovoljno veliki uzorak.

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 26.05.2026, 12:41

Vjerovatno će Hajduk prodat Silića i Ivušić će biti jedinica, ali šta god, treba nam provjereni golman, pa nek klinci brane u kupu.
Sa 22 godine nije klinac sigurno, a zamisli kakve su budale bili ovi iz Milana kad su Gigija stavili na gol sa 16 godina

K

Ima dosta golmana koji se mogu dovest:  Labra, Zelenika, Grbic, možda i Majkić (ako se njegov dečko složi).

26.05.2026, 12:53 #404 Last Edit: 26.05.2026, 12:54 by NdockytovaLinijaKretanja
Quote from: kircipijanci on 26.05.2026, 12:45

Sa 22 godine nije klinac sigurno, a zamisli kakve su budale bili ovi iz Milana kad su Gigija stavili na gol sa 16 godina

Ajmo se vratiti u gabarite HNLa a ne klubove koji dopelju najveće talente na svijetu.
Silić je najsvjetliji primjer, svima nama je on novo lice, ali imao je sezone prije u Dugopolju, Sheriffu.

Možda je Todorović najbolji golman na svijetu, možda je najgori. Poanta je da se ne možeš kockat da ti krene sezona a ti imaš njega na golu, a na klupi još veće dijete.

Sa 22 godine nije klimac, ali isto tako sa 22 godine ima tri utakmice u seniorskom nogometu.