Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Stari grad and 6 Guests are viewing this topic.

S
Quote from: deo123 on 28.05.2026, 20:30I dalje nemaš krila...

Cijeli život seru da ti Red Bull daje krila, ajde da ih vidim sad...

I
Quote from: deo123 on 28.05.2026, 20:30I dalje nemaš krila, fali ti i stoper. Imaju oni tu jos posla do ozbiljne ekipe..

Po @SandroB uputama krila iz Red bulla. To se slažem.  ;D a na ozbiljnu stranu šta se stopera tiče...
Husić, Barišić i Barco su tek došli. Majstorović je kapetan, a Kitin i Devetak su isto još tu za ne daj bože. Hoću reći, imamo šest igrača kojima je ta pozicija u opisu posla, a sedam (Manev) pod ugovorom. Prije prodaja, posudba onda kupovina, nabava. Ako uopće, ja bi rekao.

Z
Barišić je ozlijeđen do daljenjeg. Kek neće ići s Kitinom i Devetakom na stoperu u novu sezonu ( Devetak će vjeroajtno biti i prodan), a Barco ne znam. Ako ne popravi primanje lopte na bar kakvu takvu razinu....

Quote from: TIR on 28.05.2026, 18:02Ne kažem da je to pravilo, ali to ne bi ni blizu bilo prvi put. Ali rijetko kad osoba koja piše ovdje jedina dobije info o nečemu u ranoj fazi pa proslijedi.

Obično ako se cilja na to, se odmah proširi na par strana istovremeno, ovaj javi ovome, onaj onome, brzo dođe do svih relevantnih. Klub poput našeg koji igračima u pravilu nudi manje nego konkurencija pikira na imena koja će pristat na manje novaca, ali se situacija otežava ako igrač istovremeno na stolu ima 30% bolju ponudu. A ponuda se lakše stvori uz malo hypea.

Zato kažem da je ponekad bolje pričekati umjesto galame. U najboljim danima službena Rijeka bi čak namjerno bacala udice okolo da se makne pozornost s igrača s kojima stvarno pregovaraju. Ne precjenjujem neki forumić, ali isto tako realno gledam, mala smo mi država...

O vremenu koje treba da se nešto proširi imaš najsvježiji primjer Puljića, 28 minuta nakon objave tu je bilo na Telegramu, sad sam pogledao. Eto pošto je forum (javni, otvoreni) u pitanju rekao bi 1h.

@TIR volim dolaziti na ovaj forum, čak i kad se na slažem s mišljenjem polovice članova.  :nisamja:
I poštujem stav da se ne stavljaju neke ekskluzive i potencijalni transferi u ranoj fazi, ako neki klupski insajderi imaju te informacije.
Jer bi u tom slučaju svi portali skočili na objavu i nabijali klikove.

Ali stvarno sumnjam da su to stvari koje će upropastiti transfer. Dok ta informacija dođe do insajdera i posljedično do foruma, siguran sam da je imaju i potencijalni konkurentski klubovi.
Prva osoba koja će te informacije proslijediti je igračev manager, ako će mu to otvoriti mogućnost za bolji ugovor/proviziju. Ne propadaju transferi, jer su izašli van u javnost preko Pere Perića na navijačkom forumu.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Zelko Maler on 28.05.2026, 21:08Samo smireno.
Kad aam ja mirniji nakon ovih svih vijesti mozete i vi. Ja aam medu prvina uvijek u panic modeu.

Prvo prošloljetno pojačanje je bio Omar Sijarić.
Prvo ovoljetno pojačanje  je Puljić
Meni je to dovoljnoli pokazatelj za početak.

Uznemiri se brzo, doveden je samo zato jer valja Ivkoviću. Moram li opet, dok Ivković drma politikom kluba džabe bilo kakva rasprava na forumu. Lik od 65 godina koji jednu poveznicu nema s Rijekom, a najviše se u trenerskoj karijeri borio za predzadnje mjesto. Licencu položio dok su se dijelile.

Ali ništa čudno da taj krkanluk prolazi kod Miška, našla krpa zakrpu
SPORTSKI ODLAZI!

Z
Quote from: MaČaĆeToMane on 29.05.2026, 09:19
Quote from: Zelko Maler on 28.05.2026, 21:08Samo smireno.
Kad aam ja mirniji nakon ovih svih vijesti mozete i vi. Ja aam medu prvina uvijek u panic modeu.

Prvo prošloljetno pojačanje je bio Omar Sijarić.
Prvo ovoljetno pojačanje  je Puljić
Meni je to dovoljnoli pokazatelj za početak.

Uznemiri se brzo, doveden je samo zato jer valja Ivkoviću. Moram li opet, dok Ivković drma politikom kluba džabe bilo kakva rasprava na forumu. Lik od 65 godina koji jednu poveznicu nema s Rijekom, a najviše se u trenerskoj karijeri borio za predzadnje mjesto. Licencu položio dok su se dijelile.

Ali ništa čudno da taj krkanluk prolazi kod Miška, našla krpa zakrpu

sve si u pravu za Tomu Deliju.
NJegova pojava mi je sama po sebi odbojna, a kad progovori toliko je pun sebe , misliš si da je onaj Inter Zaprešić preuzeo u borbi za opstanak i digao u borbu za europu.

ali da budem iskren, ja bi Puljića isto doveo.
Besplatan, plaća sigurno nije prevelika. Prošle sezone 16 golova, tu nema rizika, ali pod uvjetom da Čop ode. Čop i Puljić su nepotrebni.

J
Ako neko čuje da potpisujemo novog yankova ili sijarića molio bi ga da to što prije objavi na svim forumima ovoga svijeta. :nisamja:

;D
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

I
Quote from: Zelko Maler on 29.05.2026, 08:32Barišić je ozlijeđen do daljenjeg. Kek neće ići s Kitinom i Devetakom na stoperu u novu sezonu ( Devetak će vjeroajtno biti i prodan), a Barco ne znam. Ako ne popravi primanje lopte na bar kakvu takvu razinu....

Ne govorim ja o kvaliteti nego kvantiteti.
Trojicu si doveo jučer, jedan je kapetan.
Dok se ne riješi status ostale trojice nije realno dovodjenje novih.

Quote from: Iqteam on 29.05.2026, 07:01
Quote from: deo123 on 28.05.2026, 20:30I dalje nemaš krila, fali ti i stoper. Imaju oni tu jos posla do ozbiljne ekipe..

Po @SandroB uputama krila iz Red bulla. To se slažem.  ;D a na ozbiljnu stranu šta se stopera tiče...
Husić, Barišić i Barco su tek došli. Majstorović je kapetan, a Kitin i Devetak su isto još tu za ne daj bože. Hoću reći, imamo šest igrača kojima je ta pozicija u opisu posla, a sedam (Manev) pod ugovorom. Prije prodaja, posudba onda kupovina, nabava. Ako uopće, ja bi rekao.

Devatka ćemo vjerojatno prodati, a Kitin ima sveukupno 300minuta za seniore. Ako nije u prvom planu nek ga pošalju na posudbu dok je još iole mlad

Z
@SamoMesarskiNogomet jesi pratio možda Andru Babića ove sezone? Ili ako je netko drugi.
Vidim standardan za Velež, 33 utakmice.

Mene baš zanima da li smo i mi ugradili štogod kod puštanja Babića i Dujmovića u Velež/Zrinjski. Potonji mi se pogotovo čini zanimljiv kalibar.
#navodninavijač

K
Quote from: TIR on 29.05.2026, 10:40Mene baš zanima da li smo i mi ugradili štogod kod puštanja Babića i Dujmovića u Velež/Zrinjski. Potonji mi se pogotovo čini zanimljiv kalibar.

Stvarno misliš da je su DRS i Čulina, hodajuća verzija "A je To" crtića, sposobni ugovoriti buy-back klauzulu?