Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Juncaj u 40oj, Orpat, Shark and 9 Guests are viewing this topic.

K
Kod Zvonareka se pojavio postotak ... :neretljak:

Sanjao sam da sam vidio Zvonareka na Ruji

D
Ma kakav milion za Gonzaleza. To je gluplja investicija od para u Yankova. Nit imas povrat nit je toliko dobar. Fizicki u bilo kojoj jačoj utakmici ne postoji.

To je super priča za rupu bez dna iz Splita.. milion vama 200 vratite u kesi i svi sretni

C
Jbt oni valjda s tom Rijekom mažu oči svim svojim poslovima.Da nije Rijeke u priči možda bi tko i postavio pitanje tog transfera.Ovako kad ga otimaju Rijeci a Rijeka zna što radi zvuči kao pobjeda i dobar posao.I to se puši već dosta....

M
Quote from: Carlopago87 on 30.05.2026, 16:42Jbt oni valjda s tom Rijekom mažu oči svim svojim poslovima.Da nije Rijeke u priči možda bi tko i postavio pitanje tog transfera.Ovako kad ga otimaju Rijeci a Rijeka zna što radi zvuči kao pobjeda i dobar posao.I to se puši već dosta....

;D  ;D  ;D  Rijeka as u rukavu

C
Samo dokaz koliko im je dildo Rijeka duboko penetrirao u psihičku vaginu.

Quote from: Franjo Tuđman on 30.05.2026, 12:39Sanjao sam da sam vidio Zvonareka na Ruji

Sretan Dan Državnosti, Predsjedniče!

K
"Mišković: Stranac upitne kvalitete puno je jeftiniji od domaćeg igrača upitne kvalitete"

Husic - Krešo Krizmanić  je najbolji primjer da ta teza ne drži vodu, ako si okružen kvalitetnim sportskim sektorom, što mi nismo.

Kako glupa izjava.

Quote from: kirac_87 on 30.05.2026, 18:07"Mišković: Stranac upitne kvalitete puno je jeftiniji od domaćeg igrača upitne kvalitete"

Husic - Krešo Krizmanić  je najbolji primjer da ta teza ne drži vodu, ako si okružen kvalitetnim sportskim sektorom, što mi nismo.

Kako glupa izjava.

Ovo je baš totalna glupost, di ćeš bolji primjer (ne)kvalitete od igrača koji prođe par sezona po HNL pašnjacima.
Nije ni čudo da smo tu di jesmo sa igračima kad mu očito sa tim pričama dvojac na pariće puni glavu.

I
Ja ne bi Husića još otpisivao. Btw ima li tko info o njegovoj ozljedi i vremenu povratka?

O
meni je Husic ok igrac realno vecinu njeovih losih tekmi mi smo igrali s trojicom od iza ili bez pravog zadnjeg veznog i sve te utakmice majstorovic isto nije odigro bajno.Husic je limitiran igrac ali ako napravis igru da sakrijes njegove nedostatke on je vise nego dobar.
Obrana krce od napada i ako ti imas rupe u sredini,a obrana ti stoji visoko naravno da ce ti relativno spori stoper predstavljati problem.
S Barcom io Pavicem ko zadnjim veznim on nebi trebao biti u problemima,pogotovo ako igra i dantas jer onda pavic i dabntas mogu organizirati igru da on to ne mora.

Covjek je imo one 2 ,3 tekme za redom di je bio los i odmah su ga svi pokopali,a nije uopce los pogotovo kad je u pravom ritmu i kad ekipa igra na nacin koji mu pase.

Evo utakmice koje je igro lose protiv varazdina zadnji vezni ilinkovic i dantas varazdin nas pojeo u sredini.
Prtotiv dinam 2:1 poraz totalno promasena taktika u prvom poluvremenu.
Noah crveni jankovica i glupi gol
Vukovar 3 2 cijela obrana bila u banani
Slaven 2:2 Majstorovic crveni igra s trojicom od iza dantas i ndokit zadnji vezni
Strazburg 1:1 igra na desno stoperu obrana postavljena na 40 metara od gola protiv jace ekipe
Sve ostale tekme je odigro dobro ili odlicno  tako da nerazumije zasto ga se pokopava,slicno i s barcom vecinu njegovih losih tekmi smo totalno promasili taktiku.

31.05.2026, 16:34 #628 Last Edit: 31.05.2026, 16:37 by Marabunt Campetto
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 27.05.2026, 11:32Mene najviše zanima šta @Marabunt Campetto misli o svemu?
Kreće ljeto, je se obnovila pretplata za flight radar?
Je opet pratimo dolaske privatnih jetova na Krk?

25% 😃, svake sezone 2/3 igrača u Rijeku iz Bournemouth.
Ri Or Die

https://www.transfermarkt.com/senad-mustafic/profil/spieler/805121

Mladi reprezentativac BiH. Jako dobar u 2. austrijskoj. Ubrzo bez ugovora. Neka je primarno desni bek može igrati i lijevog