Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Stari grad, TIR, Arci1984, Idemo, KvarnerskiOvan, Kifamenn, oggy, Snjesko, Ketman, beetlebum and 13 Guests are viewing this topic.

Di su krila?  :jbg:
FF

R
A s njima je lako igrat. A i Legbo se čeka; i Gabica

S
Quote from: SandroB on 03.06.2026, 13:15Jučer opet čujem "sad kad utopimo Fruka"...

Ne mogu vam objasniti koliko me plaši situacija s Frukom.

On je trebao biti prodan (s opcijom završetka sezone u Rijeci) one večeri u Strasbourgu. Ako računamo da će ga SP prodati, jadna nam majka. Po svemu vidljivome, minute neće dobiti, ili će ih dobiti 15 sveukupno.

Jedan, jedini "happy" scenarij je da bude uveden u igru u nepovoljnom trenutku, pa mu siđe anđeo Gabrijel i odalami skupa s njim loptu pravo u rašlje i taj gol riješi utakmicu, a repku progura dalje.

Procijenite kolike su šanse da se dogodi baš to i Fruk privuče međunarodnu pažnju. Po mojoj procjeni, 1 : pun kurac.

Resume: nadam se da je Fruk već debelo kapariran. Ako ga počnemo prodavati 20. srpnja, jebali smo ježa.

Ako izjebemo ježa do kraja i Fruk nam ode besplatno, to će značiti pušionu stoljeća.
Nazalost ja Sam to spominjao prije 6 mjeseci

Da smo nositelji u KL PO mogli bi rec ako ga nemozes prodati za dobru cijenu podebljaj i produzi mu ugovor i napadaj europu jer u 2 god igranja konferencijske lige zaradis vise nego prodajom Fruka.

Kada bi mogli kontinuirano ponavljati ovu sezonu u europi i svake godine zaraditi 6-8 mil morali bi prodavati puno puno manje i biti u boljoj pregovarackoj poziciji

03.06.2026, 19:09 #724 Last Edit: 03.06.2026, 19:10 by Silvio Dante
Po svim zakonima logike on je prošlo već ljeto morao biti u statusu bivšeg igrača Rijeke. Transferiranog u velikom za Rijeku transferu u strani klub.
Zašto nije, ostat će vječnim misterijem. U netom završenu sezonu u kojoj se Rijeka ovjenčala naslovom ugradio je sebe. I bez ustezanja se može reći da je on najviše tome doprinijeo. Tad je imao 24 godine, baš sazrio i kao osoba i kao igrač. I sezonu ranije je odradio isto vrlo dobro, briljirao je poglavito u pogledu imaginacije, kombinatorike i činjenja drugih oko sebe boljim igračima no što uistinu jesu.

Nije se desilo. Odigrao je i ovu sezonu tu. Po meni je usljedio pad. Evidentan. Izazvan raznim faktorima, između ostalog i zdrastvenima, nije mu išlo u prilog ni što je kvaliteta rostera evidentno pala, erodirala, i što je klub u globalu odigrao sezonu kakvu je odigrao. Neozbiljnu, rastrzanu, toplo hladnu, brzo zaboravljivu ako se po strani ostavi euro avantura.

O cijeni i pustim milijunima više ni ne razmišljam, prestao sam. Jer je davno voz za to prošao. Samo živim u nadi da ćemo se konačno barem minimalno naplatiti i da će klub po toj stavci dobiti određenu zadovoljštinu. A i on da će napraviti korak naprijed. Ovdje može samo unatrag. Toliko.

Quote from: Silvio Dante on 03.06.2026, 19:09Po svim zakonima logike on je prošlo već ljeto morao biti u statusu bivšeg igrača Rijeke. Transferiranog u velikom za Rijeku transferu u strani klub.
Zašto nije, ostat će vječnim misterijem. U netom završenu sezonu u kojoj se Rijeka ovjenčala naslovom ugradio je sebe. I bez ustezanja se može reći da je on najviše tome doprinijeo. Tad je imao 24 godine, baš sazrio i kao osoba i kao igrač. I sezonu ranije je odradio isto vrlo dobro, briljirao je poglavito u pogledu imaginacije, kombinatorike i činjenja drugih oko sebe boljim igračima no što uistinu jesu.

Nije se desilo. Odigrao je i ovu sezonu tu. Po meni je usljedio pad. Evidentan. Izazvan raznim faktorima, između ostalog i zdrastvenima, nije mu išlo u prilog ni što je kvaliteta rostera evidentno pala, erodirala, i što je klub u globalu odigrao sezonu kakvu je odigrao. Neozbiljnu, rastrzanu, toplo hladnu, brzo zaboravljivu ako se po strani ostavi euro avantura.

O cijeni i pustim milijunima više ni ne razmišljam, prestao sam. Jer je davno voz za to prošao. Samo živim u nadi da ćemo se konačno barem minimalno naplatiti i da će klub po toj stavci dobiti određenu zadovoljštinu. A i on da će napraviti korak naprijed. Ovdje može samo unatrag. Toliko.

Samo roza oćale, možemo i Zlomu prodat za milijun

Luka Nizetic once said: "Krila nisu problem, jer krila nikad nema" ;D  ;D

03.06.2026, 19:24 #727 Last Edit: 03.06.2026, 19:26 by SamoMesarskiNogomet
Quote from: Deba on 03.06.2026, 19:23Luka Nizetic once said: "Krila nisu problem, jer krila nikad nema" ;D  ;D
Ako nam trebaju krila eno ističu ugovori i Antoniu Marinu i Mirku Sušku

EDIT: Marinu za pola godine ali moglo bi se srediti da ode odmah a da Olimpija dobije postotak ili neku siću

Ima li kakav stoper na radaru :bo:

Quote from: SandroB on 03.06.2026, 13:15Jučer opet čujem "sad kad utopimo Fruka"...

Ne mogu vam objasniti koliko me plaši situacija s Frukom.

On je trebao biti prodan (s opcijom završetka sezone u Rijeci) one večeri u Strasbourgu. Ako računamo da će ga SP prodati, jadna nam majka. Po svemu vidljivome, minute neće dobiti, ili će ih dobiti 15 sveukupno.

Jedan, jedini "happy" scenarij je da bude uveden u igru u nepovoljnom trenutku, pa mu siđe anđeo Gabrijel i odalami skupa s njim loptu pravo u rašlje i taj gol riješi utakmicu, a repku progura dalje.

Procijenite kolike su šanse da se dogodi baš to i Fruk privuče međunarodnu pažnju. Po mojoj procjeni, 1 : pun kurac.

Resume: nadam se da je Fruk već debelo kapariran. Ako ga počnemo prodavati 20. srpnja, jebali smo ježa.

Ako izjebemo ježa do kraja i Fruk nam ode besplatno, to će značiti pušionu stoljeća.

I nebi bilo prvi put
SPORTSKI ODLAZI!

Momci ima jedan sitni problem.

Mi ako moramo prodat Fruka sigurno nećemo ić zivkat okolo i molit da ga netko kupi, jer to radi kontraefekt.
#navodninavijač

L
Opet se navija za novce, za njih neka se brine gazda. Iskreno ja bih volio gledati Fruka još jednu sezonu u našem dresu, naravno čiste glave i pune motivacije.

S
Quote from: TIR on 03.06.2026, 19:37Momci ima jedan sitni problem.

Mi ako moramo prodat Fruka sigurno nećemo ić zivkat okolo i molit da ga netko kupi, jer to radi kontraefekt.
Sve to stoji ali da ti najskuplji igrac udje u zadnju godinu ugovora je totalni fail, da neupotrebljavam grublje rijeci.

Quote from: LenRi on 03.06.2026, 19:38Opet se navija za novce, za njih neka se brine gazda. Iskreno ja bih volio gledati Fruka još jednu sezonu u našem dresu, naravno čiste glave i pune motivacije.
Ne navija se za novce nego jedno vuče drugo. Zamisli da ne prodamo Fruka nego ode besplatno, mislis da bi mogli dovest 2,3 pojačanja sa dobrom plaćom ili bi produžili Ndokytu i Morčiću?

Logično je "navijat za novac" znajući da je klub u travnju imao milijun eura na računu. Tekući troškovi se moraju podmiriti, i unatoč višemilijunskim potraživanjima na 31.12. odnosno u travnju pri slanju GFI + HNSovih milijun eura za 4. mjesto u ligi, svi znaju da nam tek Frukov transfer otvara ostatak prijelaznog roka.

Ali nigdje se još ništa nije dovoljno zahuktalo da se novac prelije do nas.
#navodninavijač