Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Stari grad, TIR, Fiume e basta, Arci1984, Idemo, KvarnerskiOvan, Kifamenn, oggy, Snjesko, Ketman, beetlebum and 13 Guests are viewing this topic.

L
Quote from: kircipijanci on 03.06.2026, 19:51
Quote from: LenRi on 03.06.2026, 19:38Opet se navija za novce, za njih neka se brine gazda. Iskreno ja bih volio gledati Fruka još jednu sezonu u našem dresu, naravno čiste glave i pune motivacije.
Ne navija se za novce nego jedno vuče drugo. Zamisli da ne prodamo Fruka nego ode besplatno, mislis da bi mogli dovest 2,3 pojačanja sa dobrom plaćom ili bi produžili Ndokytu i Morčiću?
Pa valjda iz prošlosti možemo zaključiti da dobiveni novac od transfera se nije odmah uložio u dovođenje novih igrača nego su se pokrivali dugovi. Jasno mi je da klub računa tu na neke novce, neka se pibrinu da ga prodaju. Ali da ću razbijati glavu hoćemo li prodati Fruka ili ne?

Quote from: LenRi on 03.06.2026, 19:56
Quote from: kircipijanci on 03.06.2026, 19:51
Quote from: LenRi on 03.06.2026, 19:38Opet se navija za novce, za njih neka se brine gazda. Iskreno ja bih volio gledati Fruka još jednu sezonu u našem dresu, naravno čiste glave i pune motivacije.
Ne navija se za novce nego jedno vuče drugo. Zamisli da ne prodamo Fruka nego ode besplatno, mislis da bi mogli dovest 2,3 pojačanja sa dobrom plaćom ili bi produžili Ndokytu i Morčiću?
Pa valjda iz prošlosti možemo zaključiti da dobiveni novac od transfera se nije odmah uložio u dovođenje novih igrača nego su se pokrivali dugovi. Jasno mi je da klub računa tu na neke novce, neka se pibrinu da ga prodaju. Ali da ću razbijati glavu hoćemo li prodati Fruka ili ne?
Pa necu ni ja razbijat glavu ali prerasao je ligu, hvala mu na svemu što je napravio za Rijeku i ušao u top 3 najbolja igrača Rijeke ikad. Sam je rekao da je vrijeme za rastanak tako da mu želim što bolji klub i ugovor a nama što više love od transfera da uz ovih 8m od europe napravimo momčad da se probamo vec ove ili slijedeće godine plasirat u eu lige da bildamo koeficijent i samim time imamo koliko toliko vise love da se ne mora prodavat za siću.

K
Ako se Fruk ne proda, vjerojatniji je scenarij Jankovića nego da motivirano i na visokoj razini odigra sezonu.

Uostalom, sam je rekao da želi ovaj prijelazni rok u jaču ligu, 25 godina mu je, razumljivo.

O
Quote from: Stormfall 87 on 03.06.2026, 19:40
Quote from: TIR on 03.06.2026, 19:37Momci ima jedan sitni problem.

Mi ako moramo prodat Fruka sigurno nećemo ić zivkat okolo i molit da ga netko kupi, jer to radi kontraefekt.
Sve to stoji ali da ti najskuplji igrac udje u zadnju godinu ugovora je totalni fail, da neupotrebljavam grublje rijeci.
Pa čak i nije fail ako bi se zaradilo u Europi barem 5 mil eura i ako se on složi da ostane uz možda povećanje plaće za neki određeni postotak i onda neka ide .

O
03.06.2026, 22:24 #739 Last Edit: 03.06.2026, 22:27 by Orpat
Da li se Janković vraća s posudbe s obzirom da dolazi novi trener da igra što više i da ga se proda.Damo vidim do 31.01.27.je posudba,da li ga imamo pravo vratiti sada?

S
Quote from: Orpat on 03.06.2026, 22:20
Quote from: Stormfall 87 on 03.06.2026, 19:40
Quote from: TIR on 03.06.2026, 19:37Momci ima jedan sitni problem.

Mi ako moramo prodat Fruka sigurno nećemo ić zivkat okolo i molit da ga netko kupi, jer to radi kontraefekt.
Sve to stoji ali da ti najskuplji igrac udje u zadnju godinu ugovora je totalni fail, da neupotrebljavam grublje rijeci.
Pa čak i nije fail ako bi se zaradilo u Europi barem 5 mil eura i ako se on složi da ostane uz možda povećanje plaće za neki određeni postotak i onda neka ide .
Novi ugovor mijenja sve,ali nema sanse da ga potpise vise sada. Pogotovo pred istek ugovora novi klub mu moze ponuditi vecu placu jer nece placati odstetu

S
Ne, ne... to možemo mačku o rep; "volio bih Fruka gledati još jednu sezonu". Da, ali kakvog Fruka? Može on biti najbolji dečko na svijetu, profesionalac, vrijedan, discipliniran, zahvalan što je preko nas vidio SP itd, ali svaki dan će se 100 puta zapitati "gdje je Smolčić, a gdje sam ja?!?". Nema šanse da to ne ostavlja traga na psihu, posljedično i na igru. Gledali bismo sjenu, da ne kažem fleku od Fruka, a ne "onog Fruka".

D
Frende Sandro  Pozdrav! Čvrsto sam uvjeren da Fruk ide sigurno moramo ga prodati uostalom to i on očekuje mislim da je to realno i ok izgleda Da Lukas Kačavenda dolazi,Oliver Zelenika ( znači Zlomislić je prodan ) Puljić je tu već šuška se da Gonzalez dolazi iz Vukovara ,isto tako treba nam stoper i još vidjeti kad se vrate igrači sa posudbi ! Šta sa Yankom ( Bugarin ). + Janković je na posudbi do 12 mjeseca čini mi se ,mislim da nema straha za nas.
Forza -Fiume

D
Priča se da je Kek sigurno trener ! Šta se čeka ? Možda zbog reprezentacije jer su bili na Rujevici?! Ne znam uglavnom nešto tu meni ne štima da se čeka toliko a malo informacija curi iz kluba ako objave Keka ovu sedmicu to je top ,iako treba sve vidjeti kako će to ispasti jer ovdje put nemamo budget ko zadnji put kad je Kek bio ,a svejedno mislim da Miško mora uložiti u ekipu ako misli biti konkurentan Dinamu.
Mislim da je moguće to uz neku investiciju do 5-6 milijuna eura ali svi znamo da Miško to neće potrošiti,možda nad iznenadi .
Forza -Fiume Armada New York City,Da i veliki pozdrav svima....fali domovina i Rijeka

J
Zloma u Qarabag... hvala mu i sretno, ajmo sad po Zeleniku

K
Quote from: jopa on 04.06.2026, 10:20Zloma u Qarabag... hvala mu i sretno, ajmo sad po Zeleniku

Cek cek, sta nije Darko "Michelin" Sudar pricao da je Nantes prosle godine nudio 2 miliona eura za ovog top golmana???

Ako je to istina, a sumnjam, još jedan u nizu užasnih poteza sportskog sektora.

Hvala Zloma i sretno dalje.

Zanimljivo kako je i 500k eura + novac od SP užasan, a istovremeno je Zlomislić najgori golman u povijesti nogometa. Jbte nikad nije dobro :nisamja:

p.s. prošle godine su se spominjali "upiti" Arapa i iz Francuske, nikakva 2 milijuna koliko me sjećanje služi. 2 milijuna je bubnuo jednom za Petroviča.
p.p.s. još jedan primjer irelevantnosti vrijednosti na transfermarktu.
#navodninavijač

J
Kakva ju sezonu imao i 500 000 je puno... na stranu to, dobro njemu dobro nama i svi vise manje sretni

Iskreno, mislio sam da će otići besplatno ili za neki postotak, tako da je ovo, uz novac od Svjetskog prvenstva, sasvim okej. Sretno, Zloma!
alkoholom protiv droge

Germanijak osim Zelenike i Ilića spominje i neimenovanog slovenskog golmana