Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Arci1984, Idemo, KvarnerskiOvan, Kifamenn, oggy, Snjesko, Ketman, beetlebum, Iqteam and 12 Guests are viewing this topic.

Ja bi gurnuo kovaca izvlacio je juniore u prvenstvu, da je mogao branit finale viareggia(isao je u repku) vjv bi i to osvojili. Od pocetka je u klubu.

Kako su svi oprezni kad se spominju potencijalni dolasci, a nakon jedne glasine o Zlomi, svi mu se već zahvalili 😂

E
04.06.2026, 12:19 #752 Last Edit: 04.06.2026, 12:24 by encosell99
Quote from: Hasancic on 04.06.2026, 11:41Ja bi gurnuo kovaca izvlacio je juniore u prvenstvu, da je mogao branit finale viareggia(isao je u repku) vjv bi i to osvojili. Od pocetka je u klubu.

Kovaču treba jedna godina konstante u seniorima bez pritiska .  Nikako prvi , a još gore drugi  kod nas.
Posudba s garancijom da će braniti i vratiti ga za godinu dvije taman pred mirovinu Zelenike .

Ne ide tebe ali kada si već spomenu, a čitao sam jučer i u Novom izjavu trenera juniora.
Ističe se Viareggio kao nešto.
Viareggio je nažalost kao i Kvarnerska (osvojio Dinamo s drugom ekipom mlađeg godišta) jedno veliko ništa.Usporedivo s nekim ski natjecanjem na Platku ili trkom formule osamnest na Grobniku.

Quote from: TIR on 04.06.2026, 10:44Hvala Zloma i sretno dalje.

Zanimljivo kako je i 500k eura + novac od SP užasan, a istovremeno je Zlomislić najgori golman u povijesti nogometa. Jbte nikad nije dobro :nisamja:

p.s. prošle godine su se spominjali "upiti" Arapa i iz Francuske, nikakva 2 milijuna koliko me sjećanje služi. 2 milijuna je bubnuo jednom za Petroviča.
p.p.s. još jedan primjer irelevantnosti vrijednosti na transfermarktu.

Ako je 500 + novac od SPa (cca 300), onda je to prilicno dobar posao. Ako je 500-300, onda i nije toliko dobar, ali u svakom slucaju bolje ista nego nista.

M
Hvala Zlomi, ova zadnja godina je bila antiklimaks ali imao je i par utakmica gdje nas je držao iznad vode, i to važnih.
Ne zaboravljamo sampionsku godinu kad smo na snagu euforije i par virtuoza osvojili, on je u nekim utakmicama kod nule ili našeg minimalnog vodstva skidao zicere.

Pozitivac, nikad loše riječi za klub, stigao do statusa reprezentativca, u mojim očima će uvijek biti rado viđen gost.

Martine sretno i javi se katkad.

krenulo je s naslovima "Jakirović želi Fruka, ali ne želi platiti odštetu"
Pisao sam o ovom problemu, lani na ljeto pa na zimu.
Klub nije ništa napravio da se zaštiti, nadam se, iskreno, da postoji klub koji će platiti nešto, ta cifra više ne može biti ni blizu 10
znači 6 bi bio vrh vrhova u ovoj situaciji
nadam se da postoji usmeni dogovor s igračem koji se neće prekršiti
sezona ovisi o ovom transferu koliko god neki mislili da nije tu naša stvar za to komentirat, ali ne znam šta ću komentirat, visinu trave na Rujevici?!
SPORTSKI ODLAZI!

04.06.2026, 13:30 #758 Last Edit: 04.06.2026, 13:31 by NdockytovaLinijaKretanja
Najgluplji naslov ikada napisan (Rijeka danas).
Izjava je bila za prošlu sezonu da nisu mogli platiti odštetu, i na račun toga je napisano ovo govno od naslova.
Nigdje nije jakir spomenuo da u slučaju dovođenja neće ili ne žele platiti odštetu.

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 04.06.2026, 13:30Najgluplji naslov ikada napisan (Rijeka danas).
Izjava je bila za prošlu sezonu da nisu mogli platiti odštetu, i na račun toga je napisano ovo govno od naslova.
Nigdje nije jakir spomenuo da u slučaju dovođenja neće ili ne žele platiti odštetu.

naravno, ali će pritisak dnovinara sad biti u tom smjeru ipak mu je Bara menadžer
SPORTSKI ODLAZI!

L
Jakir se nada da će dobiti cca oko sto milijuna za transfere, ne bi trebao biti problem dati nešto i za Fruka

_
Quote from: SamoMesarskiNogomet on 04.06.2026, 11:34Germanijak osim Zelenike i Ilića spominje i neimenovanog slovenskog golmana
Po meni to može biti jedino Žiga Frelih, nešto se on bio i na zimu spominjao ako se ne varam, a slobodan je od 30.06.

S
Samo bi spomenuo kako Jakir nije jedini koji ima interes za našim igračima, i sigurno ima još kupaca koji imaju i volju i pare.
Ne zaboravite tko je od nove godine frukov agent, i to nije slučajnost, a Bara, koliko je meni poznato, od siječnja je naješkao barem 10 udica, kupovno jačim klubovima od Hulla.

Dakle, Fruk će se 90% prodat u ovom prijelaznom za profitabilnu cifru, a mene više zabrinjava mogućnost da Miško ne dogovori s Kekom sudjelovanje, nego uleti nekakav slobodan Sopić ili Cosmi klon izabran zbrda zdola. 

U svakom slučaju, u ovom trenutku, veća opasnost za klub i rezultate je trenerska pozicija, nego bilo kakva prodaja ili dovođenje igrača. 

B
Ma uzet ce to Jakir za 10-12 milki, bit ce i nešto rikverca i svi sretni

04.06.2026, 14:10 #764 Last Edit: 04.06.2026, 14:11 by TIR
Quote from: MaČaĆeToMane on 04.06.2026, 13:27Klub nije ništa napravio da se zaštiti, nadam se, iskreno, da postoji klub koji će platiti nešto, ta cifra više ne može biti ni blizu 10

Što klub točno može napraviti? Ako se svjesno ide na rizik otkupa ugovora i zadržavanja u svrhu europskog rezultata, reprezentacije, dokazivanja itd., to su rizici takvog posla. Nema ugovora kojeg Fruk može potpisati s Rijekom da obje strane budu i zadovoljne i osigurane, tako da se tu igra na riječ i poštenje. To što nam nije svakodnevna situacija ne znači da treba palit alarm.

Takvi transferi nisu najčešći, ali se uredno događaju svake godine, samo se treba potrefiti par stvari.
- Šulc 24.7 prošlog ljeta iz Plzena u Lyon za 7.5m
- Hwang 27.11 iz Zvezde u Feyenoord za 7m
- Hranac 24.6 iz Plzena u Hoff za 8m
- Nilsson 27.1 iz Uniona u Brugge za 7m
- Bukari 22.7 iz Zvezde u Austin za 7m
- Cuesta 25.10 iz Genka u Galatu za 8m
- Ponce 27.3 iz AEKa u Houston za 9m
- Ruiz 24.5 iz Brage u Gironu za 9m

Ušli smo u svjesni rizik, očekujemo da će isplatiti i to je to. Worst case po meni nije besplatni odlazak nego prodaja za 5-6 milijuna...

Vraćam se tu na zanimljivost o zloglasnom Bradariću, koji je produljio ugovor i na ljeto 2017. pa pola godine kasnije otišao za 6 milijuna eura. Za razliku od Gavranovića ili pak miljenika Vešovića. :)
#navodninavijač