Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

aahzinho, Deyoo, Mirko, Jose-rijeka, kircipijanci and 9 Guests are viewing this topic.

Z
Izgleda da Kek otpisuje dosta igraca.
Nema nama kruha s Legbom, Tornikeom, Rukavinom u iducoj sezoni. On je to shvatio na vrijeme, hvala mu.

imamo krilo!  :svakacast:

O
Quote from: fiorellolaguardia on 12.07.2026, 06:00Yusuf Kabadayi - krilo. Posudba s pravom otkupa.
operacija koljena 2024 ovaj je pravo nas takve volimo.
decko bi trebo biti dobar vidje cemo.

M
12.07.2026, 10:26 #1668 Last Edit: 12.07.2026, 10:30 by moreplovac
Da parafraziram KvarnerskogOvana "habemus alam"

https://www.transfermarkt.com/yusuf-kabadayi/profil/spieler/604359

Hoş geldin yusuf ili na jeziku tvoje domovine Willkommen Yusuf

Mozda sad Zvonarek razmisli jos jednom, kolega iz Bayerna, more, domovina, ko to more platit i tako

I
Vrlo brzo ćemo dobiti izvješće što tu sve nije kako bi trebalo biti... ;)

M
Quote from: Franjo Tuđman on 12.07.2026, 04:36
Quote from: jopa on 12.07.2026, 00:09Sve osim dolaska Keka zasad jedno veliko razocaranje...
jel zna netko kakvi su dresovi? Možda tu ima nečeg pozitivnog  :nisamja:
Oprostite ako je kriva tema ili nešto, ali ne funkcionira mi pravilno mozak jer se nalazim u Dalmaciji usred nevere ove i teško je za spavati mrvicu.
Neki motivi "kapljica", koliko znam. Vjerovatno križ u kapljicama. Ali vidjet ćemo uskoro, nadam se

I
U najmanju ruku nisam oduševljen, da ne kažem razočaran. Neću suditi dečku dok ga ne vidim na terenu, no što se tiče transfera i modaliteta kako je do njega došlo, sportskom sektoru ide veliki minus. Na prvu mi se ne čini da je dečko pojačanje i sumnjam da će ga Kek koristiti u prvim tekmama. Izgleda mi kao ad hock opcija nakon što je zavladala panika, ne čini mi se kao igrač koga su pikirali. Meni bi pojačanje bilo netko tko odmah može u ovaj roster i tko radi razliku, naravno na ovoj razini, neki game changer. Ovaj, mislim da će morati i te kako se oznojiti prije nego što uopće dobije priliku.
Al dobro, što je, tu je, idemo u borbu s onim što imamo, dajemo maksimalnu podršku i nadamo se da će General nešto posložiti.
Očito, ustvari takav je moj dojam, ovo ljeto nećemo dovesti nekog igrača zbog kojeg će nam zaiskriti vatra.

F
Čini se da može pokriti oba krila   :novine:

I
Oba krila i špica. Kobajagi.

K
Mogao bi biti dobar, muči me pravo otkupa tj.posudba.
Vjerojatno ga ne bi  kupili ni da bude najbolji igrač lige

O
Nemamo kesa sad pa je ovo bolja opcija a i misko ne voli riskirati s 1 do 2 mil e

I
Quote from: Kostrena on 12.07.2026, 10:55Mogao bi biti dobar, muči me pravo otkupa tj.posudba.
Vjerojatno ga ne bi  kupili ni da bude najbolji igrač lige
To sam zaboravio napisati, posudba s opcijom otkupa kod nas gotovo nikada nije bila realizirana. Ok, dovodiš relativno mladog igrača koji bi trebao imati re-sale potencijal ali imaš otkupnu klauzulu koju nikad nećeš platiti. Poanta price je da si ga doveo, ne ciljano i programirano, već impulzivno i stihijski.

O
u planu je i dovodeje jednog iskusnijeg krila ali to ce biti tek u 8 mjesecu vjerovatno

I
U planu je iskusno krilo, nemamo ime ali biti će iskusno krilo koje bude slobodno u 8 mjesecu, koga nitko nije uzeo ili tko ima potrgano koljeno...
Sam sebe živciram s tolikom negativom, ali jednostavno ne mogu više trpiti toliku stihiju u sportskoj politici. Ok, svijesni smo da je budžet za plaće jako limitiran, ali to onda trebaš nadoknaditi projektom, programiranjem, kontinuiranim radom. Pada mi na pamet Boromisa...koliko je taj igrača prepoznao i prodao za dobre novce iz Olimpije.
Pa čak i Bjelanović radi dobar posao u okviru budžeta koji ima, rade jednostavno logične poteze.

💙🤍