Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

I2, FranklinTogo, kauzalni neksus and 9 Guests are viewing this topic.

Quote from: istria bianco / blu on 12.07.2026, 10:36U najmanju ruku nisam oduševljen, da ne kažem razočaran. Neću suditi dečku dok ga ne vidim na terenu, no što se tiče transfera i modaliteta kako je do njega došlo, sportskom sektoru ide veliki minus. Na prvu mi se ne čini da je dečko pojačanje i sumnjam da će ga Kek koristiti u prvim tekmama. Izgleda mi kao ad hock opcija nakon što je zavladala panika, ne čini mi se kao igrač koga su pikirali. Meni bi pojačanje bilo netko tko odmah može u ovaj roster i tko radi razliku, naravno na ovoj razini, neki game changer. Ovaj, mislim da će morati i te kako se oznojiti prije nego što uopće dobije priliku.
Al dobro, što je, tu je, idemo u borbu s onim što imamo, dajemo maksimalnu podršku i nadamo se da će General nešto posložiti.
Očito, ustvari takav je moj dojam, ovo ljeto nećemo dovesti nekog igrača zbog kojeg će nam zaiskriti vatra.
Lose je samo to stop je posudba, prošla polusezona u Turskoj pa je barem u formi. Trebao bi biti plug n play za HNL, a za Europu upitno
Ex "Radeljić enjoyer"

Quote from: istria bianco / blu on 12.07.2026, 11:01To sam zaboravio napisati, posudba s opcijom otkupa kod nas gotovo nikada nije bila realizirana.

Netočno. Otkad je Mišković u klubu:

Otkupljene posudbe: Janković, Krešić, Vučkić, Čolak, Pavičić, Puljić, Acosty, Elez, Župarić, Raspopović, Vešović, Ristovski, Moises
Neotkupljene: Marin, Jurić**, Marić*, Abass, Pozo*, Mudražija, Drmić*, Menalo, Arsenić**, Šimić**, Kulenović, Čerin, Pires**, Yateke**, Davidson**, Jelić**, Grahovac, Leovac, Bezjak*, Radošević, Fernandez
* znači da nije bilo opcije otkupa ako se dobro sjećam iz glave, ili je u pitanju ozlijeda ili bolji transfer igrača
** nekvaliteta

-

Skroz fer transfer, možda ću sad bit malo zloban al reć ću da malo previše serete/seremo svi. Potpisali smo igrača koji je od svoje 8. do 19. godine života igrao u omladinskoj školi Bayerna. Ej!
Pa ne pričamo tu o godini-dvije dok ga se nisu riješili nego o 11 godina. Pretprošlu jesen povremeno igrao Bundesligu uz Labrovića i Jakića prije ozlijede koljena, s 20 godina. Prošle naravno pao pa se pokušao izvući u Turskoj, stalno između klupe i terena.
22 godine, posudba s pravom otkupa = otkup ako nađemo kupca za preprodaju u naredne 2 godine, što nam nije uspjelo samo sa Čerinom, Kulenovićem i eventualno Radoševićem.

Šta je tu točno loše u ovakvom igraču? Spustite se malo u realnost.
#navodninavijač

Z
12.07.2026, 11:48 #1682 Last Edit: 12.07.2026, 11:50 by Zelko Maler
Da je uspjet vratiti Jankovica do prve europske onda bi imali u ofenzivi cak i nesto vise rjesenja.

Ocekujem stopera ( nadam se da nije Les) , golmana i dolazak Jankovica. To bi morali u 7 mj.
U 8.mj jos jedno krilo i po potrebi pozicoje koje se prodaju.

Nadam se prodaji Fruka i odlasku Legba, Tornikea i po mogucnosti Rukavine.

Ocekujem jos koju prodaju tipa Devetak, Barco ili Orec.

Ovu cijelu ekipu treba u korjenu promijeniti, to je siguran sam i Kek vidio.

J
Ovo su realno transferi koji nam trebaju, decki koji imaju 20-22 s kojima imas sanse za prodaju ako se iskazu... ne kazem da svi trebaju biti takvi, ali kao da smo se u zadnje vrijeme nakrcali starijim igracima koje ne mozes dobro prodat dalje... zato ne bih volio Leša, dečko ima 26 godina sta ces s njim dalje, valjda ima neki mlađi stoper istih kvaliteta kojeg mozemo isfinancirat ili guraj Kitina

Kućni je opet imao dobre informacije. "Do kraja tjedna" - što jest, jest  :)
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Bilo bi dobro da nam Augsburg uzvrati uslugu za Labrovića..

Možda i oni imaju predsjednika filantropa
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

K
Quote from: TIR on 12.07.2026, 11:45
Quote from: istria bianco / blu on 12.07.2026, 11:01To sam zaboravio napisati, posudba s opcijom otkupa kod nas gotovo nikada nije bila realizirana.

Otkupljene posudbe: Janković, Krešić, Vučkić, Čolak, Pavičić, Puljić, Acosty, Elez, Župarić, Raspopović, Vešović, Ristovski, Moises
Neotkupljene: Marin, Jurić**, Marić*, Abass, Pozo*, Mudražija, Drmić*, Menalo, Arsenić**, Šimić**, Kulenović, Čerin, Pires**, Yateke**, Davidson**, Jelić**, Grahovac, Leovac, Bezjak*, Radošević, Fernandez
* znači da nije bilo opcije otkupa ako se dobro sjećam iz glave, ili je u pitanju ozlijeda ili bolji transfer igrača
** nekvaliteta

-

Skroz fer transfer, možda ću sad bit malo zloban al reć ću da malo previše serete/seremo svi. Potpisali smo igrača koji je od svoje 8. do 19. godine života igrao u omladinskoj školi Bayerna. Ej!
Pa ne pričamo tu o godini-dvije dok ga se nisu riješili nego o 11 godina. Pretprošlu jesen povremeno igrao Bundesligu uz Labrovića i Jakića prije ozlijede koljena, s 20 godina. Prošle naravno pao pa se pokušao izvući u Turskoj, stalno između klupe i terena.
22 godine, posudba s pravom otkupa = otkup ako nađemo kupca za preprodaju u naredne 2 godine, što nam nije uspjelo samo sa Čerinom, Kulenovićem i eventualno Radoševićem.

Apsolutno se slažem sa zadnjom rečenicom.. :svakacast:

L
Ako će on i Vignato rotirati ozljede, a da je barem jedan na raspolaganju neka ga.

Ajmo i drugo mlado krilo dovest

https://www.transfermarkt.com/nikola-jojic/profil/spieler/827783

Jedini je problem plaća ali ako mu prodamo projekt kako treba možda i dođe
Ex "Radeljić enjoyer"

12.07.2026, 12:38 #1689 Last Edit: 12.07.2026, 12:40 by Ri-SVID
Eto video od Jusufa, ima ih par na Jubitou;

Da je Bayern 2 mjerilo, mozda nije. Zlobnici bi rekli nije ni HNL.
Al po ovome u videu, taraba sigurno nije. Samo nek ga ozljede zaobidu!

Valjda bude bolji od Omara Šarifa  :D

Quote from: Silvio Dante on 12.07.2026, 12:52Valjda bude bolji od Omara Šarifa  :D
*Doktora Živaga  :neretljak:
Ex "Radeljić enjoyer"

I
Quote from: vMario87 on 12.07.2026, 12:05Bilo bi dobro da nam Augsburg uzvrati uslugu za Labrovića..

Možda i oni imaju predsjednika filantropa

Quote from: TIR on 12.07.2026, 11:45

** nekvaliteta

-

Mogu se složiti da previše serem(o), no kažem, nije mi igrač koji izaziva onu neku iskricu...drugo, posudba s pravom otkupa govori mi da sportski sektor nije 100% uvjeren i da su baš njega pikirali, treće, nadam se da se grdno varam, da će dečko raturiti kod nas, da ćemo ga otkupiti i da ću ja morati potrgati svoju trenersku diplomu koju nemam ;D
Puno sam puta branio DRSa i opravdavao njegove poteze, imao je dobrih dovođenja tako da nije da serem samo da bih srao. S obzirom na sve informacije koje su izašle iz kluba, jednostavno sam izgubio povjerenje u njegov rad i stvarno počeo sumnjati u njegove sposobnosti, agilnost na tržištu, umjeće pregovaranja, nagovaranja i ugovaranja. Priznajem, stvorio sam predrasudu prema njegovom radu i sigurno vise ne mogu objektivno ocijeniti transfere, ali je to on svojim nastupima u javnosti i na tržištu potaknuo. Znam da dosta toga ovisi i o budžetu kojeg ima i da vjerojatno nije svaki ne dolazak njegova krivica, ali me čovjek nije uvjerio da je najbolja opcija za SDa koju Rijeka može imati.

A
Ja sam sebi složio priču u glavi sa je ovdje Mance posredovao i gledam optimistično na ovaj dolazak

Quote from: AsteRIx on 12.07.2026, 14:50Ja sam sebi složio priču u glavi sa je ovdje Mance posredovao i gledam optimistično na ovaj dolazak
Možda čisto iz razloga što si pomiješao Gaziantep i Goztepe?  ;)  :neretljak:

Ali da, sve je moguće. I ima dijelom logike. Tu je sada Kek. Tamo je njegov vjerni vojnik Mance, a lijepa riječ kažu da i najteža vrata otvara.