Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

Fluffy, ri je najbolje od svega, I2, FranklinTogo, kauzalni neksus and 8 Guests are viewing this topic.

F
Ocekujem eksploziju Janka i da bude glavni igrac sljedece godine.

Kod Janka i optimista vezanih za Janka uvijek imam iste pitanje - na kojoj poziciji da eksplodira? Mozemo i preciznije, na kojoj poziciji da eksplodira kod Keka?

Da se razumijemo, on ima neke kvalitete koje su top za HNL, cak i za nesta vise, al ima i teskih mana.

Ima kapacitet trke, izdrzljivost, ponavljanje, nelos sut (ni priblizno toliko dobar koliko on sam misli), mogucnost zadrzavanja lopte s onim svojim krakovima...

Ali nema startnu brzinu, ni dribling za krilo, nrma kontrolu lopte i pregled igre za 8, nema ulazak iz drugog plana za 10 (zanimljivo, s krila zna napast drugu stativu/sredinu), nema duel bez faula za 6...

Neke od tih stvari se mozda mogu sakriti Kekovim idiot-proof sustavom di se sve radi po zescem automatizmu, ali zbilja ne znam na kojoj ga poziciji u klibu vide. Vjerojatno bi bili najsretniji da je to 10, jer ce zamjenu za Fruka najteze nac, al ono...tu ga najmanje vidim.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

14.07.2026, 22:50 #1757 Last Edit: 14.07.2026, 22:51 by altair007
Quote from: Boy1da on 14.07.2026, 22:11Kod Janka i optimista vezanih za Janka uvijek imam iste pitanje - na kojoj poziciji da eksplodira? Mozemo i preciznije, na kojoj poziciji da eksplodira kod Keka?

Da se razumijemo, on ima neke kvalitete koje su top za HNL, cak i za nesta vise, al ima i teskih mana.

Ima kapacitet trke, izdrzljivost, ponavljanje, nelos sut (ni priblizno toliko dobar koliko on sam misli), mogucnost zadrzavanja lopte s onim svojim krakovima...

Ali nema startnu brzinu, ni dribling za krilo, nrma kontrolu lopte i pregled igre za 8, nema ulazak iz drugog plana za 10 (zanimljivo, s krila zna napast drugu stativu/sredinu), nema duel bez faula za 6...

Neke od tih stvari se mozda mogu sakriti Kekovim idiot-proof sustavom di se sve radi po zescem automatizmu, ali zbilja ne znam na kojoj ga poziciji u klibu vide. Vjerojatno bi bili najsretniji da je to 10, jer ce zamjenu za Fruka najteze nac, al ono...tu ga najmanje vidim.

Mislim da bi mogao odigrati neku varijantu box to box veznjaka (mix 6 i 8, ni jedno ni drugo sto posto). Tehničko znanje mislim da ima, trčati znamo da može - e ali glava je upitna mi se čini. Neka ga Kekec malo presloži. Po meni dobar potez sve u svemu. Nek zaboravi to Fenerbahce i Mourinha ako još nije i ajmo! 10ka pls ne jer će samo pucat
FF

15.07.2026, 01:34 #1758 Last Edit: 15.07.2026, 01:36 by NdockytovaLinijaKretanja
Quote from: Boy1da on 14.07.2026, 22:11Kod Janka i optimista vezanih za Janka uvijek imam iste pitanje - na kojoj poziciji da eksplodira? Mozemo i preciznije, na kojoj poziciji da eksplodira kod Keka?

Lijevom veznom u 4-4-2/4-4-1-1

...Gorgon...
...Žuta...

G
15.07.2026, 06:24 #1759 Last Edit: 15.07.2026, 06:24 by Goca Bez Lica
Pola od svojih 42 gola i asistencije za Rijeku je dao sa pozicije središnjeg prednjeg veznjaka te ga tu i vidim uz veliku slobodu u fazi napada. Čudno mi je pisati za igrača sa takvom statistikom golova i trofeja koji je bio na 1mm od rada sa Mourinhom kao da tek treba nešto napraviti u karijeri.

Čovjek je tu od 2022. i ima ugovor do 2029., to je kategorija najvećih legendi kluba i velika rijetkost u badžet eri, ako se ostvari. I u sve te godine jedino loše što je napravio je crveni u Armeniji nakon što su ga Turci izjebali? Nije pomogao ni Sanchez što je odlučio jeftino nabildati autoritet na njemu umjesto da potrpi i vrati ga.

Niko Janković je psihički "otišo" kad mu je propao transfer, a pozdravio se i spakirao.
Ja ga vidim na osmici kod Keka jer ima pluća, nadam se da neće igrati krilo

Nego, di su pojačanja?
Stigao je skoro veteran Puljić, vratio se igrač koji nije uspio u Slovačkoj i to je to...
Šta oni misle? Da će nam ovi u ligi puštat utakmice?
SPORTSKI ODLAZI!

Cak ce i Rudes dovest bivseg reprezentativca na stopera!!!

Z
Quote from: Boy1da on 15.07.2026, 11:09Cak ce i Rudes dovest bivseg reprezentativca na stopera!!!
Ti bi Lovrena? O majko Božja šta sve neću pročitati

S
Quote from: MaČaĆeToMane on 15.07.2026, 11:03Niko Janković je psihički "otišo" kad mu je propao transfer, a pozdravio se i spakirao.

Nego, di su pojačanja?
Stigao je skoro veteran Puljić, vratio se igrač koji nije uspio u Slovačkoj i to je to...

Kućni danas piše kako "kadar već sada djeluje posve solidno, posebno ako se ispune optimistična očekivanja o dovođenju krila iz Bundeslige".

K
Quote from: Zaggy Rijeka on 15.07.2026, 11:22
Quote from: Boy1da on 15.07.2026, 11:09Cak ce i Rudes dovest bivseg reprezentativca na stopera!!!

Svakako bolja opcija od Husica

Z
kadar je prevelik s prosječnim igračima.

Nema smisla držati Yankova, Maneva, Legbota...

ti očito ne znaš kolegu i njegov stil pisanja.

Ej...jedan Lovren. A imamo li mi krila ko Tomecak i Lovric? Pa za opstanak cemo se borit ako se ne trgnemo, ejjj!!

B
Quote from: Snowcrash on 15.07.2026, 11:48
Quote from: MaČaĆeToMane on 15.07.2026, 11:03Niko Janković je psihički "otišo" kad mu je propao transfer, a pozdravio se i spakirao.

Nego, di su pojačanja?

Kućni danas piše kako "kadar već sada djeluje posve solidno, posebno ako se ispune optimistična očekivanja o dovođenju krila iz Bundeslige".

Dobit će od Miskovica besplatno pretplatu i marendu pa piše takve pizdarije po direktivi gazde ;D

B
Quote from: altair007 on 14.07.2026, 22:50

Mislim da bi mogao odigrati neku varijantu box to box veznjaka (mix 6 i 8, ni jedno ni drugo sto posto). Tehničko znanje mislim da ima, trčati znamo da može - e ali glava je upitna mi se čini. Neka ga Kekec malo presloži. Po meni dobar potez sve u svemu. Nek zaboravi to Fenerbahce i Mourinha ako još nije i ajmo! 10ka pls ne jer će samo pucat

Janko večeg Mourinha od Keka nažalost nece vidjeti i što se prije pomiri sa tim bolje za njega i nas

Hahaha ma da, ali brate mili, puni smo igrača šta nisam siguran da bi startali u Varaždinu.
Vjerojatno će se nekog ozbiljnijeg i dovesti, ali ako bude prekasno je uzalud.
SPORTSKI ODLAZI!