Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

majstorisamora87, TIR, 18orvat, koma and 13 Guests are viewing this topic.

K
Očito imamo previše para, da nemamo gurali bi mlade igrače a ne dovodili poluproizvode

Ako se već išlo u dovođenje golmana, Zelenika je trebao biti taj. Uostalom, sam je zatražio transfer iz Varaždina i Šafarić ga je parkirao na klupu. Netko je vadio statistike nedavno, u top 3 golmana lige je sigurno.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: Snowcrash on 04.08.2026, 20:45Na ugovoru imamo i 6 krilnih napadača. Malo je reć da nijedan nije u top 10 krilnih napadača lige.  :nisamja:

S obzirom da nam krila igraju Janković i Gojak, tih 6 krila nije ni među top10 krila u klubu.   :bo:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
Ponavljam, Vekic je ocito Kekova zelja, ne bi previse trebalo analizirati taj transfer.

Ja sam pisao prije cca mjesec dana da nema sanse da Kek atavi bilokakvog neiskusnog ili mladog golamana na gol gotovo 0.

Btw  kucni je na X stavio sliku zelene rukavice jesmo sigurni da to nije Zelenika umjesti Vekica?

D
04.08.2026, 23:15 #2584 Last Edit: 04.08.2026, 23:18 by deo123
Po ovom kucni postu Zelenika je u igri..to pak ima smisla ako je drugi golman, pa da iskustvom gura klince za dalje

J
Kucni je na "🇸🇮?" odgovorio sa 💚. To je vjerojatno onda Vekić

Zeleno kao, jel...

Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Ja stvarno ne shvacam sto ce nam golman koji je ispao iz danske lige :bo:

L
Pa valjda Kek zna kada inzistira na njemu

Treba nam Jonathan Kukuljan, čovjek zna posao od ova dva zgubidana Rajić i Čul'na jeb'o te...

Uvijek bi uzeo Kukuljana i Joška Skoblara za savjet.
Ri Or Die

A
Quote from: Deba on 04.08.2026, 23:56Ja stvarno ne shvacam sto ce nam golman koji je ispao iz danske lige :bo:
Da nam šapne kako dobit Midtylland  :neretljak:

S
Po meni su Dantas i Pavic protiv jakih ekipa los par radi visine I misica. Daleko od toga da nisu kvalitetni.

https://www.facebook.com/share/v/1C9U3uytgU/
Tko kaze da nemamo modernu marketinsku sluzbu, dobili smo Fight club predstavljanje 8)  8)

Sve sam argumentirao jučer
Neki spominju da je "sve pic posloženo"  :svakacast:
Nije. Stihijski je. Po Duhu Svetome se dovode igrači pa je i tajming takav.

Trus mozgova ne razmišlja "ajme super sad ćemo ovog jadnika dovest da nam lakše otvori put za 2 mlada u19 golmana i njih ćemo gurnuti 15.04.2028., a do tada će braniti za NK Aluminij i Klagenfurt"

Ne. Dovodi se bez plana i programa, ne postoji plan kako sa golmanima tako ni sa jednim mladim igračem, Kostolomac je doveden radi Ivkovića jer se njemu u trenutku sviđa. To je sve.

I ja ću to sve zaboravit ako se poklope rezultati, klub bude stabilan i ne prodamo nikoga u dinamo. Ali...
SPORTSKI ODLAZI!

S
Quote from: MaČaĆeToMane on 05.08.2026, 09:14Sve sam argumentirao jučer
Neki spominju da je "sve pic posloženo"  :svakacast:
Nije. Stihijski je. Po Duhu Svetome se dovode igrači pa je i tajming takav.

Trus mozgova ne razmišlja "ajme super sad ćemo ovog jadnika dovest da nam lakše otvori put za 2 mlada u19 golmana i njih ćemo gurnuti 15.04.2028., a do tada će braniti za NK Aluminij i Klagenfurt"

Ne. Dovodi se bez plana i programa, ne postoji plan kako sa golmanima tako ni sa jednim mladim igračem, Kostolomac je doveden radi Ivkovića jer se njemu u trenutku sviđa. To je sve.

I ja ću to sve zaboravit ako se poklope rezultati, klub bude stabilan i ne prodamo nikoga u dinamo. Ali...

Zbrda zdola se dovodi zadnjih par godina,cak I kada je miskovic lani otvorio novcanik ona dva klauna su potrosili lovu za k.... . I nabili jos utega na place.