Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

NdockytovaLinijaKretanja, robil, ri001, Pesimista, TIR, aahzinho, Mjoksi, Stari grad and 22 Guests are viewing this topic.

Quote from: D2 on 06.08.2026, 13:23
Quote from: Mići_Boškarin on 06.08.2026, 11:10....
..
Svi ste pisali da očekujete da se Kek vratio s nekim garancijama, tako da ...
Na forumu ima 513 članova minus samo ti jedini pametan koji nisi.
Ajde se VI neki, (ne svi) naučite pisati i ne koristiti ovakve izjave. Lijepo mi je dan počeo i onda me ovo SVI VI izbaci iz takta samo tako.

Pisalo se, pisali su.... umjesto Svi ste i od mene bi bio čak dobio like, ovako para na uši.

PS jesi li skužio kako moja prva rečenica veze s vezom nema, e pa ista je kao i ova tvoja. 8)

Poštena kritika bome!

Poanta je više bila da, iako ja ne vjerujem da je DRS taj za Rijeku, da se još ovako ograničen u svom performansu i znanju nalazi između dvije jake i teške vatre svaka sa nekim svojim željama koje se trebaju ispoštovati(Miškov buđet i Kekova želja samo za pravim pojačanjima ala bez eksperimenata), je generalno teška situacija za vjerojatno veliku većinu naših sportskih direktora jer zadatak je jebeno težak (dobro krilo dovest na ništa love).

Ja sam osobno bio iznio da smatram da bih ja dao priliku rađe nekom mlađem koji je vezan za Rijeku na nekakav način koji nije striktno monetarno vezan, pa makar ga morali istrpiti dok se nauči.
Međutim, razumijem da Miško ima svoj način vođenja i da mu takav profil u ovoj eri njegovog života (bliži izlazu nego upumpanju još love) jednostavno možda prerizično.

Pozdravljam potpis 18godišnjeg Matića iz Stuttgarta! Bravo, to nam treba
SPORTSKI ODLAZI!

Čini se da je I ta saga konačno dovršena, Yusuf Kabadayi na kraju tjedna, tojest sutra bi trebao postati novi igrač Rijeke.

Quote from: Franjo Tuđman on 07.08.2026, 01:17Čini se da je I ta saga konačno dovršena, Yusuf Kabadayi na kraju tjedna, tojest sutra bi trebao postati novi igrač Rijeke.

Hej,  nek se čuje, čuje, hej nek' se zna
Mi smo vojska Franje Tuđmana

Zapad 94'
Ri Or Die

Quote from: Franjo Tuđman on 07.08.2026, 01:17Čini se da je I ta saga konačno dovršena, Yusuf Kabadayi na kraju tjedna, tojest sutra bi trebao postati novi igrač Rijeke.
Ma da, da nam ga sad opet ne otme drumski razbojnik, koliko je sigurna informacija?
Volim grad koji teče

Z
Nadam se ne dolazi Turcin.

F
Quote from: fiorellolaguardia on 14.07.2026, 22:02Ocekujem eksploziju Janka i da bude glavni igrac sljedece godine.
...

A dosta me vas popljuvalo...  8)

I
Quote from: Starless on 07.08.2026, 09:08
Ma da, da nam ga sad opet ne otme drumski razbojnik, koliko je sigurna informacija?

100%

07.08.2026, 10:24 #2663 Last Edit: 07.08.2026, 10:25 by Franjo Tuđman
Quote from: Starless on 07.08.2026, 09:08
načuo sam na tribinama, sad, bilo bi super da dođe jer nam nedostaje taj profil i bilo bi super gledati njega desno a ne gojaka. Neznam koliko je sigurna informacija.

T
Mozda sam skeptican ali ja necu vjerovati nicemu dok ne vidim sluzbenu objavu, previse glasina premalo konkretnog

Quote from: TetakMetak on 07.08.2026, 10:25Mozda sam skeptican ali ja necu vjerovati nicemu dok ne vidim sluzbenu objavu, previse glasina premalo konkretnog
bome ja isto

I
Meni je tu osjećaj da je više trebalo lomiti Keka oko turčina nego Augsburg.

Z
A otkud info da  dolazi?

Quote from: fiorellolaguardia on 07.08.2026, 09:50
Quote from: fiorellolaguardia on 14.07.2026, 22:02Ocekujem eksploziju Janka i da bude glavni igrac sljedece godine.
...

A dosta me vas popljuvalo...  8)

Odigrao je jednu solidnu protiv ekipe koja je 9 u finskoj lizi. Ne misliš li da je prerano zaključivati  da je eksplodirao? Nemoj se pravit da si najpametniji. To ako sezonu završi sa 10ak golova i nesto asista onda da. 😎

Z
Kad nema Fruka Janko je najjači igrač u kadru koliko god vi pisali drugačije
Nego di je Turčin .... Imamo li koga na Talaso