Ri Mercato 2026

Started by Deni323, 27.04.2026, 19:38

Previous topic - Next topic

deo123, Pile, Nevidljiv, Pesimista, ri je najbolje od svega, VjernaDonjaVežica, Filipovix, TIR and 11 Guests are viewing this topic.

Quote from: SandroB on 07.08.2026, 23:02Možemo li im ga ukrast?  :)
U ovom trenutku, rekao bih, ne.
💙🤍

K
Selahi ima plaću blizu 600k, a Poljaci traže ko će preuzeti 100% plaće, razgovaralo se s agentom

I
Ne znam, moj je dojam da je Yusuf bio na stand by zbog moguće realizacije kvalitetnijeg krila. Prvo je to bio Šotiček jer ne vjerujem da bi potpisali obojicu. Igrački Šotiček mi se čini kao puno kvalitetnije rješenje i mislim da je i Kek toga bio svijestan. Tovarima je odmah donio dimenziju više i mislim da će raditi razliku u našoj ligi. Rečeno ovo, jasno mi je zašto je klub povukao kočnicu oko njegovog transfera, i ma koliko mi se čini da bi igrački bio top, toliko mislim da je klub napravio ispravan potez.
S obzirom da je Yusuf naš novi igrač, puna podrška i nadam se da će se pokazati kao pojačanje.

O
Natezali su se s svabama oko otkupa,preuzimanja place i jos nekih pizdarija,Soticek je bio jedna od onih situacija ok imamo priliku zasto nebi probali,dapace do karaj roka bi trebalo doci jos jedno krilo,ako se uspijemo dobgovoriti imamo vise u kontaktu,ali ovima mi nismo medu prvim opcijama pa cekamo da dodemo na red.

Jos bi par igraca u20 trebalo isto doci do kraja roka,a radi se i na ljevom beku,i stoperu ako sta uleti.

M
Quote from: oggy on 08.08.2026, 09:30Natezali su se s svabama oko otkupa,preuzimanja place i jos nekih pizdarija,Soticek je bio jedna od onih situacija ok imamo priliku zasto nebi probali,dapace do karaj roka bi trebalo doci jos jedno krilo,ako se uspijemo dobgovoriti imamo vise u kontaktu,ali ovima mi nismo medu prvim opcijama pa cekamo da dodemo na red.

Jos bi par igraca u20 trebalo isto doci do kraja roka,a radi se i na ljevom beku,i stoperu ako sta uleti.

Djeca od u20 su ok pokušaji samo kada će dobit priliku to mene muci. Ovaj iz Matić što je došao točno znamo da neće tako brzo među 15 prvotimaca. A ovi kojima nismo prva opcija ne znam da li da se veselimo jer su dobri pa čekaju opcije ili su šrot pa čekaju opcije. 😅 Sve u svemu vazno da se nešto dela.

Quote from: SandroB on 07.08.2026, 23:02
Quote from: kirac_87 on 07.08.2026, 22:35Selahija oće sekta.
Bit ce zanimljivo

Možemo li im ga ukrast?  :)

To je valjda jedina pozicija u cijelom kadru na kojoj ne trebamo pojačanje.  :sta:
Ako ga i potpišu, nadam se da će imati jednaku plaću i jednaku minutažu kao i u Poljskoj.
Više nego pošteno je odradio svoje ugovore kod nas, pa mu ne želim ozljedu. Ali mu ne želim ni uspješnu sezonu.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Mosa kaRije on 08.08.2026, 10:19Djeca od u20 su ok pokušaji samo kada će dobit priliku to mene muci. Ovaj iz Matić što je došao točno znamo da neće tako brzo među 15 prvotimaca. A ovi kojima nismo prva opcija ne znam da li da se veselimo jer su dobri pa čekaju opcije ili su šrot pa čekaju opcije. 😅 Sve u svemu vazno da se nešto dela.

Tu djecu mogu gledati i kao na potencijalna pojačanja za slijedeće sezone i treba pozdraviti njihov dolazak.
Koliko god im se može prigovarati za nedovođenje krila, toliko se moraju pozdraviti dovođenja tih mlađih potencijala. Kek ionako neće plesati s nama samo jedno ljeto, pa mu treba dovući igrače i za 2027/28 i kasnije
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Ali, ali, ali... hoće li im Kek dati prostora? Toj djeci?  :bo:  :neretljak:

O
Ako se djeca pokazu na treningu oce kod keka je trening sve,nejebe keka koliko ko ima godina vec dali moze odigrati ono sto se od nejega trazi,a to kek vidi na treningu i ocito da rukavina bolje ogra na treningu od grulovica jer da je mali bolji igro bi on ne rukavina

A treba dati priliku tim mladima, najbolja skola su mu frigan, smolcici, hođa...pa lani barisic i ove godine mali pavic

Pavic ima 19 pa je u prvih 11 kod Keka. Nije do godina nego do kvalitete i zalaganja.

E
Kada smo kod dovođenja mladih igrača to pozdravljam i smatram da se tu odrađuje dobar (3) posao.
Ono što bode u oči izuzev Ašćića jer na toj poziciji zadnjih par godina nismo iz škole gurali nikoga  kao projekt je da dovodimo igrače krenuvši od golman na pozicije gdje kao imamo projekte.

Z
Jos jedno krilo uz Turcina je nuznost ako zelimo popravito realizaciju i vratiti se na neki normalan prosjek golova, a to je u HNLu  barem 1.5+ po utakmici..
Pizdravljam  dovođenje LB.

A zasto s eide po stopra  Majstor i Barco su starteri zasad, a Husic i Zivkovic na klupi.
Nismo imali 4 stopera jos od Sopicevih Galesic-Radeljic starteri, a Mitsr i Dilaver na klupi.
Mislim, kvaliteta je uvijek dobrodosla, samo me cudi Miskovic daje zeleno svjetlo za to.

Ja nisam baš siguran da je Barco dobar štoper. Volio bih ga vidjeti protiv jačih momčadi. Husić mi nimalo ne unosi povjerenje, sklon je glupim kiksevima i ja njega ne vidim u nekim Kekovim planovima. Živković? Nepoznanica. Barišić? Tko zna kakav će biti kad se vrati. Strgani ACL može nekome zakjljučiti karijeru.

Uglavnom, ako se misli ili može dovesti neko provjereno ime na štoperskoj poziciji - itekako bi nam dobro došlo.

Quote from: oggy on 08.08.2026, 10:56Ako se djeca pokazu na treningu oce kod keka je trening sve,nejebe keka koliko ko ima godina vec dali moze odigrati ono sto se od nejega trazi,a to kek vidi na treningu i ocito da rukavina bolje ogra na treningu od grulovica jer da je mali bolji igro bi on ne rukavina
Istina, ali i klub želi neku paru pa mora uklopiti u filozofiju i "guranje". Jednog mlađeg igrača s poštenom minutažom bez derbi utakmica svaka malo bolja ekipa može izdurati.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo