SHNL 33. kolo: Lokomotiva - Rijeka, nedjelja 03.05.2026., 16:00h

Started by tomyrijeka, 02.05.2026, 15:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Utakmica koja počinje za vise od 24h a tema jos nije otvorena pa sam ja to odlucio uciniti  :vijesti:

Ova utakmica moze uvelike usmjeriti kako Ce biti na kraju zavrsetak sezone (bilo dobro ili lose) te u kakvom Ce stanju ekipa docekati skorašnji Kup u Osijeku koji se igra 13.5. (pobjednicki ili gubitnicki u odnosu na novog prvaka države)  :bo:

Danasnja konferencija za medije
https://youtu.be/5PffO4SMio0?is=C7O-S4yrtNPvBSto

Forza Fiume ale!

J
Sudeći po Ižak Sučiću na Germanijaku, Radeljic bi trebao sve tekme do kraja propustit, ako je to tocno onda danas Barco sigurno na stoperu, a nadam se Toni nekim čudom u sredini...

Naučilo se na greškama?

Makar se ne može reći da je ista situacija kao s Pjacom. Pjaci doslovno nije bilo u interesu da Rijeka uzme naslov. Apsurdno, ali nepobitno.

Svejedno, ako je sve dogovorio s Dinamom, ne treba više igrat.
#degenerik

Z
Toliko sve ide u kurac da se ne bi cudio da zavrsimo 5. i ne uzmemo kup.

Quote from: Zelko Maler on 03.05.2026, 10:43Toliko sve ide u kurac da se ne bi cudio da zavrsimo 5. i ne uzmemo kup.
Nigdar ni bilo da nekak ni bilo... Il kako već...

Stalno sve ide u kurac, pa nikako da ode do kraja.
#degenerik

D
Quote from: Zelko Maler on 03.05.2026, 10:43Toliko sve ide u kurac da se ne bi cudio da zavrsimo 5. i ne uzmemo kup.

Kup je ionako 30tak % sanse. Ovo četvrto mjesto ako popuše svih na Korzo na šamaranje. Za to im trener ne treba a ni SD a ni pomoćnica SD-a.
Jos tih par kola da preživio i nek ide u pm i DRS i pomoćnica i redom prema dolje. A ako ih ne očisti svih onda i glavu nabijem na tuki..

Stojim pri onome što sam rekao, ako Sanchez danas sjebe, u kupu ne smije ni pod razno bit na klupi. U finalu nam treba totalna "mobilizacija napora volje" da bi imali ikakve šanse... Mislim da Sanchez neće moći ništa napraviti po tom pitanju.
#degenerik

D
Quote from: Fornax on 03.05.2026, 11:14Stojim pri onome što sam rekao, ako Sanchez danas sjebe, u kupu ne smije ni pod razno bit na klupi. U finalu nam treba totalna "mobilizacija napora volje" da bi imali ikakve šanse... Mislim da Sanchez neće moći ništa napraviti po tom pitanju.

A najgore što danas Sanchez ima utjecaj koliko ima.. on nije trener za mobilizaciju i rat. Nama bi danas najkorisniji bio Djalovic koji se dere eeeej nemaju oni tu sta raditi jesi cuoooo.. danas taktika vise manje, danas samo jaja na panj. Mislim da je Viki prestudiozan za jebačuvam majku pristup

Prepustiti će nam loptu da drkeljamo okolo šesnaesterca i ubadti nas brzim kontrama
pogotovo ako nam spori stoperi budu stajali visoko, valjda su pripremili kontra taktiku.
Volim grad koji teče

Quote from: Fornax on 03.05.2026, 11:14Stojim pri onome što sam rekao, ako Sanchez danas sjebe, u kupu ne smije ni pod razno bit na klupi. U finalu nam treba totalna "mobilizacija napora volje" da bi imali ikakve šanse... Mislim da Sanchez neće moći ništa napraviti po tom pitanju.

Ja isto mislim da nažalost nema druge nego šok terapija, a govor tijela Sancheza na presici mi  nekako sve drugo nego ulijeva povjerenje.
Nadam se da sam zabrijao, pa danas procuri

Zanima me i status Radeljića, piše germanijak da je beton klupa do kraja, a ne samo finale kupa

Radeljic mi nebi ni na klupi bio, niti sa prvom momcadi, neka trenira sam za plavu zvezdu

Quote from: Deni323 on 03.05.2026, 12:46Radeljic mi nebi ni na klupi bio, niti sa prvom momcadi, neka trenira sam za plavu zvezdu
Pustiti ga da igra nek se ozlijedi.
Volim grad koji teče

S

Razumijem ovu logiku i ne mogu joj kontrirati, ali apsurdno je da on do kraja sezone, ovakav kakav je i s očitim obrascem pripreme ekipe za pojedine susrete, najbolju partiju može pružiti - baš protiv Dinama.

Bas to. Sok terapija, da netko galvanizira momke za zadnja 4 kola, al pod uvjetom da VS "pusti skriptu" za Dinami.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è