SHNL 33. kolo: Lokomotiva - Rijeka, nedjelja 03.05.2026., 16:00h

Started by tomyrijeka, 02.05.2026, 15:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Z
Quote from: deo123 on 04.05.2026, 10:20Ja isto mislim da on ide. Samo ne znam tko će ga uzeti obzirom na to kakvu sezonu ima iza sebe. Šteta da nije proslo ljeto otisao kad je bio na vrhuncu..
koliko god smiješno bilo, kad ti jednom kao profi nogometaš upadneš u "sustav" ti si unutra. Neće on ići braniti u drugu slovensku ligu. On može na u ciparsku ligu u neki klub na duplo veću plaću nego ima u Rijeci. Poljska liga također. Također njemu je i nekakva sredina turske lige otvorena kao BiH reprezentativcu. Imat će on rješenja sigran sam.

S
Kad se pobijedi duplo manje stranica nego kad se gubi  :-X

Quote from: Spencer on 04.05.2026, 11:18Kad se pobijedi duplo manje stranica nego kad se gubi  :-X
Negativne emocije nas više tjeraju na reakciju od pozitivnih, ništa novo i ništa oko čega se treba raditi drama.

Ali još jedna runda pljuvačine po nezahvalnim navijačima je uvijek dobrodošla.
#degenerik

Z
mislim da je kod svakog kluba tako.

Normalno je da kad Rijeka kao prvak i klub takvog statusa kiksa protiv Vž , Gorice, Istre, Slavena itd da će biti masa reakcija.

Garcija je sigurno drugi, ne može gore, ne može dolje, neam kupa, nema ničeg, do jučer nije dobio 3 utakmice i bila je masa nezadovoljstva i po forumima i uživo što sam čuo. Bit će i kad izgubi derbi u subotu.

R
I dalje mislim da je uz malo sreće sa ozlijedama, golmana koji manje kiksa i koje dobro krilo moglo bit puno bolje.  Trener sa ovim što ima još i dobro radi.

Quote from: Fornax on 04.05.2026, 09:40Nešto je i do protivnika. Jučer je Posavec darivao kako inače daruje Zloma.

Istaknuo je kandidaturu za povratak kod nas jednom kad Zloma ode...
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 04.05.2026, 11:54
Quote from: Fornax on 04.05.2026, 09:40Nešto je i do protivnika. Jučer je Posavec darivao kako inače daruje Zloma.

Istaknuo je kandidaturu za povratak kod nas jednom kad Zloma ode...

Jebiga kiks se desi ovakav, imao je i Zelenika izlete u prazno, ne tako atraktivne ali je imao ove sezone.
Samo naša jedinica ih je imala puno puno više, istina bog i odigrao je 20tak utakmica više od ove dvojice pa je normalno da ima pokoji više.
Posavec je bar ovo šta sam ga ja gledao bio dobar ove sezone.
Ali to je sve kako ćeš gledati, nije isto biti golman Lokomotive di moraš čupat skoro svaku utakmicu 5 lopti minimalno i kod nas di su ovi "manji" pucali 2 puta i zabijali 2 puta.
Zlomisliću je prošla sezona bila doslovno prva prava seniorska godina u malo ozbiljnijem nogometu.

Izlet u prazno je jedno... Ovo je bilo pomračenje uma koje je moglo završiti tragično.
#degenerik

J
je ono bio čisti penal na adotu ili sam sanjao? Btw, jadnom čovjeku niko ništa ne sudi. Treba ga kombajn pokosit da bi bio faul.

..se piše devetku asist?..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

I
Quote from: Spencer on 04.05.2026, 11:18Kad se pobijedi duplo manje stranica nego kad se gubi  :-X
Ej, to sam vise puta istakao. Negativa, jbt, ko da smo hajduci.

Quote from: SandroB on 04.05.2026, 10:07
Quote from: D2 on 04.05.2026, 09:29Nisam htio prije pisati radi mačaka, vode, lastavica i proljeća, ali sada pišem u tekicu Pavičić.
...
Jesi li u tekicu upisao isto "Pavičić", ili si se ovdje malo opustio?
Zatipak.  8)
Hvala na uočenom.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

L
Quote from: Johnson on 04.05.2026, 14:11je ono bio čisti penal na adotu ili sam sanjao? Btw, jadnom čovjeku niko ništa ne sudi. Treba ga kombajn pokosit da bi bio faul.
Da, po meni smo jučer oštećeni za taj penal i crveni karton Vešovića

M
Quote from: Johnson on 04.05.2026, 14:11je ono bio čisti penal na adotu ili sam sanjao? Btw, jadnom čovjeku niko ništa ne sudi. Treba ga kombajn pokosit da bi bio faul.

Ovo i mene kopka, čak je i u jednom trenutku i komentator onako sa podsmjehom komentirao "faul Adu-Adjeija" a ono na usporenom tip ga za dres vuče s obje ruke i baš sam gledao niti u jednom trenutku DAA ga ne dira rukama.

D
Quote from: Snowcrash on 04.05.2026, 10:12
Quote from: Zelko Maler on 04.05.2026, 09:59Zloma + glupi crveni kartoni.Koliko je to bodova? 15ak valjda.

Jučer sam baš Zlomu pratio, vrag je uzeo šalu, kad je dobio loptu, odma je se rješavao, kao da je vrući krumpir, ispucaj u u 3pm čim ju dobiješ

Jučer je (opet) Zlomislić imao, na jednostavno dodavanje, promašenu loptu koja je krenula prema golu, ali je na sreću bio dovoljno udaljen od gola da je stigne (sreća!).
Slijedilo je očajno postavljanje pri udarcu glavom Vešovića (greda) i ničim izazvano boksanje kad je mogao mirno loptu uhvatit u ruke.
To je nepodnošljivo, jer se očekuje da golman na toj razini kluba i takmičenja jednostavno ne smije ponavljat neforsirane kikseve iz utakmice u utakmicu.

Njega neće kupiti nitko, slučaj Janković 2..